Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כחודש נתפסתי על עבירת מהירות. בתאריך ה21\05.

הרשיון נלקח לי במקום, מדובר על 35 מעל המותר בעיר, במקום 50 85, קיבלתי שימוע ובה נפסלתי ל30 יום.

שבוע וחצי לאחר מכן העורך דין שלי סידר לי עסקת טיעון, ובה נשפטתי ל3 חודשי פסילה, על עבירה שהייתי על תנאי לשנתיים לפני שנה וחצי. כך שעל העבירה הזאת הוא הוציא אותי בחינם, רק הפעיל את העל תנאי.

הפסילה של ה3 חודשים מתחילה מיום הפסילה המנהלית, כלומר מתאריך 21\05, עד לתאריך 21\08.

במשרד הרישוי מבקשים ביום שיגמר השלילה טופס הפקדה, אך הרשיון שלי נלקח, והפסילה החלה תוך כדי הזמן הזה.

שאלות שלי הן האם תהיה לי בעיה בקבלת הרשיון?

כי יכולים לטעון שלא הפקדתי, כי אכן לא הפקדתי הרשיון נלקח ממני בשלילה המנהלית.

העורך דין שלי אומר שאין בעיה, שאני ילך שבוע לפני למזכירות בית המשפט ויביאו לי טופס הפקדה.

במשטרה אמרו לי להגיע ביום גמר הפסילה, והקצין ירשום לי שהרשיון יועבר לבית המשפט, ויחתום לי על זה.

במשרד הרישוי הביאו לי אישור על זה שאני בפסילה.

בבית המשפט שהייתי אמרו לי לבוא יומיים לפני גמר הפסילה ואני יקבל אישור הפקדה.

בגזר דין מופיעים הפרטים שאני אכן בפסילה מנהלית מהתאריך שנתפסתי, 21\05, שהשופטת דנה אותי ל3 חודשים שיחלו מהתאריך הנ'ל.

סליחה שזה ארוך ומשגע. אם הייתם יודעים באיזה שיגעון ועצבים אני נמצא.

תודה רבה.

פורסם

מה אתה רוצה שנגיד? שהעו"ד שלך טועה או שהעו"ד שלך צודק?

העו"ד שלך קיבל כסף כדי לדאוג לאינטרסים שלך.

פה אתה יכול לקבל עצות חינם שהן בלי שום אחריות.

אגב, זה שאתה בשיגעון ועצבים לא מקרב את 21/08, הוא יגיע בדיוק בעוד 65 יום.

עכשיו בשביל שתהיה רגוע, אני אעדכן אותך ש-21/08 יוצא ביום שבת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...