Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל חברי הפורום !

בשעה טובה רכשתי גרנדה פונטו 2008 יד ראשונה 40,000 ק"מ פרטית.

בדקתי על הרכב רבות ועניתי לעצמי בערך על הכל , אך שאלה אחת עדיין קצת מטרידה אותי.

הרכב הוא עם גיר רובוטי ובכל העברת הילוך בין עם זה במצב ידני או אוטומט שומעים מכיוון הגיר רעש ברזלי סגנון כמו תנועת זרוע של מנוף כלשהו העם משהו מבעלי הפונטו גרנדה גם נתקל ברעש כזה העם זאת תקלה או עבודה שאופיינית לגירים מסוג זה

תודה מראש לכל העונים

פורסם

ערב טוב

תשובה לשאלך אין לי כיוון שאין בבעלותי רכב מזוג זה, אולם אני מתעניין ברכישתו, ואשמח לדעת כיצד מתנג הגיר הרובוטי שנמצא ברכב - האם הוא לא נוח כדוגמאת זה של טויוטה (במידה והשוות) או שמא הוא סביר ונעים יחסית לשימוש.

תודה

פורסם

זהו רעש נורמלי לחלוטין.

ויש עוד רעש ברגע שאתה מפעיל את האזעקה/פותח את הדלת, מן זמזום שהמשאבת שמן של הרובוט בונה לחץ.

נ.ב הרעש גם מופיע בהאטות לפני רמזור כשהוא מוריד הילוך.

• תוכן חדש...