Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הוריי רכשו לא ממזמן את הרכב הנ"ל, לצערי ללא בדיקה במוסך/מכון.

הרכב בעל ק"מ גבוה, והיה בליסינג ביד הראשונה שלו.

אני ואחי שמנו לב למס' תקלות לכאורה בהתנהגות הגיר.

דבר ראשון, הוא מוריד מהר מידיי הילוך (KICK DOWN) במהירויות נמוכות - גם כשאני בקושי לוחץ על הדוושה, ומוריד לאט מידיי הילוך במהירויות גבוהות - באיזור ה90 צריך ממש להגיע עם הדוושה עד הרצפה כדי שהוא יתן קיק.

בעיה שניה - כשהגיר מוריד הילוך, לפעמים מרגישים מעיין קפיצה ברכב - ההעברה לא חלקה בכלל.

בעיה שלישית - קרה לנו פעם-פעמיים שבמהירות גבוהה הוא קפץ מטורים 3~ לאיזור ה7 (הגבול העליון של מד הסל"ד), כאילו במקום להוריד הילוך אחד, הוא הוריד 2.

אני מאמין שבתחילת השבוע הקרוב אנחנו נכניס אותו למוסך לבדיקת הגיר, עד אז אשמח לשמוע מכם מה יכולה להיות הבעיה?

האם זאת בעיה חמורה שמסמנת על בעיות רציניות במכלול הגיר או עניין של כיוון?

תודה רבה מראש לכל המסייעים!

אריאל

פורסם

תתנחם בדבר אחד- רוב מכוני הבדיקה לא יתנו לך אחריות על הגיר כך,שאם זו העז היחידה ברכב הרווחת מצד אחד 450 ש"ח על הבדיקה אבל מצד שני שיפוץ גיר לרכב הזה יכול לנוע בין 5000-7000 ש"ח.

העדיפות היא למכון גירים ולא למוסך מורשה,שגם כך רק יפרק את הגיר,ימסור אותו לעבודה למכון הגירים ורק יגבה דמי תיווך יקרים ומיותרים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...