Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת גולף GTI דור 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי כמה חודשים של חיפושים אחרי דגם GENERATION 2.0 ידני בצבע לבן/שחור החלטתי שארחיב את החיפוש גם שיכיל דגמי GTI, קראתי על הרכבים האלה בפורום והבנתי שהם נחשבים אמינים מאוד כל עוד מטופלים כמו שצריך, אבל בדרך כלל קשה למצוא משהו שמור שלא נקרע על ידי צעירים , ולכן דגם כזה מוכרים מעל למחירון.

יצא לי לדבר עם אייל והוא אמר שרכב כזה אחרי 150K ק"מ נחשב עייף ועדיף לא להסתכל עליו, לעומת זאת רון (מוסך רון) אמר שקילומטר גבוהה לא צריך להדאיג אותי.

אשמח אם מישהו שהיה לו (לא לחבר שלו, לא למישהו מעבודה ולא לסבתא :) ) רכב כזה יוכל לעזור לי וללת לי קצת יותר פרטים על הרכב וההתנסתו האישית שלי:

- כמה עולה אחזקה בבמוצע חודשי? טסט, דלק, טיפולים ותקלות וכו. (אבל לא כולל ביטוח)

- מה מידת האמינות שלו ?

- כמה ק"מ עבר כאשר היה/יש אותו אצלך? כמה ידיים?

- שיפורים ? באזיה ק"מ הם נכנסו? איך השפיעו על האחזקה והאמינות ?

- כן להתקרב או לא להתקרב לרכב משפור ?

- האם יש דברים שנוטים להתקלקל הרבה וצריך לשים לב אליהם? (חוץ מחלונות חשמל ופלסטיקה)

- האם רכב עם מושבי עור (כולל חימום חשמלי) של ריקרו נחשב לדגם שיובא במספר מצומצם?

- כל מידע אחר יכול לעזור :)

תודה רבה.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תכניס לי מלים לפה.

הצגת בפני רכב שעבר 180K ק"מ ואמרתי לך שבק"מ כזה יש כבר בלאי ללא מעט חלקים (לאו דווקא מנוע)

לכן חשוב לבדוק אותו בקפידה (המלצתי לך לקפוץ לרון) ואני באופן אישי הייתי מוותר מראש ומחפש רכב באיזור ה100-120K.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אל תכניס לי מלים לפה.

הצגת בפני רכב שעבר 180K ק"מ ואמרתי לך שבק"מ כזה יש כבר בלאי ללא מעט חלקים (לאו דווקא מנוע)

לכן חשוב לבדוק אותו בקפידה (המלצתי לך לקפוץ לרון) ואני באופן אישי הייתי מוותר מראש ומחפש רכב באיזור ה100-120K.

לא ניסיתי לעשות את זה, כנראה שרק ניסחתי את זה לא טוב :)

אבל בגדול אנחנו מסכימים שאתה נגד קניה של רכב עם ק"מ גבוהה, לא ?

פורסם

כן ,למרות ש180K לרכב בן 10 זה קילומטרז' דיי ממוצע, לא גבוה ולא נמוך.

עם זאת אני מכרתי GTI מודל 2001 ממש לא מזמן עם 125K ק"מ וכשפרסמתי היה עוד מישהו עם 90K ק"מ ועוד כמה בסביבות הק"מ שלי אז זה אפשרי למצוא. (למשל הGTI מודל 99 עם 100K ק"מ שמפורסמת בפורום אם נתעלם לרגע מהמחיר שהוא דורש)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רכב אמין מאוד .לגבי השיפורים ,כל עוד הרכב משופר בעדינות לא צריך להפריע לך ,צריכת דלק ממוצעת -בין 1ל10 - אני עשיתי 1ל13 איתו הרכב מאוד נוח וזריז, לגבי הקמ' לא צריכה להיות בעיה כל עוד הרכב מטופל. מנוע 1.8T דיי אמין יש כאלו שהוציאו מהרכב שלהם כ350 כ"ס ואפילו יותר , ללא בעיות כמובן עם החיזוקים הנדרשים .תשים לב לטורבו של הרכב מעשן/לא מעשן .כמובן שהיד זה לא כל כך אינדיקציה ברכב כזה. כי הם מחליפות ידים כמו גרביים. לי אישית היתה גולף GTI שנת 2003 עם 160000 קמ' ,עשתה אצלי את ה60000 ק"מ ללא שום בעיות מלבד קלאטש שגם זה לא עלה ממש יקר. ומטופלת טיפ טופ ,החבר שקנה אותה מימני עד כו מברך אותי "הרכב מעולה שהוא לא מאמין שהוא על 210000 ק"מ ועבר מטיפול לטיפול ". ממליץ בחום על הדגם, שיהיה בהצלחה :lol:

דניאל

פורסם
רכב אמין מאוד .לגבי השיפורים ,כל עוד הרכב משופר בעדינות לא צריך להפריע לך ,צריכת דלק ממוצעת -בין 1ל10 - אני עשיתי 1ל13 איתו הרכב מאוד נוח וזריז, לגבי הקמ' לא צריכה להיות בעיה כל עוד הרכב מטופל. מנוע 1.8T דיי אמין יש כאלו שהוציאו מהרכב שלהם כ350 כ"ס ואפילו יותר , ללא בעיות כמובן עם החיזוקים הנדרשים .תשים לב לטורבו של הרכב מעשן/לא מעשן .כמובן שהיד זה לא כל כך אינדיקציה ברכב כזה. כי הם מחליפות ידים כמו גרביים. לי אישית היתה גולף GTI שנת 2003 עם 160000 קמ' ,עשתה אצלי את ה60000 ק"מ ללא שום בעיות מלבד קלאטש שגם זה לא עלה ממש יקר. ומטופלת טיפ טופ ,החבר שקנה אותה מימני עד כו מברך אותי "הרכב מעולה שהוא לא מאמין שהוא על 210000 ק"מ ועבר מטיפול לטיפול ". ממליץ בחום על הדגם, שיהיה בהצלחה :lol:

דניאל

נשמע טוב :)

מה עם טיפולים? אתה זוכר כמה עולה טיפול 10K או 60K אצל מוסך מורשה ? (כמובן בלי קומבינות ובלי לחסוך גרושים שיעלו ביוקר)

פורסם

לגבי טיפולים- תלוי איזה טיפול אתה צריך לעשות. קטן או גדול, ד"כ טיפול זה כל 15 אלף קמ' ,או כל שנה. לי טיפול קטן עלה 700 ש"ח .ללא קומבינות ואצלי אני לא חוסך שקל על קלום משצריך להחליף מחליף ,במיידי אפילו כטיפול מונע, וטיפול גדול לערך 1500 ש"ח .אם צריך ברקסים זה כבר משו אחר ,אבל ישנם מוסכים שמתמחים ברכב הספציפי הזה, שמחיר טיפול אצלם זול משמעותית. כגון גי דאב (איציק) מוסך מעולה וגם מוסך רון מעולה .

פורסם
לגבי טיפולים- תלוי איזה טיפול אתה צריך לעשות. קטן או גדול, ד"כ טיפול זה כל 15 אלף קמ' ,או כל שנה. לי טיפול קטן עלה 700 ש"ח .ללא קומבינות, וטיפול גדול לערך 1500 ש"ח .אם צריך ברקסים זה כבר משו אחר ,אבל ישנם מוסכים שמתמחים ברכב הספציפי הזה, שמחיר טיפול אצלם זול משמעותית. כגון גי דאב (איציק) מוסך מעולה וגם מוסך רון מעולה .

יש לך המלצות למוסך מומלץ בצפון?

פורסם

לא מכיר אחי ,אבל כדאי לעשות טיפול או במורשה או אצל רון או אצל גי דאב .לא יודע על מוסך מומלץ בצפון גם לא כל מוסך מכיר את הרכב הזה ככה שאם תקנה יש לך כמה מקומות ,ולקפוץ למרכז לא כל כך מהווה בעיה, יש לי חבר שבא למוסך רון מהדרום הרחוק, שבסוף השתלם לו לבוא:-)

פורסם
לא מכיר אחי ,אבל כדאי לעשות טיפול או במורשה או אצל רון או אצל גי דאב .לא יודע על מוסך מומלץ בצפון גם לא כל מוסך מכיר את הרכב הזה ככה שאם תקנה יש לך כמה מקומות ,ולקפוץ למרכז לא כל כך מהווה בעיה, יש לי חבר שבא למוסך רון מהדרום הרחוק, שבסוף השתלם לו לבוא:-)

זה קצת קשה לבוא מקריית שמונה עד לתל-אביב כל פעם.

אבל בגדול עזרת לי מאוד, תודה רבה :)

פורסם
ראיתי במקרה גולף, יד 1 GTI עם 115 אלף קמ' ,ביד 2 שווה בדיקה שיהיה בהצלחה.

בצבע שחור מיטאלי במושבים בשרון?

התקשרתי אליו אתמול איזה 5 דקות אחרי שפירסם את המודעה.

הוא ביקש ... 80K ש"ח!!!

פורסם

כי הוא חי בסרט, כנראה תוצאה של גידול עצמי שם במושב.

תן לו זמן להבשיל...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...