Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

סוף סוף החלטתי להשתדרג ולהחליף את הדייהטסו שרייד 87 האהובה שלי שמלווה אותי כבר 9 שנים.

העניין הוא שהמערכת שיש בה לא רעה בכלל (ובוודאי יותר טובה מהמערכת שיש כרגע בסיריון 99 החדשה והיפה שלי).

מדובר במערכת של סוני, אם זה משנה משהו, רדיו דיסק פשוט בלי mp3 ובלי סיבוכים. אני רוצה להוציא רק את ה-HU, לא מעניינים אותי הרמקולים.

השאלה אם פשוט לצלול שם מתחת לדשבורד ולנתק כל כבל שיוצא מהמערכת, או שיש כבלים שאסור להשאיר חשופים / צריך לחבר לאנשהו אחר?

האם אני יכולה לגרום איזשהו נזק בניתוק המערכת?

לא עשיתי זאת מעולם אבל אוריינטציה טכנית דווקא יש... ובבקשה אל תשלחו אותי למתקין סטריאו מורשה כי זו לא אופציה כרגע (וכן, אני יודעת שזה עולה רק 50 שקל. לא זו הסיבה) :-)

תודה מראש,

יעל

פורסם

היי יעל מה שלומך ?

אין שום סיבה שתעשי איזה שהוא נזק אם יש לך מינימום יידע טכני ותעקבי אחרי הוראות פשוטות למדי

1. לשלוף את המכשיר בעזרת השולפים שהגיעו איתו כשרכשת אותו

לנתק את הקונקטור ואת האנטנה ולהוציא את המכשיר מהרכב

2. בצמת החוטים יש לנתק את הצהוב וללפף את החוט שמגיע מהרכב באיזולירבנד

3. אותו דבר לעשות עם האדום ולא לשכוח ללפף את החוט מצד הרכב באיזולירבנד

4. עכשיו אותו דבר עם השחור גם פה עדיף ללפף את הקצה שבא מכיוון הרכב באיזולירבנד

5. ועכשיו את כל שאר החוטים (בנקודה הזו אין חשש לקצר עקב ניתוק שניים או יותר חוטים בחיתוך אחד)

ללפף את כל החוטים באיזולירבנד (אפשר את כולם ביחד)

והמכשיר והצמה בחוץ

בהצלחה בהרכבה

דרור

• תוכן חדש...