Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,רציתי לקבל קצת פידבקים חיוביים או חיוביים פחות בפורום לגבי התקנה שביצעתי ברכב.

אז ככה אני רוצה לתת קצת רקע על הציוד:לאחר התלבטויות רבות, החלטתי להשאיר את הסאב והמגבר שהיו ברשותי:

המגבר הינו 500.1 של רוקפורד מונובלוק כמובן והסאב הינו HX2 12 האגדי.

הסט קומפוננט שרכשתי הוא UP6I של DLS שמוגבר על ידי RA-20 של DLS.

כמובן שאתה התלבטות אם להרכיב דאבל דין ברכב או לא בכדי למקסם את האיכות אך בגלל בעיות כלכליות והבטחה מאהובי שי שבלי חיוך אני לא ייצא מפה הוחלט לא להרכיב את ה דאבל דין.

אני רוצה לשבח את אלכס (מאהובי שי מערכות) שהקשיב לכל בלבולי מוח שלי במשך כמעט יומיים והתקין כל דבר בדיוק במקום בו רציתי כולל דיבורית BT 9200 של PARROT שרק אלוהים יודע איך היא עומדת במקום שהוא התקין אותה.

הבנייה בתא המטען היא כזו מפני שרציתי גישה לגלגל הרזרבי ומפני שלא רציתי שיידעו שיש מערכת, ולכן אלכס בנה את תחתית תא המטען מחדש לאחר שהגביה אותו ב - 10 סנטים.

אם אפשרות להרים ואפילו רגל כדי שיהיה קל להוציא את הגלגל הרזרבי.

אז תודה לאהובי שי על החיוך לדרור על המידע ולאלכס על העבודה.:) (אין שירות ברמה כזאת בארץ ואני לא סתם אומר).

הנה התמונות:

!cid_image001_jpg@01CB19EE.jpg

!cid_image005_jpg@01CB19EE.jpg

IMG_0063.jpg

!cid_image006_jpg@01CB19EE.jpg

IMG_0062.jpg

!cid_image004_jpg@01CB19EE.jpg

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

פורסם
שהגביע אותו ב - 10 ס"מ. אם אפשרות להרים ואפילו רגל כדי שיהיה קל להוציא את הגלגל הרזרבי.אז תודה לאהובי שי על החיוך לדרור על המידע ולאלכס על העבודה.:)

הגביה- עם ה'. מהמילה הגבהה.

עם- ולא אם.

התקנה יפה, ראינו אותה באשכול שפתח דרור, נראה לי שתוכל להגיב שם ולהצטרף לאשכול ההוא.

רותם.

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

אה לא שמתי לב שדרור פתח שירשור לגבי זה חיפשתי לפני שפירסמתי, בכל אופן תודה על התיקון כנראה שבגלל שכתבתי מהר מדי.

פורסם

כפי שכבר נאמר ההתקנה כפי שרואים בתמונות יפה ומסודרת הרכיבים איכותיים

היכן מותקנים הטוויטרים+הקרוסים הפסיביים שלהם.?.

אתה מרוצה מהסאונד .?

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

הקרוסים מורכסים בקיק פנלים, והטוויטרים במקום של המקוריים.הסאונד מדהים אין בפי מילים לתאר.

פורסם

תבוא למפגש ותשמיע - יותר מנשמח לראות אותך

יותר מנשמח לראות שירוקו

יותר מנשמח לשמוע את המערכת ואת הציוד

יותר מנשמח שגם תוכל להתרשם ממערכות אחרות

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל תתחדש..סט מדהים. באמת מותקן אצלי ברכב ויעידו השומעים.

מה שכן תתחיל איתו בעדינות ממש בעדינות לאט לאט הסט ייפתח ממש בזמן של כמה חודשים..כיוונים עדינים ורק תהנה מהסט הזה..באחריות!

מה שאתה שומע עכשיו.....ממש ממש הולך להשתנות.

מה שכן..לדעתי המגבר חוליה קצת חלשה אצלך.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אוקיי, אני הייתי רוצה לקבל פידבק של למה חלש?ולא חלש כי אתה חושב.בכול אופן, לפני שהתקנתי יצרתי קשר עם DLS העולמית בכדי לדעת מהו המגבר הטוב ביותר לסט הזה.

פורסם

תתחדש.

שמח לראות שVW שיפרו את הקונסולה המרכזית שבגולף דור 5 קשה להתקנה מכיוון שכל החתיכה שמכסה את הדאבל דין כוללת גם את פתחי האיוורור וכל המסביב וצריך לפרק לא מעט חלקים ובצורה מאוד עדינה.

כאן צריך רק לפרק את המסגרת הכסופה סביב הרדיו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ההגברה שלו בסדר סה"כ טובה(2 ערוצים של DLS מסידרה אחת לפני הכי גבוהה מוצהר 130WX2 שזה מספיק בהחלט לסט שלו ) ועוד מונו מכובד של רוקפורד.

ולפותח השירשור , לא בקטע של לעג או משהו אבל מה חשבת שDLS העולמית ימליצו לך על מגבר של אודיסון או ג'נסיס?, מן הסתם הם ינסו לשכנע אותך שהמגבר שלהם הוא הכי טוב בשבילך.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

לא חלש מזה שהוא לא "יסחוב" לך את הסט ממש לא.. אך המגבר שלך מוצהר 130 לכל ערוץ

בעוד שאתה עובד עם הסט בצורה פסיבית כלומר כל ה130 אר אמ אס מתחלק לשניים בערך:

הטוויטר שלך מוצהר 50 אר אמ אס והמיד באס 150. פשוט בצורה הזאת אתה לא תנצל מספיק את יכולות הסט המדהים הזה.

לדעתי שווה לשלם את ההפרש במחיר (שהוא קטן) לשדרג לRA-40 ולעבוד עם הסט בצורה אקטיבית.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

שבת שלום

"אודיו קינג" מחזק את דבריך בתגובתך האחרונה

אני לא יכול לחשוב על תגובה נכונה יותר

SAGIARYE מה שעידו בעל השירוקו התכוון לומר זה ש-DLS הציעו לו לעבוד עם המגבר המדובר כשהשיקולים הראשוניים היו להשתמש במגבר אחר של DLS במקרה הזה CA12

שהוא בעצם מגבר מונו עם אפשרות ביטול ה-LOW PASS

היו לו מספר ספקות לכן הוא יצר קשר ישירות עם DLS והם המליצו על המגבר עוד לפני שהוא ידע על קיומו

אני מרשה לעצמי לכתוב תגובה כי מטבע הדברים הייתי מעורה בכל התהליך

יום טוב

דרור

• תוכן חדש...