Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פליסיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשירשורים שלי שאני מחפש רכב זול

חשבתי על סקודה פליסיה שנת 96 ( הצורה חדשה כבר) מנוע 1300 ידנית

מה דעתכם חברים, מבכינת אמינות זמינות חלקים טיפולים וכו' וכמו כן תצרוכת דלק

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם
בהמשך לשירשורים שלי שאני מחפש רכב זול

חשבתי על סקודה פליסיה שנת 96 ( הצורה חדשה כבר) מנוע 1300 ידנית

מה דעתכם חברים, מבכינת אמינות זמינות חלקים טיפולים וכו' וכמו כן תצרוכת דלק

מ ו מ ל ץ !

תנסה לחסוף עוד טיפה וללכת על פליסיה 1.6 מודל 1997 - יופי של רכב, אמין , מכלולי VW , חלפים

זולים ( ניתן לרכוש חלופי בכל חנות חלפים ), תצרוכת דלק ממוצעת 1-12/13

פורסם

ב 7000 זה המחירון של שנת 99.

תבדוק אולי האוטו שלו עשוי מזהב.

ולעצם השאלה.אני גם כנראה סוגר על פליסיה 1300.הגעתי למסקנה שלמי שאין הרבה כסף זו אחת הבחירות היותר מוצלחות.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

מנסיוננו (2 פליסיות 1.3 משנתונים 96 ו98, ו2 1.6 מ98 ו2000, כל אחת מהן עם יותר מ250 אלף ק"מ):

נסה למצוא פליסיה 98 ואילך (בצורה שאחרי מתיחת פנים) שעם המנוע ה1.6.

אין מה להשוות בכלל בין ה1.3 מול ה1.6, ה1.6 שהוא מתוצרת פולקסווגן הרבה יותר חזק, אמין ומוצלח ביחס למנוע ה1.3 שהוא פיתוח של סקודה הצ'כית לפני שעברה לבעלות VW ובעל נטייה יותר גבוהה להתחממות ומחזיק מעמד פחות בעומס (עליה+ מזגן).

אם המוכר רוצה 7000, אז תציע לו ללכת לבלוקבסטר כדי להחזיר את הסרט שהוא חי בו. אנחנו מכרנו לפני כשנה וחצי פליסיה 1.6 שנת 98 עם 170 אלף ק"מ ב4 אלף ש"ח (מחירון בזמנו 6900), ולקח לנו יותר מחודשיים למכור אותה למרות שהיתה שמורה בפנאטיות, וזאת שמשנת 2000 נמכרה ב9 אלף (מחירון 12,000) לפני כחצי שנה. אז שלא יעבדו עליך- הרכב הזה בקושי נמכר במחיר של 30% מתחת למחירון.

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...