Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם שווה לי להחליף ראש בראש פורד פיאסטה שנת 98 מדגם דינמיק על פיאט פונטו שנת 98 דגם xtz הפיאסטה יד 5 וגם הפונטו יד 5 רק שהפיאסטה ביד הראשונה שלה הייתה השכרה למשך חצי שנה שני הרכבים במצב מצויין

אם כן ואם לא יעזור מאוד אם תוכלו לפרט למה כמה ואיך.

תודה רבה

פורסם
מה הסיבה בגללה אתה שוקל להחליף בכלל את הרכב? מה בעצם אתה רוצה להשיג בהחלפה כזאת?

1)אממממ קודם כל ודבר ראשון מנוע שקט יותר אני מאמין שכולם יודעים שהפיאסטה מרעישה בגלל שהמנוע שלה הוא בלוק ברזל.

2) טסט לשנה ( אצלי נגמר הטסט בדיוק באמצע חודש 7 בפונטו יש טסט לשנה )

3)מזגן ( אצלי יש מזגן אבל המייבש מזגן נפגע ויש בוא חור אז צריך לתקן עלות של 600 שקל בערך )

4) סתם בא לי להחליף רכב. ( למרות שאני מרוצה עד השמיים מהפיאסטה בהחלט רכב מצויין )

פורסם

4) סתם בא לי להחליף רכב. ( למרות שאני מרוצה עד השמיים מהפיאסטה בהחלט רכב מצויין )

מבין כל ארבעת הסיבות שציינת זאת אולי היחידה שיש לה משקל. עם חשק קשה להתווכח.

בדרך כלל החלפות כאלו לא נגמרות טוב. למה אתה חושב שהצד השני רוצה להחליף את הפונטו שלו? כנראה שגם בפונטו המדוברת יש כמה תקלות ובעיות שלבעל הרכב נמאס מהן. תבדוק שהן לא יותר מעצבנות מהדברים הקטנים שיש בפיאסטה שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עם 1 אי אפשר להתווכח.2 ו 3 קצת לא ברורים לי,אוטו עולה כסף לא היה ברור לך עד היום? 4 גם אי אפשר להתווכח למרות שמה שרשום בסוגריים קצת סותר את שאר ההודעה.החלפות ראש בראש נגמרות רע מאוד אלא אם הצד השני פראייר גמור, ואז זה הופך לנצלנות . 

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
עם 1 אי אפשר להתווכח.2 ו 3 קצת לא ברורים לי,אוטו עולה כסף לא היה ברור לך עד היום? 4 גם אי אפשר להתווכח למרות שמה שרשום בסוגריים קצת סותר את שאר ההודעה.החלפות ראש בראש נגמרות רע מאוד אלא אם הצד השני פראייר גמור, ואז זה הופך לנצלנות .

הצד השני זה מגרש מכוניות של חבר ואחרי שיכלול מחירונים של הפיאסטה יותר גבוהה ב אלף שקל ומה גם שבאיזור שאני גר בוא כולם אומרים פונטו חרא אוטו. אני לא מאמין בחרא אוטו אני מאמין בחרא נהג וטיפול לקוי רכב שתתיחס אליו יפה ובאהבה יחזיר לך באותה המידה.

• תוכן חדש...