Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רוצה לשבח את אלכס (מאהובי שי מערכות) שהקשיב לכל בלבולי מוח שלי במשך כמעט יומיים והתקין כל דבר בדיוק במקום בו רציתי כולל דיבורית BT 9200 של PARROT שרק אלוהים יודע איך היא עומדת במקום שהוא התקין אותה.

הבנייה בתא המטען היא כזו מפני שרציתי גישה לגלגל הרזרבי ומפני שלא רציתי שיידעו שיש מערכת, ולכן אלכס בנה את תחתית תא המטען מחדש לאחר שהגביה אותו ב - 10 סנטים.

אם אפשרות להרים ואפילו רגל כדי שיהיה קל להוציא את הגלגל הרזרבי.

אז תודה לאהובי שי על החיוך לדרור על המידע ולאלכס על העבודה.:) (אין שירות ברמה כזאת בארץ ואני לא סתם אומר).

הנה התמונות:

ממש יפה , הסתכלתי עוד פעם על התמונות ולא הבנתי בהתחלה איך המגברים נעלמו פתאום , כי חשבתי שלא צילמת אותם , אבל הם מלמטה .

פורסם
למה מגבר של DLS עם שתי יציאות 130וואט זה חוליה 'חלשה' ?

תקרא את תגובותיי הקודמות..רשמתי למה לדעתי זה חוליה חלשה "קצת" לא ממש בור במערכת אל תבינו את דבריי לא נכון.

הסט יוגבר ללא בעיה.. ובכבוד רב. אך את הניצול האמיתי של הסט הנ"ל הוא לא יוכל לנצל באמצעות ההגבר הקיימת..ואיך שאני מכיר את הסט הזה.. חבל.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם
.

הבנייה בתא המטען היא כזו מפני שרציתי גישה לגלגל הרזרבי ומפני שלא רציתי שיידעו שיש מערכת, ולכן אלכס בנה את תחתית תא המטען מחדש לאחר שהגביה אותו ב - 10 סנטים.

:

קצת מצחיק שלא ידעו שיש לך מערכת אבל יראו סאב בבגאז' , לא ? :roll::roll::roll:

מי שלא נהנה מהחיים לא יודע לחיות !

פורסם

למה אתה מתפלא ושם סמילי עצוב ' :roll:' ? זה מה שהוא רצה לעשות באוטו שלו עם כסף שלו ,ואלכס מDLS עשה את

מה שרצה עם תכנון נקי ומדויק

פורסם

אייל צודק לחלוטין

אין שום מקום לסמיילי עצוב או מתפלא

לSAY11 מעבר לכך שרצונו של אדם כבודו ומעבר לכך שהוא גם הצהיר שהוא קיבל מה שהוא רצה חשבת על האפשרות שהסאב אולי לא מבלה רוב הזמן ברכב.

שבוע טוב

דרור

פורסם
למה אתה מתפלא ושם סמילי עצוב ' :roll:' ? זה מה שהוא רצה לעשות באוטו שלו עם כסף שלו ,ואלכס מDLS עשה את

מה שרצה עם תכנון נקי ומדויק

לא ברור לי איך אתה חושב שהסמיילי הזה עצוב...

זה מין סמיילי מתפלא כזה.

שים לב שלא רק שהוא לא עצוב, הוא אפילו מחייך קצת, כשהוא מגלגל את העיניים הפה שלו מקבל זווית למעלה.

Auto Emoción

פורסם

תתחדש, אחד הסטים האהובים עליי.

אני אחזק חלק מהדברים:

בעדינות עם הגיין, בלי לאודנס, באסבוסט ובלי הגברות "מלאכותיות" דרך הר"ד.

הוופרים אוהבים כוח, אבל צריך לתת להם אותו לאט לאט, אני ממליץ לך להרים את הגיין בעוד 30 שעות נגינה, ולאחר עוד 30-20 שעות, לכוון שוב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
תתחדש, אחד הסטים האהובים עליי.

אני אחזק חלק מהדברים:

בעדינות עם הגיין, בלי לאודנס, באסבוסט ובלי הגברות "מלאכותיות" דרך הר"ד.

הוופרים אוהבים כוח, אבל צריך לתת להם אותו לאט לאט, אני ממליץ לך להרים את הגיין בעוד 30 שעות נגינה, ולאחר עוד 30-20 שעות, לכוון שוב.

זה בידי-אוק! מה שאמרתי בתחילת השרשור. :lol:

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

הכוונה שלי הייתה שב DLS העולמית המליצו להרכיב את המגבר הספציפי הזה בכדי להוציא מקומפוננט את המירב.

ואני אומר שוב, הסאונד פשוט מדהים!

לגבי המגברים מאחורה, רציתי לשמר את המראה המקורי ולכן לא רציתי שייראו שום דבר.

סט מדהים זה פשוט לא נתפס מה 2 מידים ו 2 טוויטרים עושים לרכב.

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

• תוכן חדש...