Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מאזדה 3 להוריי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוריי מעוניינים לרכוש מאזדה 3 2007-2008 עם ק"מ סביר נגיד עד 60,000 ובמצב טוב. לא אכפת להם שיהיה מליסינג במחיר של עד 80,000 ש"ח.

באוטו סנטר יש מבצע לעמיתי חבר.

הם מצהירים במבצע שלהם שהם מורידים על מאזדה 08-09 10% ממחיר המחירון ובנוסף יש אחריות, תנאי תשלום וכו'.

הבעיה שמחיר המחירון הוא בכל מקרה לפחות 7.5% פחות. אבל הם מורידים 10% ממחיר המחירון הפרטי ולא ממחירון הליסינג, כך שיש כאן סוג של הטעייה. משום שהמאזדות נחטפות בכל מצב אז ככל הנראה, המצב לא ישתנה.

מחיר של 2008 מליסינג אצלם נע בין 76,000 ש"ח לאחת עם 85,000 ק"מ עד 87,000 ש"ח לאחת עם 46,000 ק"מ שזה נראה לי יקר לרכב מליסינג.

חיפשתי ביד 2, עשיתי טלפונים והלכתי לראות בינתיים שני רכבים.

מודעה אחת כתוב 46000 ק"מ. נפגשתי עם המוכר הוא אומר שהרכב שנת 2008 מליסינג, אני רואה 56000 ק"מ ושהצמיגים מתים והם משנת 2006 בכלל. איך!? יש לו תיקוני צבע מלפנים ומאחור, צביעה של מכסה מנוע. זה רק מה שהצלחתי לראות בתור התחלה. אני מבקש לראות רשיון רכב. שם כתוב שנת ייצור 2007 ושהוא לא הבעלים של הרכב, בעלים קודמים 01, ורשום החכר. הוא אומר שעל שם אח שלו ולא העבירו בעלות. למה אתה אומר לי 2008 ורשום 2007? לא יודע אולי הם טעו בהדפסה. משרד הרישוי יטעה בהדפסה ולא יעלו על זה? (לא זוכר איזה שנה רשם במודעה אבל הק"מ היה שקר).

השאלה שלי אם רשום ברישיון החכר ובעלים 01, אם אני מעביר בעלות מה יהיה רשום ברישיון 01 או 02? איזה יד אני יהיה? הוא אמר שזה ישאר 01 ואני יהיה יד שנייה. זה נכון או שזאת הבעלות השנייה אחרי הליסינג?

הלכתי לראות רכב נוסף באותו איזור. לפי תיאורי המוכר הגעתי לרכב והרכב בכלל לא מה שיש בתמונה שבמודעה, ונראה במצב רעוע מאוד, עם תיקוני פח ממש גרועים. עזבתי את המקום בלי להפגש עם המוכר אפילו.

באותו רחוב באופן אקראי לחלוטין עמדה מאזדה 3 2008 למכירה כתוב בשלט 35,000 ק"מ. בכללי נראה בסדר אבל יש כמה שפשופים רציניים בפגושים והגריל סדוק. אבל הצמיגים המשופשפים בצורה שלא הייתי זז קילומטר אחד איתם, מעידים שהרכב עבר לפחות אם נהיה עדינים 80,000 ק"מ אם לא 100,000 אני לא מספיק מנוסה כדי לתת הערכה מדוייקת אבל אחרי 35,000 הם לא היו נראים כך.

רואה עוד מודעה ביד 2, כתוב יד 1 44,000 ק"מ. אני מתקשר ועונה לי אדם מבוגר. אני חושב לעצמי הנה המציאה.

הוא מספר לי שהוא רצה לקנות רכב בחברה אבל מכיוון שלא רצה לחכות שיגיע, הציעו לו ללכת לאלבר או אלדן לא זכור לי, לקבל רכב חדש אבל יהיה רשום ברשיון בעלים קודמים 01 במקום 00, ולא היה אכפת לו, וטען שהוא עם הרכב מהקילומטר הראשון. אבל הוא רוצה למכור את הרכב בתור יד 1 פרטי במחיר מחירון. אני מסביר לו שאני יהיה יד שלישית וכשארצה למכור את הרכב הסיפור שלו לא יעזור לי. לדעתי רשום לו גם החכר ברישיון והוא מספר סיפורים. כאן שוב מתעוררת השאלה אם זה מליסינג ורשום 01, זה נחשב יד או שזה יד שנייה לכל דבר?

מי שאין לו כח לקרוא את הכל, תשובה לשאלה הצבועה בכחול תספיק לי.

מצפה לתגובותיכם.

פורסם

סבלנות זו מילת מפתח ובמיוחד ברכב עם שוק מפוצץ - יש הרבה דגים בים ..

אני הייתי ממליץ לבדוק אצל היבואן בטופ טרייד מוטורס יש להם מיד פרטית (אבל יקר יותר מהתקציב שלך).

ב-80,000 לא תקנה פרטית-לא 2008 ולא 2007 אולי 2006.

לגבי רכבים מליסינג, שקול רכישה מאוויס.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...