Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמין וחסכוני עד 60-70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב בעיקר לנהיגות בין-עירוניות, אני דל משכורת ומתכוון להחזיק את הרכב גם בתקופת הלימודים, לכן חשוב לי שהרכב יהיה אמין וחסכוני עד כמה שניתן.

האופציה שהכי רציתי היתה גולף, אך מכמה מכרים שמחזיקים את הרכב הבנתי שלהיכנס איתה למוסך מלווה בהוצאות נכבדות.

חשבתי על שני כיוונים:

1. רכב בגודל רכב משפחתי כמו מזדה 3, קורולה, אלמרה (יפני, אמור להיות אמין)

2. רכב קטן יותר כמו יאריס או סוויפט.

שוב, אני מחפש רכב שיהיה אמין, כמה שיותר שקט נפשי וכמה פחות הוצאות בטווח הרחוק.

אני לא מכיר כ"כ טוב את הסוויפט, ודי מפחד מאירופאיות אז היאריס מאוד קורצת לי, או אם אצליח למצוא מזדה 3 בגרסת ה- 5 דלתות.

אשמח לשמוע את דעתכם, ומעט על עלויות האחזקה של רכב גרמני כמו גולף, פולו,איביזה (כולל זמינות של חלקים ומחירים) לעומת היפניות המקבילות.

תודה רבה,

ישראל

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

האלטו נראית כמו קופסת נעליים (אני בספק אם יהיה ניתן להתקין בה 3WAY כמו דצריך :))

איך היא מבחינת עלויות אחזקה?

הבנתי שנתוני צריכת הדלק שהיצרן נותן הם די דמיוניים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מצתרף להמלצת אלטו. עם גיר ידני אפילו ישאר לך עודף מ-70 (למערכת למשל).

אני רואה יותר ויותר אלטו על הכביש, הרבה אנשים קונים אותה בגלל חיסכון ובגלל שזה רכב חדש במחיר של משומש.

מבחינת אמינות, מדובר על רכב פשוט יחסית מבחינה מכנית ועדיין חדש מידי מכדי לדבר על אמינותו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לאלטו יש ESP, 6 כריות אויר, ABS ו-3 כוכבים במבחן ריסוק.

כאן אפשר ליראות תוצאות המבחן: http://www.euroncap.com/results/suzuki/alto/362.aspx

בתקציב כזה אתה יכול לרכוש מזדה 3 בת 4 שנים עם 2 כריות אויר וללא ESP. יש לה 4 כוכבים במבחן ריסוק.

מבחינת הוצעות, אלטו כמובן משמעותית חסכונית יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פורסם

אם הולכים לכיוון של האלטו, אז הייתי בודק גם את ה- 107 של פג'ו.

רכב הרבה יותר מעניין, לטעמי, מאשר האלטו.

עיצוב יפה וצריכת דלק מגוכחת.

מגיע עם 6 כריות אוויר ו ABS, אבל נראה לי שבלי בקרת יציבות.

אם הכוונה לרכב סטודנט, נראה לי בחירה טובה.

אני לא פוסל את האלטו שקודמי הציעו - רכב מאוד אמין, והדגם הידני שלו גם זול מאוד - 60K.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אני לא פוסל את האלטו שקודמי הציעו - רכב מאוד אמין, והדגם הידני שלו גם זול מאוד - 60K.

בהצלחה.

האם יש 107 עם גיר ידני בארץ? כי לפי מה שראיתי במחירון כולם אוטומטיות במחיר 72,000 אלף

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

בהצלחה.

יש לו בקרת יציבות ESP

יש דגם ידני אבל לדעתי המלאי אוזל או נעלם כבר

פורסם

באמת?

מהלך קצת לא הגיוני של היבואן, אלא אם כן הם ממש רוצים שסוזוקי יקחו להם חלק ניכר מהלקוחות.

המכוניות האלו (אלטו, 107) מרגישות כל כך שונה בין ידני לאוטומט, הן נועדו להיות ידניות.

פורסם
באמת?

מהלך קצת לא הגיוני של היבואן, אלא אם כן הם ממש רוצים שסוזוקי יקחו להם חלק ניכר מהלקוחות.

המכוניות האלו (אלטו, 107) מרגישות כל כך שונה בין ידני לאוטומט, הן נועדו להיות ידניות.

לובינסקי רק התחיל להזמין ידני לפני חודשים ספורים

אני רכשתי במבצע חבר

הידניות הראשונות יגיעו באוגוסט

מבחינת מלאים אז יש הרבה פחות מלאי לידני עקב ביקוש אדיר

אני רכשתי ביום הראשון של המבצע כי נשארו רק 3 מכוניות כאלה

ידני בצבע כחול ובשאר הצבעים היה מספר חד ספרתי של מלאי

לעומת מספר דו ספרתי של מלאי לגיר הרובוטי

מאז עבר כבר חודש ואני בספק אם נשאר מלאי

• תוכן חדש...