Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה RX8 או טויטה סופרה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה למומחים ולמביני דבר,

מה הייתם בוחרים?

1. מזדה 3, קומפורט, 2005, יד 1, 88 אלף ק"מ - 65 אלף ש"ח.

2. קורולה GLI, שנת 2005, יד 1, 60 אלף ק"מ - 72 אלף ש"ח.

מה המלצתכם?

מאוד אשמח לתשובות (התכנון הוא לבדוק מחר את הרכב),

תודה רבה,

אמיר.

פורסם

בתור אחד שנסע בטויוטה יום יום במשך 3 שנים 30K+ בשנה יש לי רק דברים טובים לומר על האמינות והשימושיות של הטויוטה

היא אמנם פחות יפה אבל מרווחת יותר (עם תא מטען גדול יותר) ולעניות דעתי גם אמינה יותר.

פורסם

תודה לכם.

הצרכים הם כרכב משפחתי לחלוטין.

הבנתי שבדגמים של 2003-2004 של טויוטה היו בעיות. האם זה נכון גם ל-2005? יש ממה לחשוש?

אם אני מבין נכון, שתיהן טובות, הטויטה (כאמור, עולה מעט יותר) אבל עם "שם" טוב יותר (בהנחה שאין בעיה בשנתון)?

שוב,

רב תודות לכולכם,

אמיר.

פורסם

אם ברכב ייסעו 4 נפשות, אני הייתי בוחר במאזדה, בגלל התמורה לכסף (גם יותר מאובזרת - 6 כ"א, מגנזיום).

המחיר של הקורולה יותר מדי מנופח לדעתי.

פורסם
תודה לכם.

הצרכים הם כרכב משפחתי לחלוטין.

הבנתי שבדגמים של 2003-2004 של טויוטה היו בעיות. האם זה נכון גם ל-2005? יש ממה לחשוש?

אם אני מבין נכון, שתיהן טובות, הטויטה (כאמור, עולה מעט יותר) אבל עם "שם" טוב יותר (בהנחה שאין בעיה בשנתון)?

שוב,

רב תודות לכולכם,

אמיר.

בשנתונים 04-03 יש בעיה של בוצה במנוע, ומ05 והלאה אלה נחשבות השנים המוצלחות של הקורולה, אז אם השנתון הוא 05 אין מה לחשוש. נהגתי על שתיהן מתוכן על מאזדה בערך במשך חודש וחצי. מאזדה יותר מהנה ומרגישה קלילה יותר, אבל אני לא יודע איך זה עם 3 מבוגרים באוטו, אם הוא סוחב בצורה דומה. המושב האחורי צפוף, ככה שאם יש לך ילדים גדולים כבר או בוסטרים מאחורה תיהיה לך בעיה לדעתי במאזדה 3.

הקורולה יקרה ופחות מאובזרת, אבל הקילומטרז' שלה נמוך די משמעותית והיא כנראה פחות שחוקה, ולדעתי לצורך של משפחה היא תיהיה מועילה יותר. אני לא יודע בדיוק מה העלויות הביטוח של קורולה כי לא החזקתי אחת כזאת, אבל אני יודע שהביטוח המקיף של מאזדה 3 הוא יקר כי הרכב מבוקש בכפרים ערביים.

אני חושב שמבחני הריסוק שניהם קיבלו אותו ציון, אבל אני לא בטוח, יש אתר ששכחתי את הכתובת שלו שאפשר לבדוק. המאזדה מגיעה עם 6 כריות אוויר, קורולה עם 4. חשוב מאוד שתבדוק שהשלדה של המאזדה נקייה, יוצא לי לראות המון 3 עם שלדה דפוקה.

פורסם
בשנתונים 04-03 יש בעיה של בוצה במנוע, ומ05 והלאה אלה נחשבות השנים המוצלחות של הקורולה, אז אם השנתון הוא 05 אין מה לחשוש. נהגתי על שתיהן מתוכן על מאזדה בערך במשך חודש וחצי. מאזדה יותר מהנה ומרגישה קלילה יותר, אבל אני לא יודע איך זה עם 3 מבוגרים באוטו, אם הוא סוחב בצורה דומה. המושב האחורי צפוף, ככה שאם יש לך ילדים גדולים כבר או בוסטרים מאחורה תיהיה לך בעיה לדעתי במאזדה 3.

הקורולה יקרה ופחות מאובזרת, אבל הקילומטרז' שלה נמוך די משמעותית והיא כנראה פחות שחוקה, ולדעתי לצורך של משפחה היא תיהיה מועילה יותר. אני לא יודע בדיוק מה העלויות הביטוח של קורולה כי לא החזקתי אחת כזאת, אבל אני יודע שהביטוח המקיף של מאזדה 3 הוא יקר כי הרכב מבוקש בכפרים ערביים.

אני חושב שמבחני הריסוק שניהם קיבלו אותו ציון, אבל אני לא בטוח, יש אתר ששכחתי את הכתובת שלו שאפשר לבדוק. המאזדה מגיעה עם 6 כריות אוויר, קורולה עם 4. חשוב מאוד שתבדוק שהשלדה של המאזדה נקייה, יוצא לי לראות המון 3 עם שלדה דפוקה.

הביטוח לא כזה יקר.

לנהג מגיל 35 חובה + מקיף גג 4000ש''ח.

לנהגים צעירים המחיר מזנק אבל העלות ביטוח של ה3 דומה לרוב הרכבים.

פורסם

אצלנו במשפחה יש מסורת ארוכה של מאזדות - 5 שונות משנת 1999 עד היום (3 לנטיס, 1 מאזדה 3 ו1 מאזדה 6)

ובאף אחת לא נתגלתה אי פעם בעייה - ואפילו הטיפולים בעלות סבירה.

יש לי רק דברים טובים להגיד על האמינות.

על העיצוב או הביצועים יש חילוקי דעות.

בסופו של דבר, שני הרכבים יהיו סופר אמינים כנראה... מה שנותר לך לבדוק זה מה נראה לך יותר... לאיזה רכב אתה יותר מתחבר.

פורסם
הביטוח לא כזה יקר.

לנהג מגיל 35 חובה + מקיף גג 4000ש''ח.

לנהגים צעירים המחיר מזנק אבל העלות ביטוח של ה3 דומה לרוב הרכבים.

ההצעות שאני אז קיבלתי על 3 מהפניקס וAIG העלו בי פרצוף כזה באמצע השיחה - :shock: אבל הם שתיהן ידועות שחברות יקרות, אז מילא...

פורסם

ברשותנו טויוטה קורולה שנת 2005. הרכב מפגין (טפו טפו טפו) אמינות נפלאה עד היום. כמו כן הקורולה יותר מרווחת מהמאזדה, צריכת דלק טובה יותר וגם מנוע חזק יותר (שסוחב יותר טוב מהמאזדה). המאזדה אולי תרגיש קלילה יותר, אבל בפועל הביצועים שלה פושרים, במיוחד ליד הקורולה. מבחינת הנאה מנהיגה - המאזדה יותר מהנה (אבל זה כבר עניין אחר, שכן ביקשת מכונית למשפחה).

נ.ב

מסכים עם קודמיי, למנהלים בהחלט יש חוש הומור מוזר :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...