Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבל פלוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מאזדה לאנטיס 323 שנת 2000,אני רוצה להתקין בה מגבר לבד,רציתי לדעת באיזה צד של הרכב להעביר את הכבל פלוס של המגבר?

אמרו לי שאם אני יעביר אותו בצד לא נכון יש סיכוי שיהיו לי רעשים.

תודה..

פורסם

סליחה אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית, קרא את כללי הפורום*** לא הבנתי

השאלה שלי היא,אני רוצה להעביר את הכבל פלוס האדום של המגבר מהמצבר למגבר,השאלה שלי באיזה צד של הרכב אני צריך להעביר את זה?

פורסם

אין הבדל, העיקר לא ביחד אם כבלי הRCA שהם יהיו בצדדים שונים.

הדבר היחידי שיכול להשפיע זה אולי פתח טכני בקיר האש ברכב (מה שמפריד בין המנוע לתא הנוסעים) שימנע ממך לקדוח, אז כדאי להעביר בצד שנוח לך.

העיקר בכבלי ה RCA להרחיק אותם מהכל, גם מכבלי מתח של הרכב עצמו.

פורסם

או קיי הבנתי אחי.. ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית, קרא את כללי הפורום ונקה את מקש הנקודה התקוע***

אתה אומר להעביר בצד אחד את הפלוס בצד שני את הכבלים של ה-RCA והחוטים של הרמקולים..

פורסם

שלום לך.

בדרך כלל מעברים את כבל הפלוס בצד שהמצבר נמצא, זה מונע השחלות מיותרות בסביבת המנוע וגם נשאר לך הרבה עודף חוט.

בהצלחה.

פורסם

כבל נוסחה להתקנה אחי פשותה

ברכב שלך תעביר כבל פלוס עם רמוט בצד שמאל של הרכב( מתחת להגה יש פלסתיק בצבע לבן תקדך חור ותעביר)

RCA וחותי רמקול מצעד ימין בגלל שאין שעם חותי חשמל של רכב

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

• תוכן חדש...