Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי מגבר

mac audio zx4500

Max. power output* into 4 Ω4x250 / 2x600 WattRMS power output** into 4 Ω4x125 / 2x300 WattMax. power output* into 2 Ω4x300 WattRMS power output** into 2 Ω4x150 Watt

Max. power output* into 4 Ω4x250 / 2x600 WattRMS power output** into 4 Ω4x125 / 2x300 WattMax. power output* into 2 Ω4x300 WattRMS power output** into 2 Ω4x150 Watt

Max. power output* into 4 Ω 4x250 / 2x600 Watt

RMS power output** into 4 Ω 4x125 / 2x300 Watt

Max. power output* into 2 Ω 4x300 Watt

RMS power output** into 2 Ω 4x150 Watt

הוא מגביר סט קומפוננט קדמי

GTO6507 JBL

210 watt

70 rms

כמו כן הוא היה מחבר בעבר סאב kicker es 150 rms

אחריי שחיברתי את הסאב המגבר היה מתחמם תוך חצי שעה בנוסף לכך החלפתי 2 בתיי פיוז שנמסו לחלוטין אחריי המלצה של חבר החלפתי כבל מתח לכבל של 16 ממ"ר והבעיה הזו ניפתרה אבל התחממות המגבר עדין נישארה

לאחר תקופה מסוימת הסאב נשרף והחלפתי ל 2 סאבים של p1 שהוא החזיק אותם בלי שום בעיה בלי להתחמם בכלל לאחר שמכרתי אותם רכשתי סאב mtx 250 rms והבעיה של ההתחממות חזרה שוב

אחריי התיעצות המליצו לי לרכוש מונובלוק אבל היום אחריי שביקרתי אצל מתקין להתיעצות נוספת הוא חושב שהבעיה היא בכלל במערכת החשמל יש לי מצבר חדש לחלוטין 45 a אמפר ולא יודע לגבי האלטרנטור אבל לא היו איתו שום בעיות בעבר השאלה היא האם אני צריך לחזק את מערכת החשמל בשביל להגביר בסך הכל סט קומפוננט קדמי וסאב של 250-350 rms?

או שפשוט המגבר לא עומד בעומס ומונובלוק יפתור לי את הבעיה?

תודה

פורסם

הMTX שלך אם אני לא טועה הוא שני סלילים של 4 אום, אם כן,

אז הבעיה היא שהמגבר שלך לא יציב ב2 אום מונו רק סטריאו, ז"א, אתה לא יכול לגשר שני ערוצים בהתנגדות של 2 אום.

תוכל לפתור את הבעיה אם תחבר כל סליל לערוץ נפרד, או להעלות את ההנגדות ל8 אום, אבל אז תאבד כוח.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

ה-mtx הוא סליל אחד של 4 אוהם.

לפי דעתי תבדוק שוב איזה חיווט יש לך,אני חושב ש 8 גיי'ג "אמיתי" מחברה טובה יספיק,אבל בשביל השקט הנפשי הייתי שם 4 גיי'ג.

תבדוק אולי המגבר עצמו לא תקין.

אולי המינוס ארוך,אורכו של כבל מינוס צריך להיות מתחת לחצי מטר,או אולי הוא לא מוחבר הייטב לשילדה,תבדוק אם שייפו לך את הצבע לפני שחיברו את כבל המינוס.

אחרי שתבדוק את כל אלו תחזור ותעדכן!

ולא אתה לא צריך שום שדרוג במערכת החשמל,אולי וזה בספק,מצבר יותר גדול לכיוון ה- 60 אמפר.

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

המינוס בדקתי הוא מחובר טוב והוא לא גדול יותר מחצי מטר

הפלוס עצמו אני לא יודע כמה גיי'ג הוא רשום אליו 16 ממ"ר לפי טבלה שמצאתי באינטרנט הוא בערך אמור להיות 5 גאיי'ג אבל אני לא בטוח לגביי זה בכול מיקרה אתם ממליצים לעשות את כל החיווט מחדש?

כמה תעלה בערך ערכה טובה?

פורסם

מיכאל, איך אתה כל כך בטוח שזה סליל אחד של 4?

בכל מקרה, נראה לי שהבעיה היא באמת בגישור, תנסה את מה שכתבתי למעלה.

ולא אתה לא צריך להחליף את החיווט, רק לשפר את ההתקנה כמו למשל הכבל פלוס שמחובר למגבר,

הסיבים לא צריכים לבצבץ ככה החוצה! אם צריך תקצוץ את הסיבים ותדחוף אותם טוב טוב פנימה,

ואם יש בעיה עם הקוטר אז תקצוץ קצת מהקוטר גם.

אם אתה לא יודע איך לעשות את זה כמו שצריך, תיגש למתקין, אל תגרום נזק למערכת החשמל של הרכב,

טעויות קטנות יכולות לעלות הרבה כסף, הרבה יותר מלגשת למתקין שיסדר לך א תזה.

שלומי.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
מיכאל, איך אתה כל כך בטוח שזה סליל אחד של 4?

שלומי,גם לי יש סאב כמו שלו.

והסאב שלי הוא 250 rms עם סליל אחד של 4 אוהם.

ולא זכור לי שיש גרסאות כמו שלי עם שני סלילים.

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

• תוכן חדש...