Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה מה שאני חושב על הגברה של L5 (ועוד שניים) :-P

FunnyPart-com-horse_sits_on_man.jpg

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין לו בעיה לעבוד ב 1 אוהם.

קח שני סאבים בעלי שני סלילים של 4 אוהם כל אחד.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יווו אליקו הקדמת אותי - :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

התמונה אומרת שלמישהוא שמה יש "אחד" רציני ביותר :lol: וזה לפי הפרצוף המאושר של ידינו הסוס :wink:

לפי הנתונים המגבר יחזיק את העומס של שני הסאבים (תצטרך אולי לשפר קצת את שלושת הגדולים כי אחד אוהם זו עבודה בתנאים לא קלים למגברים)

לגבי היכולות של המגבר מבחינת כח נטו בעבודה אין לי מושג ומצטער שלא יכול לעזור אני מעולם לא נתקלתי במגבר כזה בזמן עבודה.

פורסם

מהנסיון שלי עם הL5 הסאב נציל ונפתח גם ב300 RMS של ג'ביאל מונו שעשה את העבודה הסאב הזה הוא בהמה גסה ולא מדוייקת , ו לתת לו עוצמה של מעל ל400 זה טירוף ואני מוכן לחתום לך שהגיין יהיה מתחת לחצי, מנסיון,

במחיר הזה אתה יכול להביא מונו זול יותר שיתן לך 1000 ב1 אוהם וזה גם יהיה יותר מידי או כמו שאמרו קודמי לך ליד 2 ותמצא כמה SUNDOWN בזול גם עם המגבר הנ"ל יש לי נסיון, אחלה מגבר.ויתן לך תמורה מלאה לכל שקל שתוציא עליו.

וככה ישאר לך עודף לא רק לאיטום אלה גם לכירופרקט מהנזק שתעשה לחוליות עם זוג המרובעים החולים האלה.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

חברים אתם לא מגזימים ? הם עד כדי כך חזקים ביחד :-)? חשבתי לשים אותם בתיבה חצוייה , 80~ ליטר לכל סאב:?

זה יהיה בריא לפתוח באחד אוהם את המגבר כמעט עד הסוף כדי לנצל אותו ?

פורסם

ידידי אני מדבר מנסיון כי היה לי את הבהמה באוטו, וגם מכרתי אותו לחבר מהפורום כי מאסתי בו, הוא היה אגרסיבי ולא מדוייק, וסוג המוסיקה שאני שומע לא התאים לו (רוק)אם אתה שומע שחורה או דברים בסגנון הזה שהדיוק לא חשוב אז אני מאמין שתאהב את הצליל, אחרת הוא ממש בולע את הסאונד

בסגנונות אחרים.

ואצלי היה איטום מכו שצריך תיבה מתוכננת לפי נתוני יצרן אטומה בלי פורט, הכי מרוסן שיש.

אבל מה בשחורה היה כיף לשבת באוטו, משהו אחר ממש לא. ולכן הוא יצא מהמשחק.

ושוב מנסיון היה לי את האחד עם השני סלילים של 4 אם אני לא טועה וחיברתי אותו על מגבר שמוציא 300 ב2 אוהם והגיין היה פתוח קצת מעל החצי ואי אפשר היה לשבת באוטו

פורסם

אני לא יודע מה ההגדרות שלך ל"הנציל" ול- "אי אפשר לשבת באוטו", אבל יש סאבים יותר חזקים, יותר נצילים ויותר רציניים ממנו במחיר שלו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שרול אם לא שמת לב אני לא ממש משבח את הסאב ואחד הסיבות שהחלפתי אותו זה כי לא אהבתי אותו, מדובר בבהמה לא משנה איך תסתכל עליו אבל לא חילקתי לו מחמאות אי אפשר לשבת באוטו כי הוא יוצר ויברציות נוראיות ולא נעימות לאוזן, הוא אכן נציל כי הוא נפתח גם עם 300 RMS למרות שהוא מוצהר שהוא הרבה יותר, יש כאלה שאוהבים אותו, אני עוד לא הבנתי למה אבל על טעם וריח אין להתווכח, עכשיו אני עםIDMAX שגם עליו הדעות חלוקות, אבל אני, מבסוט עד הגג, ולא תוכל לשכנע אותי שיש טוב יותר מIDMAX כי אני אישית לא התחברתי לסאב אחר כמו שהתחברתי אליו, ואני עוד לקחתי את ה10 אינץ

פורסם

זה מאוד תלוי בתדר אליו מכוונת התיבה, כשהוא גבוה מדי, זה מה שקורה (וויברציות לא נעימות, בניגוד לוויברציות נעימות ).

ואין דבר כזה "לא תוכל לשכנע אותי שיש סאב יותר טוב מ- IDMAX", בשביל להגיד את זה אתה צריך לשמוע את כל סאבי ה- SQ בעולם.

אין דבר יותר טוב מהדבר הכי טוב שאתה מכיר, עד שאתה מכיר משהו יותר טוב :)

ובסה"כ מה שבאתי להגיד, שיש סאבים יותר טובים ל SPL, גם לי היה L7 ברכב וחוץ מרעש הוא לא עושה כלום, לא טונאלי בשיט ומנגן יפה רק את הצלילים היותר גבוהים והלא נעימים, אין מה להשוות בכלל להאבוק שהיה לי.

פורסם

בקטע של השחורה קלעת בול . מצד שני , אני רוצה שיישמע קשור למוזיקה ולשיר , למרות שיהיה בהמה .

אני מחפש סאבים שיהיו בין 1000 ל1500 RMS , סכום כולל של שניהם הכוונה , חשוב לי שיהיה 2 סאבים ולא אחד.

אם הוא לא נעים בעליל, איזה עוד אפשרות יש ? רק חדש :-)

פורסם

הבנתי מפתיחת השרשור שהתקציב שלך למונו הוא 3000 ש"ח.

מה התקציב שלך לשני סאבים ?

• תוכן חדש...