Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי השבוע טויוטה קורולה 2006 GLI, באוטו ישנם כמה מכות קטנות וכמה שיפשופים שנעשו ע"י הבעלים הקודם (פנסיונר).

אני מחפש המלצה למוסך שעוסק בפחחות ותיקוני צבע שיעשו עבודה טובה ונקייה!

תודה רבה.

פורסם

בדיוק השבוע עשיתי תיקון קטן אחרי שמישהי שפשפה לי את הטמבון בחניה. מוסך פארק המדע במת"מ, הבחור מאד מקצועי,

סידר את השפשוף (צבע בתנור), ועוד שפשוף מאחורה וכמה נגיעות עם מכחול בדלתות, עלה 250 ש"ח.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מוסך הפחחים.

נמצא בין צומת קרית אתא לצומת הום-סנטר צד ימין.

אני חושב שקוראים לבחור רמי ולפועל שלו ג'ריס.

עבודה טובה במחיר הוגן.

תגידו לו שצארלי שלך אותך..סתם.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
מוסך הפחחים עושה עבודה מעולה.

ממש אבל ממש לא הייתי ממליץ על המקום.

אני מכיר לא מעט רכבים (כולל שלי) שנכנסו למקום ויצאו עם עבודה ברמה מזוויעה ומחיר שלא מצדיק את איכות העבודה.

ואני מדבר על עבודות פשוט של פחחות קלה וצביעת פגושים.

אתה מוזמן לבדוק את מוסך הבית של טויוטה שנמצא באזור המפרץ מאחורי הסוכנות,מנהל עבודה מאוד נחמד, מחירים הוגנים ועבודה די איכותית.

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

אתה מוזמן לבדוק את מוסך הבית של טויוטה שנמצא באזור המפרץ מאחורי הסוכנות,מנהל עבודה מאוד נחמד, מחירים הוגנים ועבודה די איכותית.

יש לי תור למוסך המורשה של טויוטה (ליד הקוסמוס), ב- 26 לחודש לתיקון בלמים אחוריים (בינוניים) ורצועת המזגן טיפה יבשה (כפי שנכתב בבדיקה שביצעתי במוסך האחים שבנתניה, לפני שקניתי את הרכב), האם יהיה ניתן שם במקום לבצע גם תיקוני פחחות וצבע?

פורסם

מוסך חלאווה, אם אני לא טועה הם נמצאים בתל חנן - נחשבים לפחחים הטובים ביותר, המחירם בהתאם.

פורסם

מוסך מרואן ג'רוס בצ'קפוסט, עושה עבודה באמת טובה

לבחור שעבד בזמנו על רכב שלי קוראים שמעון והוא מאוד נחמד ומקצועי (בין היתר מצייר על פח): 050-2856561

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
יש לי תור למוסך המורשה של טויוטה (ליד הקוסמוס), ב- 26 לחודש לתיקון בלמים אחוריים (בינוניים) ורצועת המזגן טיפה יבשה (כפי שנכתב בבדיקה שביצעתי במוסך האחים שבנתניה, לפני שקניתי את הרכב), האם יהיה ניתן שם במקום לבצע גם תיקוני פחחות וצבע?

תודה על ההמלצות עד כה, אבל אני אשמח אם תוכלו לתת לי מענה על השאלה שלי מקודם.

• תוכן חדש...