Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מכיר שנאים אידאליים, אבל לא ניתן להשיג אותם בחנות שמוכרת אויר בלי התנגדות, גלגלות ללא חיכוך וחבלים חסרי מסה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום פתחתי את המכשיר ושלפתי את המנוע והמעגל החשמלי.

כמו שניתן לראות קבל נפרץ וכנראה אידה איתו גם שני נגדים תמימים שעברו לעולם שכולו טוב.

האם יש דרך לדעת מה גרם לקבל להישרף? האם ניתן לבצע בדיקות או כדאי להחליף רכיבים נוספים? יכול להיות שבסה"כ מדובר בבלאי טבעי של מכשיר בן 20? החשד שלי היה שהמנוע העמיס וגרם לקצר, אך נראה שהמנוע מסתובב בחופשיות.

תודה,

איתמר.

CHEF 001.jpg

CHEF 002.jpg

CHEF 003.jpg

CHEF 004.jpg

CHEF 005.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קשה לומר בע"פ מבלי לראות את תצורת חיבור הקבל. כנראה שהדרך הפשוטה ביותר עבורך תהיה להחליף אותו. לא נראה לי שתהיה לך בעיה להשיג קבל תואם. 2 הרכיבים שליידו גם הם קבלים. החלף גם אותם על הדרך. סיפור דיי מוזר, קבל לרוב לא נשרף בצורה כזו, אלא אם הייתה עליית מתח חיצונית.

פורסם

עוד אתמול בערב הזמנתי מאנגליה Repair kit במחיר מופקע של 6.5 פאונד כולל המשלוח :wink:

באותה הזדמנות חשבתי לנקות ולגרז מחדש את התמסורת, יש המלצות לגריז ספציפי?

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ראיתי שיש לך קילוגרמים של זה בארון, אין לי מושג מה אתה עושה עם זה אבל נראה לי שזה עשוי לעזור.

20091106_002339_vazelin-natural.jpg

פורסם

אה, חבל שלא שאלת, זה של יאשה.

ובכל זאת המלצה לגריז? יש לי הרגשה שהגריז המקורי התקשה והפך לסמיך מדי עם השנים.

פורסם

hmmmm

For some reason i suddenly don't have hebrew:shock:

ANYWAY, i would recommend fixing that machine.

i have Kenwood Chef for more then 20 years.

about 4 years ago it started leaking oil right into what you were making.

VERY annoying.Who wants to eat bread with grease?

it was repaired andever since i am using it for making bread's and Calla's For shabat.

Have a good day.

פורסם
איך תיקנת את הנזילה?

גם לי יש את אותה הבעייה.

גילעד

שלום לך !

הלכתי לחנות ידועה מאד בפ"ת שמתמחה בדברים האלה והם תיקנו לי.

אני יכול לשער שזה סה"כ איזה אטם שמן.

תתקן את זה, ואתה תרגיש שזכית במכשיר מחדש !

פורסם

אם כבר הקפצתם, פתחתי את המנוע והוא במצב חדש, על הדרך נוקו הפחמים והמגע עם העוגן.

ככל הנראה קיט השיפוץ כבר הגיע לארץ, קיבלתי הודעה מהדואר. שבוע הבא צריך לקפוץ להר ציון לרכוש שני קבלים 1 נאנו ולהחליף את אלה שנדפקו.

החלטתי בינתיים שלא לפתוח את התמסורת ולגרז מחדש, נראה שזה יביא יותר נזק מתועלת (כמו הנזילות שגלעד ו V8Driver מתארים).

אני מקווה שהעדכון הבא יהיה כאשר הוא יחזור לחיים באופן סופי :wink:

איתמר.

פורסם
שלום לך !

הלכתי לחנות ידועה מאד בפ"ת שמתמחה בדברים האלה והם תיקנו לי.

אני יכול לשער שזה סה"כ איזה אטם שמן.

תתקן את זה, ואתה תרגיש שזכית במכשיר מחדש !

אני לא בארץ ככה שפתח תקווה זה קצת רחוק לי :wink:

אולי אני אחפש איזה סט אטמים באינטרנט.

בכל מקרה זה או לתקן או לקנות חדש.

תודה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

לדעתי כדאי לזרוק בגלל שאם פעם המכשיר התחיל לעשות וגרם לעשן,פעם הבאה זה יכול להגמר בשרפה(הרי ידוע שאין עשן בלי אש).

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

אני לא זוכר בוודאות אם יש בתמסורת מחזירי שמן, לא שזכור לי. הגריז עם השנים עובר דגרדציה כימית ומכאנית והופך לנוזלי. יתכן בהחלט שהחלפה לגריז מתאים (גם מבחינה טכנית וגם מבחינת תאימות למכונות מזון) תפתור את הבעיה.

גריז וייעוץ לגריז ניתן להשיג בחברת טקסמה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הבטחתי עדכון:

שלשום הגיע קיט השיפוץ מאנגליה והעסק הולחם והורכב במקום. אחרי כיול של רצועת ההינע הפעלתי את המיקסר והוא עובד פיקס, בדיוק כמו ביום הראשון :wink:

סה"כ עלות תיקון: 49 ש"ח, וזה היה יכול להיות נמוך יותר אם הייתי מבצע רכישה עצמאית של כל הרכיבים בהר ציון.

תודה לכל מי שייעץ ועזר.

איתמר.

• תוכן חדש...