Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי,

הפעם מדובר בחידה קלה מתמיד מאחר ומדובר ברמקול שהיה שלי (ועלה על גבי הפורום בעבר), נמכר ועכשיו חזר להיות שלי, לנצח :wink:

הפותר יזכה ללטף אותו באחד המפגשים הבאים.

ניחוש נעים!

attachment.php?attachmentid=212288&stc=1&d=1283265370

attachment.php?attachmentid=212289&stc=1&d=1283265370

איתמר.

TTT 002.jpg

TTT 004.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברה , אתם רוצים שנשנה את השם של הפורום לפורום ליטופים ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא שוודיות ולא סקנדינביות, אבל אתה באיזור.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר צהריים טובים

נראה לי שלא הבנת את אלכס

הוא באמת דיבר על בחורות ולא רמקולים

ללא שום קשר איפה הם מיוצרים

בכל אופן כדי לא לבאס אותך אנחנו לא נגלה על איזיה רמקול מדובר וניתן לחידה להמשיך להתגלגל

דרור

פורסם

שלחתי לך כמובן בפרטי את הפיתרון כדי לא להרוס כמובן לחברה.

ובאמת קצת מדאיג עניין הליטופים . :?

תתחדש ותהנה , בחירה מצויינת . אני בטוח שתהיה מרוצה מהביצועים שהוא יעניק לך.

תקפוץ לעשות לי השמעה ועל הדרך תוריד פה את הבחור שלי , שגם אני יוכל להגיד ושבו 4 ערוצים לגבולם .

ובעזרת השם , צהל וכל מי שיכול לעזור , שישוב גלעד שליט לביתו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הקלארוס שחור כולו, זה עם ממברנה כסופה.

פורסם

איתמר, אין לזה סוף הא?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה בסדר אני אוותר על הפרס למרות שסוף סוף אני יודע לענות על חידה, אין לי מה לעשות עם פחית בונזו משומשת בכל מקרה :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

Nati הלכת רחוק מדי:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

נתי המלך צודק, זכית בסיבוב ליטוף בחינם. שאר החרמנים יצטרכו לשלם.

כן, כמו שאליקו אומר אין לזה סוף, ועוד פעם מצאתי עצמי מתחרט על עוד משהו שמכרתי, רק שהפעם הזדמן לי לרכוש אותו חזרה ובמחיר מצויין (ותודה לאורי urban.racer על ההתחשבות!)

לדעתי וטעמי מדובר באחד הסאבים המשובחים, האיכותיים והמדוייקים שיש לעולם האודיו להציע, ואחרי שבניתי לו 3 תיבות שונות והגברתי אותו ע"י כמה מגברים אני חושב שהגעתי לשילוב המושלם שתפור לצרכים ולאופן שבו אני אוהב לשמוע מוזיקה.

כמו שהבנתם מהכותרת, הסאב הזה נרכש על ידי אי שם בנובמבר 2005 בתאילנד, ישירות מהמפיץ של סאקן-ספיק. הסאב עבר את כל הדרך הארוכה במזוודה והיה ברשותי כמעט 3 שנים עד שמכרתי אותו לאורי באוגוסט 2008. שנתיים אחרי הסאב במצב בכלל לא רע ונראה בדיוק במצב שמכרתי אותו. בהתחשב במגבלות שלי (רכב קטן, סליל יחיד 4 אוהם, סאב קטן שדורש תיבה קטנה) לא יכלתי למצוא סאב טוב יותר, והפעם הוא ישאר אצלי עד המוות (שלי או שלו, נראה לי שאני אלך קודם :wink:).

בקיצור, אני מבסוט :twisted:

הנה תמונות עדכניות מהיום:

attachment.php?attachmentid=212311&stc=1&d=1283268816

attachment.php?attachmentid=212312&stc=1&d=1283268816

TTT 008.jpg

TTT 009.jpg

פורסם

יופי, עכשיו עם גנסיס וסקנספיק צריך להחליף את הקומפוננט הקדמי ואולי גם מגבר של סאב... יללה, מתי יש חידה יומית הבאה? :lol:

[under construction]

• תוכן חדש...