Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

100 אלף ליש"ט? בוואדי ג'וז היו לוקחים 20 אלף שקל, פראיירים האנגלים האלה.

וברצינות, החסרתי לא מעט פעימות. התמונות פשוט מרגשות, אין מילים.

כל הכבוד!!!!!

פורסם

לגבי העלות: מדובר באוטו שהגיע בקופסאות.

אפרסם תמונות אחרי האירוע בסופ"ש וכמובן אדווח לאיזה מקום ההילי הגיעה.

ראשית מדהים

אשמח להסבר למשפט הראשון

וכמובן התייחסות למשפט השני

תשאל את בילי אם הוא זוכר כמה עלה הרכב בזמנו. לדעתי משהו כמו 1000-1500 פאונד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה לכולם,

קודם כל בני - הארגז האדום לא שלי, הוא ליד הכניסה לחדר הצבע ומכאן הוא של הצבעי (ועוד לא פגשתי אחד עם ארגז מסודר). ואם תסתכל טוב אתה תראה שהוא לא הרולס רויס של הארגזים, ואתה הרי יודע איך אני בענייני ארגזים.

האלפא האדומה אין חדש בגלל שכל דקה פנויה שלי הלכה לתוך ההילי זוללת השעות הזו.

הצינור נחושת אמישראגז ניחשת נכון.

מה לעשות היא לא איטלקיה- אבל לעבוד לכזה סטנדרט זה כבר לא משנה מה האוטו כמו שאתה יודע זה תענוג גדול מה גם שהלקוח (הקשיש) משתולל משמחה ומעריך מאוד את המאמץ וההשקעה, וצוהל על כל התקדמות הכי קטנה.

אכן המכוניות בכלל לא נראו כך כשהן יצאו מהמפעל, קוי הסגירה היו לא משהו, ההקפדה על פרטים הייתה בערך, והדגש היה על מהירות דרך פס הייצור.כיום מצפים מהאוטו הזה לקוי סגירה של מכונית מודרנית מאינגולשטדט, ואיכות הרכבה גבוהה בהרבה משהיה במקור.

האוטו בתמונות שחור לבן הוא מקסים בעיני. לדעתי זו הילי 100/6 עם מנוע 2600 או 3000. ניתן לראות שאין לה חלונות עולים ויורדים, והבדלים נוספים ברמת המבנה החיצוני (תאורת איתות מאחור למשל) וכמובן לוח שעונים אחר (פשוט ויפה בעיני). מענין בידי מי היא נמצאת והאם שוחזרה באופן שיאפשר לי להראות פה לחברה שגם בישראל יש הילי יפה.

ולתחרות:

היה נהדר. היה יום יפה שזה כשלעצמו דבר טוב. הגענו לשם בלי בעיות (בילי נהנה מאוד מ-80 המייל שנסענו עד לאתר). האירוע התקיים באתר ההנצחה לנופלים בריטים במערכות השונות שבהם הממלכה מעורבת מאז מחה"ע 2.

הגיעו די הרבה מכוניות ברמה טובה.

המעניין היה לראות שם הילי 100 אס (לא מצליח המחשב לכתוב כמו שאני רוצה באנגלית!) שנבנתה למירוצים (ונצבעה רק בלבן מעל כחול כהה) ורובה אלומיניום במקור מתוך 52 שיוצרו מעטות שרדו וזו חייתה רוב חייה ברודזיה וזימבבוה והתחרתה במירוצים בקונגו הבלגית ושאר מדינות מרכז אפריקה האוטו הזה זינק ל-83 מירוצים ומתוכם סיים 35 במקום שלישי ומעלה (18 פעמים מקום ראשון). שווי הרכב בין 300-400K ליש"ט.

השופטים היו בהלם מרמת המכונית שלנו ובילי היה מאושר וגאה מאוד. הוא ציין ללא הרף שצוות מוכשר שיחזר את הרכב והיות ואני הייתי המלווה שלו הוא פירגן בלי סוף.

אחד השופטים אמר לי שהאוטו הזה צריך ללכת ל-PEBBLE BEACH כי הוא טוב מידי לתחרות ארצית!

האוטו זכה במקום ראשון להילי 3000 סימן שלוש

ויותר חשוב מקום ראשון כללי מתוך כל המכוניות המשתתפות עם ניקוד שלא היה כמותו בתולדות תחרויות הקונקורס של 496 נקודות מתוך 500.

תוצאה טובה מאוד, שמחתי מאוד לקחת חלק בעבודה על מכונית זו.

הנה כמה תמונות

IMGP8881.jpg

IMGP8856.jpg

IMGP8893.jpg

IMGP8897.jpg

IMGP8903.jpg

IMGP8887.jpg

פורסם
אני מלווה את הרכב יחד עם הבעלים (סקוטי בן 80!) לתחרות בסופ"ש.

חייב לדעת על מה הורידו לך 4 נק'...

לראות את הבעלים צוהל כמו ילד והוא רק בן 80 . איך סקוטי מוציא 110K על הפרוייקט. חלס כל הבדיחות על הסקוטים.

4 נקודות הורדו מאותה הסיבה שהפרופיל המקסימלי בצה"ל הוא 97

מברוק על התוצאה לבילי ולך. אכן פלנטה אחרת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
חייב לדעת על מה הורידו לך 4 נק'...

הורידו לו 4 נקודות משום חסרה לו מדבקת הגמל של מועדון החמש.

:biglaugh:

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

עופר, תודה רבה.

נקודות ירדו על הפריטים הבאים:1. מכסה מצבר במקור מפלסטיק (משהו בהחלט איום מבחינת ההתאמה) הוחלף למכסה מעור.

2. שטיחים במקור היו ללא סגירה של עור מסביב (לא מצליח לחשוב על מילה לכך בעברית. באנגלית זה נקרא BINDING ) כלומר השטיח פשוט היה גזור ומונח בפנים. שלנו היו BOUND CARPETS.

3. צמיגי מישלין XAS במקום DUNLOP כמובן בשני המקרים CROSS PLIES. לא ניתן להשיג דאנלופ כעת מפני שהייצור מקסימלי והסחורה מוזמנת מראש למירוץ הלה-מאנס קלאסיק.

4. לא הצלחנו להשיג מבעוד מועד (לפני צביעת הרדיאטור) תגית לראדיאטור שעליה כתוב COVENTRY.

שוב תודה התחרות הבאה תהיה ככל הנראה על דוכן AUTO-GLYM בNEC ליד בירמינגהאם בנובמבר. ואח"כ ESSEN בגרמניה.

תודה לכל הצופים והמגיבים.

• אחראי פורום
פורסם

רמת הירידה לפרטים (גם בשיפוץ וגם בשיפוט) פשוט מדהימה.

כל הכבוד על העבודה והתוצאה המהממת וכמובן על הזכייה בקטגוריה!

אגב, בעברית binding הוא "סרט אלכסון" (פעם הבאה תביא, נתפור לך :wink:).

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אכן השופטים יודעים את כל הפרטים הקטנים מתחקרים אנשים שעבדו במפעלים השונים בזמנו ונוברים במסמכים של אוסטין וB-L בשעות הפנאי!

הייתה שאלה לגבי כך שציינתי שהאוטו הגיע לתחילת השחזור בקופסאות - הכוונה שהוא נרכש כפרוייקט לא גמור ורוב האוטו היה מפורק ומאוחסן בקופסאות. על השלדה היה מנוע גיר הגה וציר אחורי. האוטו יוצא במקור להולנד משם המשיך לקליפורניה וחזר לאנגליה בשנת 1998. בילי קנה אותה ב-2004. העבודה החלה ב2007.

ןךשאךה נוספת -

בילי זוכר שההילי שלו שהייתה סימן 1 עלתה 1100 ליש"ט חדשה. הוא קנה אותה עם גלגלי פלדה שכן לא היה לו את ה-60 ליש"ט הנוספים בישביל WIRE WHEELS. הוא מכר אותה כצה שנים אח"כ בגלל שהתחתן. לדבריו עד שהוא נעמד שוב על הרגליים בישביל לקנות אחת הייצור הופסק. בילי אוהב לקנות רק מכוניות חדשות.

במקצועו היה מפתח תעלות כרייה ולכן הגיע לצפון אנגליה כשהמכרות החלו להסגר בסקוטלנד באמצע שנות השישים.

ותודה על התרגום למילה BINDING מעתה אדע לומר סרט אלכסון.

פורסם

גדי תעשה לי שיפוץ!!!!:lol:

כל הכבוד ידידי היקר! פשוט מדהים ומעורר השראה! גאווה ישראלית !

ומשהו בינינו - אומנם לא 8C מונזה, אבל שנינו יודעים שלו היה בכיסי כזה סכום הייתי מוכן להפציץ אותו אפילו על 116 :wink:

רק חבל שאין :cry:

פורסם

פשוט מדהים.

איזה כיף לראות את המוצר המוגמר לאחר עבודה כה מאומצת.

כל הכבוד.

אי אפשר בלי לדחוף משהו איטלקי :-D, תראו איך אני עוקף עם אלפא אוסטין הילי ב-1:40 בסרטון:

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...