Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הזמנתי את השירוקו עם דיבורית, בעיקר בגלל המחיר שצ'מפיון רצו. לאחר שקראתי כאן על איכות ההתקנה של הדיבוריות ע"י רדיו מילאנו, יתכן שעשיתי החלטה נכונה.

אני משתמש כרגע בדיבורית BT ניידת פשוטה של מוטורולה, שדווקא עושה עבודה טובה. אפילו הפסיקו הניתוקים שסבלתי מהם בין הדיבורית לנוקיה E72 מהרגע שהדיבורית עברה לאוטו החדש (מוזר... הדיבורית לא מחוברת לכלום חוץ מהצמדה בקליפס למגן שמש... אבל בפוקוס היא סבלה מניתוקים). העניין הוא שאם אני מקבל טלפון תוך כדי נסיעה ושכחתי להדליק את הדיבורית - צריך לענות, להגיד שאני כבר מדליק את הדיבורית, להדליק ולחכות וכל זה תוך כדי נהיגה.

בסוף הנסיעה גם צריך לזכור לכבותה, ולכן חשבתי על דיבורית שלא מצריכה את כל זה.

איזה דיבורית מומלצת ואיזה מתקין?

אפשרות אחרת זה להתקין ספיריט.

יש לי כרגע ספיריט באוטו של העבודה על אותו קו של ה E72 (של סלקום).

האם אפשר שיהיו מכשיר נייד ושני ספיריטים על אותו קו?

האם אפשר לסמוך על המתקינים של סלקום, או לקנות את הספיריט וללכת למתקין מומלץ?

פורסם

אני הייתי ממליץ לך לא להתקין שום דבר על הרכב.

אבל אם אתה מתעקש למשהו קבוע, הייתי ממליץ לך על מוטורולה T605 שעושה עבודה מעולה + איכות שמיעה טובה.

מה גם שיש לה קישורית a2dp לחיבור לתוך הכניסת אוקסילרי (אם קיימת) וכך בכלל אתה מגיע לסביבה נטולת חיווט לחלוטין.

ולביצוע העבודה, יוסי אלפיין.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

ראשית : רכוש כרית מקורית לדיבורית, כדי לא לבצע קידוחים וקומבינות.

שנית : לצערי ה T605 לא כזו מבריקה . עוצמת השמע שלה יחסית חלשה ולפעמים יש בעיות בחיבור בינה לבין המכשיר (E71).

זה לא משהו ספציפי אצלי, זה קורה אצל עוד 2-3 אנשים שאני מכיר עם הדיבורית הזו. סה"כ מוצר טוב אבל לא הרבה יותר מהרמה של ה BURY ושאר מה שמתקינות החברות הסלולריות.

היתרון שלה על האחרים, וזה יכול להיות גם היתרון שלך הוא שיש לה יציאה למקור שמע חיצוני ככה שאפשר לחבר אותה למערכת דרך כניסת AUX או RCA כפול.

אני בינתיים פירקתי אותה כי רכשתי HU עם דיבורית מובנית ולפי ההתרשמות שלי (לא מגוף ראשון) המוצרים של PARROT הם הטובים כיום בשוק.

טיפ קטן:

הרכבים שלנו מגיעים עם הכנת מתח לדיבורית מתחת לתא הכפפות (בטח קיבלת את הרכב עם כבל בתוך תא הכפפות),

יש שם VCC, GND ומתח אחרי סוויץ' , כאשר על מנת להחיות את האופציה צריך למקם שני פיוזים בתא הפיוזים. (יש כיתוב על המכסה שמציין את מס' הפיוז)

אני התקנתי אצלי את הדיבורית לבד, אבל זו עבודה למשתמשים קצת יותר מתקדמים :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...