Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לקנות גולף פסיפיק שנת 2004 (MK4).

מנוע 1600 אוטומט, אם אני לא טועה 100 כוחות סוס (אלא אם מישהו פה יכול לתקן אותי)

106 אלף קילומטר, יד שלישית.

כדאי לא כדאי ?

תודה מראש לכולם..!

פורסם

באיזה מובן כדאי לך? איזה רכב אתה צריך?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עזוב את המובן אחי,

השאלה שלי היא, האם כדאי לקנות את הרכב גם מבחינת הנתונים שרשמתי בהודעה

וגם מבחינה כללית: איך הגולף פסיפיק מנוע 1600 אוטומט ?

אין בעיות בגיר ? אוטו מהיר ? יציב ?

ובסופו של דבר האם הוא שווה קניה..?

פורסם

אני משאר שזה גולף MK5. יש לו 100 כ"ס ואוטומט 6 הילוכים. נתונים שלו אתה יכול ליראות כאן:

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=135465

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לגבי MK4 אני יודע קצת יותר. יש לו גיר אוטומטי מסוג JATCO 01M, יש לגיר בעיות התחממות שמביא לכשל אם לא מתקינים קולר בזמן (כדאי לבדשוק לפני הקנייה). זאת נקודת תורפה עיקרית של רכב הזה.

מבחינת יציבות, הרכב יציב, ברשותי גם MK4 ואני מרוצה מאחיזת כביש שלו. צריכת דלק של 1.6 היא פחות או יותר סטנדרטית לקטגורייה, הייתי ממליץ לך יותר לחפש אחת כזאת ידנית - גם אמין יותר, גם חסכוני יותר וגם חזק יותר.

סה"כ בקשר לאקזמפלר ספצי, לפי מה שרשמת הוא עשה מאט קילומטרים (ממליץ לאמת לפי רציפות טיפולים), בדוק אם הותקן קולר גיר, ניראה כמו עיסקה לא רעה. אם אתה נעול על הרכב והוא במצב טוב, זו יכולה להיות אופצייה טובה. בכל מקרה אני מציין שוב שעדיף אחת כזאת ידנית.

במשפחה יש אוקטביה עם אותו מנוע וגיר, משקל פחות או יותר כמו של גולף 1.6 (הפרד די זניח) ומדובר על רכב שקשה לו להתמודד עם עליות כאשר המזגן הופעל. ללא מזגן על מישור מאיץ סביר מאוד עד 80, נוסע חסית על טורים גבוהים ורועש למדי על 100קמ"ש ומעלה.

אם חשוב לך כוח, עדיף לקחת עם מנוע גדול יותר וגיר ידני, למשל 1.8 מנוע מצויין עם 20 שסתומים ו-125 כ"ס ו-2 ליטר 112 סוסים.

פורסם

בתכלס אני מחפש גיר רגיל, אבל נתקלתי ברכב הזה והוא ממש נראה טוב ושמור.

תוכל לפרט לי מה זה קולר לגיר ?

פורסם

קולר גיר זה רדיאטור קטן שיש בתוכו סירקולצייה של שמן גיר, כך הוא מתקרר. במקור יש לו מחליף חום עם נוזל קירור של מנוע שפחות יעיל וגם אחרי שנים נסתם.

אם הרכב ממש במצב טוב וטופל כמו שצריך, אני הייתי לוקח למרות שהוא אוטומטי. אבל אם אתה יכול למצוא אוטומטית במצב פחות או יותר זהה - עדיף.

פורסם

הנה שרשור בדיוק על זה, זה אמור לתת לך סדר גודל של עלויות: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=329151

פורסם

זהו שגם אני שמעתי היום על הגולף פאסיפיק פעם ראשונה

פאסיפיק זה רק על דגמי גולף שנת 2004.

הבנתי שזה דגם קצת יותר מפואר מהאחרים, מבפנים בעיקר..

• תוכן חדש...