Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין בהתקן שמסוגל לבצע את הפונקציות הבאות:

- הורדת תכנים מהאינטרנט, אגירתם והזרמתם לטלוויזיה לפי דרישה.

- גלישה והורדת סרטים מהאינטרנט והעברתם לטלוויזיה בזמן אמת - כלומר גלישה דרך הטלוויזיה.

האם ישנו בשוק התקן שמסוגל לבצע את הפונקציות הללו?

אם כן, על מי אתם ממליצים?

תודה!

פורסם

כן, יש מכשירים מסוג הזה. אני משתמש בסטרימר של WD מסוג HD LIVE. הוא תומך בכל הפורמטים שאני צריך, כולל MKV.

מחירו בסביבות 700ש"ח. יש מכשירים יותר מתקדמים פעלי יותר פונקציות ובעלי דיסק קשיח מובנה. כאן צריך לחבר דיסק קשיח USB.

לא ניסיתי להוריד איתו סרטים, לצורך זה אני משתמש במחשב, אבל יש לו אפשרות לצפות ביוטיוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...