Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מסחרי עד 10K

Guest ספורטמוטורי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אח שלי צריך רכב מסחרי כמו סיטרואין ברלינגו בסכום הזה.

איזה רכב הכי כדאי מבחינת אחזקה זולה,במחיר הזה עד 10K.

ואיך הסיטרואין ברלינגו?

פורסם

בתקציב שלך כל ברלינגו שתמצא, אם תמצא, תהיה במצב שחוט ויש להניח אחרי מאות אלפי ק"מ.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

סובארו טנדר סגורה, אין יותר אמין ממנו, היה לי בעבר ועבר חיי התעללות שכללו הובלות רבות שהעמיסו קשות על הבולמים ועשו לרכב הנמכה, נסיעות פרועות בשטח, ועוד ועוד, היה לו 420 אלף ק"מ במחוג על מנוע מקורי, והוא נמכר כך ואני עוד רואה אותו נוסע מידי יום בלי בעיות.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

תודה לעונים.

סליחה שלא אמרתי מהתחלה,הוא נוסע הרבה,לכן הוא מחפש רכב מסחרי דיזל חסכוני,כי כרגע יש לו רכב פרטי בנזין ידני שאוכל 13 לליטר וקשה לו בקצב הזה,במיוחד עם עלויות הדלק הגבוהות.

לכן מחפש רק דיזל,הבעיה שלי ושלו שאין לנו מושג ברכבי דיזל,בגלל זה אם יש משהו אמין וחסכוני,אשמח שתאירו את עיני,הוא מצא ברלינגו אחרי מנוע,הוא ייקח לבדיקה ,יש איזושהם מחלות ברכבים האלה מבחינת חשמל או כל תקלה אחרת יקרה,שצריך לבדוק טוב טוב?

פורסם

והסולר מחירו בערך כמו של הבנזין... אם הוא מתעקש על סולר שיקח L200 מהמודלים הראשונים

זה רכב שלא מת. אני מכיר שיפוצניק שכבר 6 שנים עם הרכב הזה

sex. drive. and rock&roll-Old America never die

אני לא סובל מאי שפיות....אני נהנה ממנה!

Viva La Chevrolet - The Heartbeat Of America

• תוכן חדש...