Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא חושב שזה כ"כ מופרך שמישהו יוצא מרוצה משירות לרכב שקנה (במיוחד כאשר לא מדובר ברכב יוקרה, mind you - זו לא חוכמה לקבל שירות טוב לרכב שעולה 250K+) ומספר על זה, ולא משנה בכלל מי היבואן. על אחת כמה וכמה, כאשר היבואן מושמץ (גם אם בצדק) תחת כל עץ רענן.

האודי הקודמת שלי נחשבה לרכב יוקרה.

זה לא הפריע להם לתת לי שירות מחורבן, שלמזלי לא כ"כ נדרשתי לו כיוון שהרכב הפגין אמינות קרובה מאוד למושלמת.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני יכול רק לומר ששותפי היקר, עם הפאסאט 2.0T שלו, שעלתה כ- 300K, מקבל יחס נהדר גם אחרי תום האחריות, במוסך המרכזי בפליקס. אני בספק אם הייתי מקבל יחס דומה על גולף TSI (וזה כמובן לרעת המוסך), אבל לא ניסיתי עדיין. לגבי היחס בפליקס, אני אמביוולנטי. יכל להיות שהמוסך שלך היה ממש גרוע. אולי הוא השתפר? תחליף לסיאט אקסאו ותראה ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
יכל להיות שהמוסך שלך היה ממש גרוע. אולי הוא השתפר? תחליף לסיאט אקסאו ותראה ;-)

אולי השתפרו ואולי לא (מרכזי י-ם).

אני פוחד לנסות ולמען האמת גם אין לי שום סיבה להכנס להרפתקאה כזו.

פורסם
אולי השתפרו ואולי לא (מרכזי י-ם).

אני פוחד לנסות ולמען האמת גם אין לי שום סיבה להכנס להרפתקאה כזו.

ברור, בגלל זה הקריצה. גם לא באמת חשבתי שתרכוש סיאט אקסאו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

dorki- בגלל החוות דעת השליליות שקראתי עליהן חשבתי שזה הכרחי שתהיה גם דעה מנגד לאנשים ששוקלים, כמוני בזמנו, לקנות רכב מקבוצת צ'מפיון. אם יכתבו רק את הביקורות השליליות אז אנשים יהיו בטוחים שהשירות שם גרוע ב100 אחוז כשבעצם יש קומץ של לא מרוצים שמתלוננים בפומבי ואלה שמרוצים לא הולכים לכתוב על זה לאנשים.

בהמשך לבעיה שהייתה לי עם הרעש בנסיעה אחורה- התקשר אלי מנהל המוסך המרכזי והציע לי לבוא לבדוק את הבעיה למחרת. בעקבות סידורים אישיים לא הלכתי (זה היה לפני יומיים) והיום התקשרו לשאול אותי מתי נוח לי לבוא. כשהסברתי שאני קצת פחות דינמי לביקורים במוסך בתקופה הזאת אז הם אמרו שהם ימשיכו לבדוק את הבעיה אבל עדיף שאבוא למוסך על מנת לאבחן אותה לעומק.

• תוכן חדש...