Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך חיפושים לחבר אחרי רכב שטח שישמש במהלך השבוע בבוקר לנסיעות בין עירוניות קצרות, בערב לנסיעות בתוך העיר ובסופ"ש טיולי שטח, עלתה הסופה כרכב שהוא זוכר לטובה מהצבא.

שאלות:

איך האמינות הכללית?

איזה דגמים/מנועים עדיפים? ראיתי שיש בנזין 4 ודיזל 2.5.

יש שנתונים יותר/פחות טובים?

וכל טיפ כללי, תודה.

פורסם

רקבונות רקבונות רקבונות.

בעקרון בסופה לוקחים בנזין, לא דיזל גם בצחוק.

מנוע 4000 או סטרוקר 4700, שניהם 6טורי

מעבר לזה יש לשים לב למצב הרכב בכללי, כמו שכבר הזכרתי, רקבונות, מערכת חשמל ומה שצריכים לבדוק כמו בכל רכב מן המניין.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בעיקרון - לא.

הסופה הכי חדשה שתמצא כבר בת 11 ורובן בנות 15 ויותר עם עבר ממשלתי / משטרתי / צבאי. הכל תלוי איך טופלו ואיזה חלקים שמו בהן. היום יש נטיה לשים חלקים סינים זולים שעושים הרבה בעיות, בעיקר במערכת החשמל.

ועוד בעייה - גניבות. אחת לשבוע לפחות מתפרסם על סופה שנגנבה, יש להן ביקוש בדרום ומעבר לקווים.

פורסם

לגבי הנושא של "עבר משטרתי ממשלתי", זה בסדר סביר שהחליפו לפחות עוד 2 ידיים מאז שיצאו את המרכז, אי לכך ובהתאם לזאת גם סביר שהרכב כבר שכח את העבר שלו ועבר איזה אובראול בדרך אצל אחד מהידיים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

דבר ראשון ... סופה זה רכב שניתן לתקן בבית לבד למה זה הראשון כי זה יכול לחסוך הרבה עלויות של תיקונים/אחזקה בהמשך הדרך

הבעיות אכן הם רקבונות ובעיות חשמל לא משהו

יכולת שטח מעולה...כמו שאמרו לפני רק בנזין לא להתקרב לדיזל

עדיף שתלך לבדוק עם מישהו שמבין...

יש לך פורום שמתמחה בסופה ו cj שם זה המקום לשאול שאלות ולברר פרטים לגבי הסופה (בלי לפגוע בחברי הפורום פה)

http://www.cjclub.co.il

אין מה לפחד מעבר הרכב או ממספר הידיים

כמובן שמחיר הרכב משתנה בהתאם לשיפורים בעיקר ולרמת האחזקה שלו

לא מכיר חלקים סינים שמוכרים לג'יפ בדרכ גם החלפים הלא מקוריים מגיעים מארה"ב...אבל בסין מיוצר כל דבר אז יש מצב למרות שאני לא נתקלתי

תופעת הגניבות אכן קיימת כמו כמעט לכל רכב המקרים האחרונים קרו בעיקר בשפלה ובדרום

בהצלחה

אבירי הפנס העגול O|||O

פורסם

אני מצטער אם ההקשר ממש לא בכיוון, אבל אני בתור נהג לוחם, וחפ"ק של המ"פ יוצא לי לנהוג מדי פעם בשטח על סופה 1/2.

לרוב על סופה 2, גיר 6 הילוכים. הרכב מעולה בשטח, יש לו לא מעט כוח, הרכב לא נכנס הרבה למוסך יחסית למעט הטיפולים השוטפים, ובתור נהג, אני מתבייש אבל אני חייב להגיד שהנהגים פשוט קורעים את הרכבים האלה.

זה כל מה שאני יכול לתת , מעבר לזה כלום משום שלא החזקתי אף פעם משהו בסגנון, אם תרצה לשאול שאלות לגבי עוד דברים ואני אוכל לעזור לך בכך שיהיה לי קשר ויזואלי עם הרכב אז תיצור קשר וכשאני אגיע לבסיס אני אבדוק זאת

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

על הפוראנר הייתי מוותר.

אם יורשה לשאול מה הצרכים, כמה נוסעים, מה רמת השטח, מה נפח המטען הנדרש, ק"מ שנתי משוער, תקציב וכד'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עד כמה שאני יודע מפורומי שטח למיניהם הפוראנר לא מזדקן בכבוד,

הייתי ממליץ לך לבחון פאג'רו Q קצר או ארוך לפי טעמך וצרכיך, (הדגם שלפני הקינג), 2800, ידני אם אתה יכול, משנת 2000 - 1999. הטויוטה פראדו המקביל לו עולה "גרוסו" 20.0K שקלים יותר.

אתה יכול כמובן לנסות לאתר קוריאני שמור - ישאר לך הרבה עודף.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

לא פוסל על הסף. הרכב ללא נעילת דיפ' אחורי, אבל על פי מה שהגדרת הוא מתאים.

שים לב שיש לא מעט כאלה יוצאי משטרע.

לשעבר:

פורסם

כי יכול להיות שאתמול בלילה הוא רדף אחרי בדואי בהרי אילת וקפץ רמפות ב70 קמ"ש.:shock:

בכול מקרה מה לגבי סוזוקי ג'ימני? רכב אמין ולא חסר למכירה, מנוע 1.3 אבל לא חסר כוח!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תוכן חדש...