Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי זוג IDMAX (משוחד :lol:)זה יפרק לך את האוטו וישמע מדיוק מאוד.

אבל לא חסרות אופציות,

הכי טוב תשמע כמה שיותר, אני דווקא אהבתי את הHIFONICS בקטע של SPL מה גם שהם לא יקרים.

JL אם אתה בעל תקציב, FI יצא לי לשמוע סאב חולני,

אני לא מת על המוצרים של קיקר הסאב היחיד ששמעתי וחשבתי שהוא מצדיק את המחיר היה הCRV

תנסה גם את MTX אם אתה בקטע של SPL עשיתי אז עבודה לבחור עם סאב כזה של 15 אינץ.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שרול , התקציב הוא עד 3000בלחץ.

האמת , אני לא מבין מאיפה לאנשים יש פה סאבים בצבע, בכל החנויות באינטרנט ובזאפ יש היצע די מעפן

ID לא בא בחשבון , הבנתי שהוא קריע :?

פורסם

סאב של SPL, הוא לא מדויק הוא מתאים ל ראפ יותר

אצלי היה אחד כזה ב1 אוהם

עם אתה מחפש "בומים" חזקים אז זה הסאב.

פורסם

ארסנל של AA, היי אנרג'י של הרץ, MW של DLS, דגמים מסויימים של גראונד זירו.

את רובם תוכל למצוא ב- 3000 שקל לזוג והם יהיו יותר איכותיים בהרבה מהקיקר הזה.

ורק תדע, שצורת הבנייה של התיבה היא יותר קובעת את הסאונד מאשר הסאב עצמו, אז תראה שאתה בונה אותה באופן נכון.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הבנת לא נכון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תפסיקו לקנות רכיבים בזאפ , כל השוק מלא באנשים שמביאים מוצרים בלי כסף לעומת כל המחירים שאנשים מזמינים בזאפ , פשוט גנבים כל החנויות שם !

לא הייתי ממליץ לך זוג L5 , התלאהבות של שבועיים וזהו , רק בום שמשה אחורית קצת זזה וזהו לא יותר מזה . אם אתה אומר שיש לך 5000 אלף רק על מונו וסאב העולם פתוח עבורך.

תהליכי שיפוצים

פורסם

כמה הצעות:

VMAX122 Cerwin Vega זוג

או כמו שהציעו לך על ההרץ או גראונד זירו למינהם.

או ללכת על FI 12' בודד

ישנם הרבה הרבה אפשרויות ממליץ לך ללכת למפגשים ולשמוע עד שתיקלע,כי חארם לזרוק כסף על הבל אבלים שלא תיהיה מרוצה ממנו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם
שרול , התקציב הוא עד 3000בלחץ.

האמת , אני לא מבין מאיפה לאנשים יש פה סאבים בצבע, בכל החנויות באינטרנט ובזאפ יש היצע די מעפן

אין לי מושג מאיפה "הבנת את זה"

אצלי הסאב עובר התעללות ב1000 RMS ב1 אוהם עם גיין פתוח עד הסוף ו1000 RMS אמיתי של XETEC אני בטוח שזה עוד אנדרייטד, הסאב עבר כבר למכונית השניה שלי הוא בן 3 שנים ועבר 3 תיבות שונות ואני לא הבחור הכי עדין בעולם,

אם כל זה לא יצא לי לראות אפילו לא שריטה קטנה עליו.

אם בגלל שהבנת משהו ממישהו ששמע מישהו שראה אצל חבר של בן דוד של גיסו אתה תוותר על לשמוע את אחד הסאבים היחידים שעונה להגדרה של SQL , אז חבל,

אני לא מחליף אותו בשום סאב SQ או SPL שבעולם כי הוא פשוט מתפקד יופי בשניהם, גם שאני שומע שחורה האוטו רועד עד שהמראה מקבלת עיווטים, וגם שאני קורע אותו עם DEATH METAL כמו KORN עם באסים מהירים הבאס עוד מצליח להגיע לפני המוסיקה וכולם חושבים שהוא יושב אצלי מקדימה, אני רוצה לראות עוד סאב שעושה את זה בצורה כזאת

אבל עזוב, אתה "שמעת" שהוא קריע,

אני מת על השמועות פה בפורום, ממש אפקט הפרפר, מישהו אחד זורק איזה שטות, ושבוע אחרי זה, אפקט העדר כולם באותה דעה,

אתה לא הראשון שאומר לי שהוא הבין הID קריע, אבל משום מה גם ההוא מעולם לא ראה ID הוא רק שמע.

שזה שהפיץ את השמועה המרושעת הזאת יצא מהארון, הוא בטח שכח לציין שהוא קרע את הסאב החליקה לו המברגה והיה לו ביט ארוך וחד והוא פגע בממברנה וגם מעד באותו זמן אז הוא החליק תוך כדי שהביט היה נעוץ בממברנה ומה לעשות, קרע את הסאב.

אבל למה להאשים את עצמך, ID עושה סאבים קריעים, אני מוכן לחתום שזה בערך הסיבה שבגללה התחילה השמועה.

פורסם

אריאל - הייתה לIDMAX בעיה, הבעיה תוקנה טופלה ע"י החברה וכיום הסאבים גם אלו שהוחלפו להם הקיטי תיקון פועלים בלי בעיות, ד"א - זה הסאב היחיד בעולם שלוקח 10 דקות לתקן אותו :), בנוגע לכל השאר מחזק אותך אריאל זה אחד הסאבים היותר טובים שקיימים, חזק עוצמתי מדויק ומנגן טוב.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

+1.

יצאה ל ID סדרה פגומה (משהו בדבק של הסיבים, לא זוכר את הסיפור המדוייק) והם נותנים קיט שיפוץ בחינם לכל מי שזה יקרה לו. היה על זה סיפור שלם בפורום, תריץ חיפוש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

recone repair kit

ואיך הגענו לIDMAX לעומת L5???

ההבדל במקרה הזה הוא שהסוס יהיה באמת מקדימה ולא מאחורה 8)

אני במקום פותח הת'רד הייתי שוקל לרכוש סאב אחד - אבל טוב!

FI BTL או גראונד זירו כמו שיש לישראל...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

IDMAX הוא אחד הסאבים הטובים שיש בשוק. גם מוזיקלי וגם "נותן בראש" כשרוצים ממנו.

גם לי אין מושג איך אפשר להזכיר L5 ו IDMAX באותו משפט.

איתמר.

פורסם

מצטער כנראה לא היתי בפורום בזמן שהבעיה היתה, מה שבטוח בסאב שאני קניתי הבעיה לא היתה, הסאב עדיין חיי ובועט ומעיר כל בוקר את כל המעונות של המרכז האוניברסיטאי באריאל.

L5 באמת לא עומד קרוב לIDMAX אבל בן אדם שמוכן לשים 5 אלף על סאב והגברה בריאה יכול להתחיל להכנס לרמות הגבוהות ועוד להשאר עם עודף לחומוס פול שלא יהיה משעמם בזמן שיתקינו לו תציוד באוטו.

הסולו באריק הוא סאב פוזה אין בו כלום והוא גם עולה מלא כסף, הרבה רעש ושחרור ברגים וניסיתי אותו ב3-4 תיבות שונות ההבדלים היו זניחים.

מה גם שבמקרה שלו התיבה לא תעזור,

לא חסרים סאבים חזקים earthquike נשמעים חזק וגם איכותים שכחתי בכלל מהקיום שלהם.

ואם הוא רוצה SPL תמיד אפשר לשים את הסטרוקר 15 אינץ לבעלי לב חזק בלבד.

פורסם

הסולובאריק משול בעיניי לראמבו שנרדם על המשמר - פתאום הוא מתעורר בבהלה ומפגיז לכל הכוונים - בדרך, הוא הורג את כולם. (וחוזר לישון :) )

הוא אגואיסט ועובד לבד ולא מתחשב בשום דבר וגם לא עובד באותו הקצב של החיילים האחרים בפלוגה...

הסטרוקר - לא פחות גרוע ממנו רק שזו הגרסא של "קומנדו" של שוורצנגר במקום "ראמבו" של סטלונה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...