Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מברר על פולו משנת 2000.הבעלים אמר שיש רק שני ח"ח (מקדימה), מה שהביא אותי למסקנה שמדובר על דגם בייסיק. מצד שני הוא טוען שזה 75 כ"ס בוודאות (ואני ממתין למשלוח רשיון הרכב). הרכב בצבע לבן עם ידיות שחורות (= לא בצבע הרכב).

האם קיים כזה דגם בכלל, עם 2 ח"ח אבל עם 75 כ"ס?

והאם שייך לחשוב על הדגם עם 60 כ"ס? אני נוסע הרבה באיזורים הרריים, ולא נוסע כ"כ לאט. השאלה היא עד כמה הרכב לא חזק?

תודה מראש!

פורסם

בשנת 2000 היתה מתיחת פנים לפולו באמצע השנה,

אתה צריך להתחיל מלברר אם זו הפולו שלפני המתחילת פנים או זו שאחריה.

אחרי מתיחת הפנים מנוע ה1.4 60 כ"ס הוחלף במנוע 1.4 16V עם 75 כ"ס.

לפני מתיחת הפנים גם הוצע מנוע 1.6 בעל 75 כ"ס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אחלה, תודה. איך מבררים את זה? האם ישנם דברים נוספים שכדאי לי לבדוק ברמת הדגם / רשיון רכב?

ואם כבר בפולו 2000 עסקינן, האם ישנם דברים ספציפיים לדגם / שנתון זה שמומלץ לי לבדוק לפני קנייה (בנוסף לבדיקת מכון ומוסך)?

פורסם
בשנת 2000 היתה מתיחת פנים לפולו באמצע השנה,

אתה צריך להתחיל מלברר אם זו הפולו שלפני המתחילת פנים או זו שאחריה.

אחרי מתיחת הפנים מנוע ה1.4 60 כ"ס הוחלף במנוע 1.4 16V עם 75 כ"ס.

לפני מתיחת הפנים גם הוצע מנוע 1.6 בעל 75 כ"ס.

אחרי מתיחת הפנים, היו שתי גרסאות אבזור: קומפורט ה"יוקרתית" ועוד אחד פשוטה (שכחתי את השם).

את הקומפורט, אפיינו, בין היתר, פנסי ערפל, מראות חשמליות, ריפוד שונה ואולי עוד כמה דברים קטנים ששכחתי.

בכל מקרה, בשתי הגרסאות היו קיימים רק 2 חלונות חשמליים.

פורסם
ידני או אוטומטי? האוטומטי ירגיש חלש באיזורים הרריים, הוא יעלה כל עליה אבל יתאמץ.

ידני, בטח ידני. למה, 60 כ"ס ידני לא יתאמץ? היתה לי פאביה ידנית 2009 1400 עם 86 כ"ס וגם היא הרגישה איטית בעליות לפעמים. אלא אם כן תגיד לי שיש הבדל בכוחות סוס בין דגמים, אני לא נוגע ב-60...

תודה חבר'ה, עזרתם מאד.

• תוכן חדש...