Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , מחפש המלצה לרכב חדש - רצוי עד מאוד ידני . חסכוני בדלק , ובעל ביצועים טובים

רצוי משפחתית ומעלה ! (אולי מיקרואן ) . אמין כמה שיותר , גם דיזל בא בחשבון אם צריך (אפילו חסכוני יותר בדלק ) התקציב בערך 130K (אבל אפשר למתוח קצת יותר אם צריך ושווה )

סיביק סדאן ידנית היתה יכולה להיות בחירה מושלמת - אך כרגע אין במלאי ולא ידוע מתי (אולי עוד חצי שנה )

כרגע נשקלות:

אוקטביה,

ג'טה

פלואנס

טידה

פוקוס

קורולה

מה דעתכם ?

פורסם

האוקטביה רכב מאוד מרווח,

יותר מרוב האופציות שעליהם אתה מדבר.

אני אישית מאוד התחברתי לצורה, בנוסף אני גם חושב שהיא מפוצצת בגאג'טים למניהם.

אני יכול גם לומר שאהבתי את הפוקוס גם מבחינת צורה אבל היא לא מרווח באותה המידה.

בכל אופן יש לך רשימה של אחלה רכבים תעשה נסיעות מבחן באלה שאתה אוהב מבחינה ויזואלית מבפנים וגם מבחוץ.

פורסם

ביקשתי מיקרוואן, אז גש לבדוק את סיטרואן C3 פיקאסו החדשה והמסקרנת שיכולה להיות תשובה מעולה לבקשותייך. אני חושב שהיא מגיעה עם גיר ידני.

במתיחה קלה של התקציב תוכל לרכוש את סקודה יטי שהוא ספק מיקרוואן ספק ג'יפון וגם יכול להתאים בגלל מנוע מתקדם וחסכוני שמשודך לגיר מתקדם אף הוא שתורם לצריכת הדלק המופחתת. גיר ידני אין בנמצא.

אופציה נוספת וזולה יותר אך מרווחת לא פחות, אם לא יותר, חסכונית למדי ואמינה לפי הניסיון שנצבר איתה עד כה היא יונדאי I30 קרוס וואגון שהיא גירסת הסטיישן של היונדאי I30. רכב מרווח מאוד במושב האחורי וגם בתא המטען בעל מנוע נמרץ וגיר זריז והמחיר עומד על 118 אלף שקלים שאפילו ישאירו לך עודף. גם פה גיר ידני אין.

גם הקיה סול שתחילת השיווק שלה נדחתה במעט יכולה מאוד להתאים לדרישות לכשתגיע.

אם חושבים קצת בקטן, אבל עדיין מיקרוואני והזכרת כבר הונדה אז מה עם הג'אז? הגיר הרובוטי שלה הוא דיי כישלון אבל תיבת ההילוכים הידנית עדיפה בהרבה. מדובר ברכב מרווח מאוד יחסית לסופר מיני ושוב ישאר לך עודף בכיס.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

סופר-מיני לא באות בחשבון, זה רכב ראשי במשפחה , בנסיעות ארוכות אנחנו בדכ' שלושה מבוגרים לפחות + בוסטר,

הפלואנס נחמדה אך שילוב גרוע של מנוע-גיר מרתיע אותי (שמעתי שגם צריכת הדלק לא משהו ) קראתי כי גירסת ה 2 ליטר צריכה להגיע בקרוב וזה אמור לדבר אחרת , לגבי גיר ידני לא ידוע.. למרות שאת המגאן כן שיווקו כאן בגירסאות ידניות בעיקר דיזל...

את הסקודה ייטי ראיתי (לא נהגתי) באולם ביום שישי האחרון, תא מטען קטן יחסית ומושב אחורי יחסית צר. ומנוע 1.2 קצת לא עושים לי זאת - גם אין במלאי אם רוצים, גירסת 1.4 בנזין ידנית עם הנעה כפולה אמורה להגיעה אבל שוב כרגע צפי לאחרי החגים.

אוקטביה - דלת חמישית שימושית ,ואופציה לגיר ידני בגירסת הדיזל 1.6 החדש עושים אותה אטרקטיבית ,ומתחרה קשה לג'טה שזולה ממנה ב 2000 ש"ח , (כן הג'טה זולה יותר ונועלת צמיגים במידה 205 על חישוקי 16 ומול 195 באוקטביה ) - אם כי הסוכן ממש נשבע לי בשכנה שלו כי גירסת ה 1.2 TSI עם גיר הDSG זה עולם אחר לגמרי

I30 סטיישן או סיד סטיישן לא בדקתי , האחרונה מגיעה גם עם אופציה לדיזל ידני (נמכרת בעיקר למוניות )

צריך לבדוק באמת.

זהו עדיין מתלבט - אם יש עוד המלצות, הערות הארות

אשמח לשמוע...

פורסם

גש לבדוק את ה-I30 אני בטוח שתופתע.

אם גיר ידני זה יהרג ובל יעבור אז האחות קיה סיד מציעה מנועי טורבו דיזל עם גיר ידני. אמנם מושב אחורי פחות מרווח מביונדאי אבל עדיין מספק בהחלט. אגב הדגם הספיציפי דיזל עם גיר ידני עולה בדיוק 130 אלף שקלים. לטובת הקיה אפשר להגיד שהיא כבשה את תחום המוניות בסערה ורובם מרוצים מה שאומר שהאמינות טובה, ורכבים שנוסעים כל היום ומכסים המון קילומטרים בתקופות קצרות יחסית בהחלט יכולים להעיד לגבי אמינות.

פורסם

הרכב הידני הכי מוצלח מבחינת מנוע, עיצוב והנאה מנהיגה כיום זה הפיאט בראבו. היבואן גם מצ'פר באחריות ארוכה, התחייבות לטריידאין בעתיד ועוד...

יש לבראבו מנוע 1.4 טורבו חזק וחסכוני יותר מכל 1.6 שתמצא היום בשוק.

פורסם

מצטרף לקודמי. מי שאוטו ידני מענין אותו, כדאי לו לבדוק גם את הבראבו. בכלל, פשוט מדהים עד כמה מכוניות ידניות הן כמעט בל ייראה כאן. מי שרוצה למשל פז'ו 207 או C3 עם גיר ידני, יכול לצייץ לכיוונה הכללי של הלמפה. כל כך מוזר, במיוחד אם תלקח בחשבון העובדה שהגיר האוטומטי של הצרפתיות הללו אינו משהו בלשון המעטה. לפחות בפיאט הפנימו את הלקח שמגרעתה העיקרית של הבראבו הרובוטית הוא הגיר שלה ולכן מציעים גם ידנית כאופציה ( מצער שרק ברמת גימור נמוכה יחסית ללא פנסי ערפל ועם טסות פלסטיק מכוערות ).

• תוכן חדש...