Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דווקא יש מגמה מבורכת של הפחתה בהחלקות העור המוגזמות. יותר ויותר חוזרים לראות את הנקבוביות.

יפתח, הצילומים מרשימים, והדוגמנית איכותית מאוד. והרכבים, אח הרכבים...

הייתי שמח בכל זאת למקצה שיפורים בנושא הריטושים.

ועוד דבר - בנושא התאורה - לא צריך להתרברב, אמנם התאורה לא רעה בכלל, אבל ממש לא משהו שמצריך שנים של ניסיון. אתה משתמש בפלאש אחד, לפעמים עם רפלקטור. אולי שניים, אבל לא נראה לי.

התאורה יחסית שטוחה ואחידה, ויש המון מקום לשכלול היכולת בתחום הזה.

צודק, גם לטעמי אופנת הריטושים מוגזמת אבל שוב, זה הסטנדרט היום בתעשייה העולמית.

את הפוטושופ עשתה אמנית פוטושופ של עדי ברקן.

לגבי התאורה: 2 פלשים של וילנסקי על אחד מורכבת מטרייה אטומה על השני כוורת (בתמונה עם חלקי המנועים) בשאר התמונות, בוקס ומטרייה.

העיניין הוא אחר, לך תציב תאורה במוסך צפוף כשפעם אחת הפלאש קרוב מאוד לסט ופעם אחרת הוא רחוק מאוד, בנוסף, בכדי להגיע למשחק נכון של צל ואור בתמונה (להאיר ולהחשיך את מה שאתה רוצה) ובשביל לסיים את הסט בזמן סביר ולא ב 8 שעות צילום צריך ניסיון... על זה אין ויכוח.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

תמונות ליגה

אין תותח אתה !

בחורה שחך עשתה את הלוקשיין ליותר מעניין

8)

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

יש לך את זה.:mm_yeah:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה על פירוט התאורה, עדיין לדעתי היא לא כזו מסובכת, ואין בזה בכלל מלהפחית מהערכתי לתמונות - שכבר אמרתי שנראות מרשימות.

אני מבין את הקושי שבצילום בסביבה כזו, וודאי בהקשר של פיזור התאורה ומשחקי אור, והצלחת לא רע (יש לי כמה השגות, אבל זה ניואנסים).

למעשה אני חושב שאתה מוציא את חברה שלך הרבה יותר טוב מאשר בקישורים שצירפת, רואים את הכימיה בינכם.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

למעשה אני חושב שאתה מוציא את חברה שלך הרבה יותר טוב מאשר בקישורים שצירפת, רואים את הכימיה בינכם.

סאחה על הפירגון! :wink:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

תגיד יפתח, יש איזה חוק שאוסר על הדוגמנית לחייך בתמונות?

כאילו, אני מבין שאתם מנסים לשוות לה לוק מסתורי וסקסי, אבל לטעמי היא נראית קצת צינית

ומנוכרת מדי לבחורה בת 18. או שאולי היא פשוט עצבנית כי שוב התחממה לה האלפא... :p

• תוכן חדש...