Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים בשעה טובה קניתי רכב -אודי אי3 שנת 2001,

האם יש מוסך שאתם ממליצים עליו באיזור רחובות,יבנה ,נ"צ?

או שאצטרך להגיע לת"א לרון?

תודה לעוזרים

פורסם

אני מראשון לציון וגם לי יש A3 2001, רק מוסך רון, תאמין לי אתה לא תצטער, הדלק לת"א שווה את היחס המועדף והערך המוסף.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

עשיתי אצלו את הבדיקה לרכב הוא נראה בחור אמין,

איך המחירים שלו?האם סבירים? או אותם מחירים כמו צ'מפיון? הגיוני שהחלפת חגורת טיימינג תעלה 1500 ש"ח?

פורסם
עשיתי אצלו את הבדיקה לרכב הוא נראה בחור אמין,

איך המחירים שלו?האם סבירים? או אותם מחירים כמו צ'מפיון? הגיוני שהחלפת חגורת טיימינג תעלה 1500 ש"ח?

בצמפיון עוד 1000 ש"ח לפחות,וידחפו לך דברים על הדרך.

פורסם

תודה,

כמה דברים בעייתיים-

שאני עומד בהילוך שהרכב דולק (במיוחד עם מזגן) אז הרכב לא שקט יש רעידה קלה, אבא שלי אמר שאולי זה כיוון של הטורים

יש למישהו רעיון? ושאני מתניע את הרכב זה אותו דבר-רון שהייתי אצלו בבדיקה אמר שזה מתנע (סטארטר) האם זה יכל להיות קשור אחד לשני?

• תוכן חדש...