Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח חובה - שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יכול להיות מצב שתהיה מעורב בתאונה חו"ח, אנשים ורכוש ייפגעו ובנוסף לנזקים גופניים וייסורי מצפון, תצטרך לעבוד כל חייך כדי לכסות את הנזקים הכספיים

אם שוטר עוצר אותך זה כולה כמה מאות שקלים, בקטנה...:evil:

חוצמזה, אם איך שהרכב שלך נראה, שוטר יעצור אותך על דברים אחרים

סע תמיד עם רישיון וביטוח בתוקף, גם אם זה רק לחמש דקות, כי מי יודע מה עלול לקרות בחמש דקות האלה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שכחתי לשאול משהו.

עד אתמול היה לי ביטוח צד ג' + ביטול השתתפות עצמית.

והרבה אנשים אמרו לי שזה מיותר.

רציתי לדעת מה קורה אם אני פוגעת ברכב ואני האשמה, הצד ג' הזה שהיה לי מכסה את הכל?

אני אמורה לחדש את הביטוח שלי בימים הקרובים ואין לי מושג מה לעשות.

אני נהגת חדשה (יש לי רישיון שנה) וגם נחשבת לנהגת צעירה אני בת 20.5, ורק על החובה רוצים 2500 ש"ח.

מה אתם אומרים? לוותר על הצד ג' ולעשות רק חובה? :roll:

פורסם

המשטרה אוכפת עברות ביטוח במקרה של תאונת דרכים, הבוחן מחפש את הפוליסה של הנהג.

בנוסף:

1. אם הנהג מודה.

2. עברות נילוות לתוקף רשיון נהיגה שפקע מעל לשנה.

3. עברה נילוות לנהג שלא הוציא רשיון מעולם.

4. עבירה נילוות לנהג שרשיון הנהיגה שלו אינו תקף לסוג הרכב.

צג ג. מבטח אותך במידה ותגרמי נזק לרכב אחר.

אם את מוכנה לקח סיכון ולהתמודד עם הוצאות פגיעה ברכב אחר אז תוותרי, לא מומלץ מכיוון שפגיעה ברכב אחר יכולה להיות לא רק כנף מעוכה, אלא טוטאל לוסט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בטוח חובה כשמו כן הוא חובה לעשותו ואם לא... תתעלמי מהסכום בלירות כי הוא השתנה מאז ( ההדגשות הם שלי )

חובת פוליסה

2. (א) בכפוף להוראות פקודה זו, לא ישתמש אדם - ולא יגרום ולא יניח שאדם אחר ישתמש - ברכב מנועי, אלא אם יש על שימושו שלו או של האדם האחר באותו רכב פוליסה בת-תוקף לפי דרישותיה של פקודה זו.

(ב) העובר על הוראות סעיף קטן (א), דינו - מאסר שלושה חדשים או קנס 750 לירות, ורשאי בית המשפט, בנוסף לכל עונש אחר, לפסול אותו מקבל או מהחזיק רשיון נהיגה כאמור בסעיף 36א לפקודת התעבורה, או לפסלו מקבל או מהחזיק רשיון רכב לסוג מסויים של רכב או לרכב מסויים, לתקופה שלא תפחת משנים-עשר חודש, זולת אם ראה להורות על פסילה לתקופה קצרה יותר מנסיבות מיוחדות שיפרש בפסק הדין; תחילת הפסילה וחישוב תקופתה יהיו כאמור בסעיף 42 לפקודת התעבורה.

בנוסף תשלמי את כל הנזקים שנגרמו למי שפגעת בו גופנית ובהעדר בטוח צד ג' גפ את נזקי הרכוש שנגרמו לו.

אז ממומלץ לא לחסוך בבבטוח צד ג' וחובה לעשות ביטוח חובה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מצטרף גם לשאלה!

אני נהג חדש, בכל אופן, אני נוהג ברכב אבי

אך כבר תקופה קרובה לחודש אני לא נוהג מסיבת ביטוח החובה.

יש ביטוח חובה ומקיף על אבא שלי, אבל הפוליסה שלו אומרת שרק הוא יכול לנהוג, רק הוא נטו 24+.

אני בן 17, אז ביטוח החובה שלו לא נופל עליי..

כפי שהבנתי

אם אני נוהג ללא ביטוח החובה, ועוצר אותי שוטר ורואה שאין לי ביטוח חובה, זה שלילה במקום!

האם נכון הדבר?

פורסם

גם אתה וגם אביך עוברים את העבירה ראה תשובתי מקודם

אל תיסע ללא ביטוח חובה בתוקף.

השלילה זה רק חלק קטן מהנזק שאתה ואביך צפויים לו במקרה של תאונה וגם לא במקרה של תאונה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

תודה רבה, חודש אני כבר לא נוהג

אני לא מתכוון להסתכן בלאבד את הרישיון שלי

ויותר גרוע בחיי אדם.

פורסם

אני לא יודע כמה זה חוקי נושא הגיל בביטוח חובה.

למיטב ידיעתי ביטוח חובה נעשה על הרכב. לא משנה הגיל, לא הוותק ולא כלום. ביטוח חובה לא מותנה גם בשום דבר לצורך העניין גם לא אם אתה תחת השפעת סמים או אלכוהול.

משום מה נהיה איזה קשר בין הדברים כאילו חובה תלוי גם בדברים האלו.

עד כמה שאני יודע, אם תנהג ברכב של קרוב משפחה לדוגמא, ואתה רק בן 17 וחלילה תעשה תאונה, אתה מכוסה מבחינת ביטוח חובה.

אולי אני טועה, אבל בכל מקרה כאמור נראה לי שאין קשר מבחינה חוקית.

לפותח השרשור, אבוי לך מלהשאיר רכב ללא ביטוח. גם אם הרכב עומד ולא זז, גם על בלוקים:wink:

חלילה רוכב אופניים פוגע ברכבך ונתקע, חלילה ילד נופל ונפצע (אפילו אם לך אין כל אשמה), זה עדיין מוגדר כתאונת דרכים והחובה זה הכיסוי שלך. לעולם אל תשאיר רכב ללא חובה גם לדקה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

ביטוח חובה פשוטו כמשמעו ,הוא חובה לכל רכב בלי שום קשר לגיל הנהג (כיסוי נזקי גוף במקרה של תאונה).

ביטוח צד ג' /מקיף אלו דברים שונים ונפרדים מביטוח חובה!

מאור

גם ישן כמו תינוק לא אומר שהבנאדם ישן עם טיטול ועשה בו צרכים.

פורסם

במקרה של תאונה, אם בן אדם נפגע שלא ברכב שלי, הביטוח חובה שלי מכסה גם עליו? או שבשביל זה צריך צד ג'?

פורסם

ערן

כנס לכאן http://www.finance.gov.il/hon/2001/insurance/car.aspוראה כי יש השפעה בביטוח רכב חובה לפרמטרים רבים ביניהם גיל הנהג מינו וותקו עבר שלילות, עבר תאונות וכו'.

נכון כי אם עלית באופן חד פעמי לרכב של חבר תוכל לצאת מזה בקושי אבל לא אם מדובר ברכב בו אתה משתמש באופן קבוע.

ותראה ששימוש באופן קבוע פירושו גם אם אתה נוהג על הרכב בסופ"ש פעם בחודש כאשר אתה בא הביתה לחופשה מהצבא

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...