Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי חלונות ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

כאשר אני מנקה את הרכב שלי ידני אז תמיד כשאני מגיע לחלק שצריך לנקות את החלונות אני נכנס לעצבים, כל פעם כשאני מנקה את החלונות נשארים סימנים.

פעם זה היה עם עיתון אחרי זה עברתי למגבת כזו מיוחדת לחלונות אך גם זה משאירים סימנים.

השאלה שלי זה איך מנקים את החלונות בלי שישארו סימנים?:evil:

תודה לעוזרים, זה לא כייף להכנס לעצבים בצהריי שישי!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

יש תכשירים מיוחדים שמשתמשים בהם לניקוי חלונות בבית.

כמה שפריצים על החלון, וניגוב עם מטלית נקיה, לא זו ששטפת איתה את הרכב.

קורה לפעמים שמנקים את דלתות הרכב באיזור הצירים, ואז שאריות גריז נמרחות על המטלית, ועוברות אל החלון.

פורסם

אילו סימנים נשארים? של מים?

בגדול, נייר עיתון ותרסיס לניקוי שמשות יעשו את העבודה הכי טובה. אם מדובר בסימני מים, דאג לייבש היטב את אזור מסגרת החלון, בגלל המים שנשארים לאחר השטיפה.

פורסם
יש תכשירים מיוחדים שמשתמשים בהם לניקוי חלונות בבית.

כמה שפריצים על החלון, וניגוב עם מטלית נקיה, לא זו ששטפת איתה את הרכב.

קורה לפעמים שמנקים את דלתות הרכב באיזור הצירים, ואז שאריות גריז נמרחות על המטלית, ועוברות אל החלון.

אני לא מנקה את החלון עם המטלית שניקיתי איתה את האוטו, אני לא סתום או משהו.

ואם אתה מדבר על שפריצר בבקבוק כחול כזה אז איתו אני מנקה את החלון.

והסימנים שנשארים על החלון זה סימנים שרואים כאילו את צורת הניקוי. ( אם הבנתם למה אני מתכוון)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אני חושב שהוא מתכוון לשמשה הקדמית \ האחורית שהכי לא נוח לנקות אותה במיוחד בחלק התחתון בגלל הזוית.

ראיתי באיבאי את הכלי הנל

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Windshield-Glass-Cleaner-Microfiber-Cover-Auto-Truck-/320497540128?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_100&hash=item4a9f245c20

לי אישית יש ידיים גדולות וקשה לי לנקות את החלק התחתון כמו שצריך וזה בכלל לא נוח.

בכללי הזוית של החלון מקשה על העבודה.

הכלי הנ"ל יכול להיות פתרון נוח.

ראיתי אחד גם יותר זול ב 5 דולר עם 5 דולר משלוח.. לא מצאתי אותו עכשיו..

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

ג'ילדה. זה הכל.

שמור לך אחת נקייה במיוחד עבור החלונות.

נקה את החלונות בשטיפה עם מים וסבון ובסיום נגב עם הג'ילדה.

בלי תכשירים מיוחדים, בלי כלים, בלי הפרעות קשב ועיכול, ובלי נעליים.

מניסיון של נטול סימנים מאז 2004. סימן רשום.:-D

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שאתה שוטף את האוטו אתה מנקה את החלון כאילו שהוא חלק מהפח,רק בשביל להוריד את השכבת לכלוך הקשה והראשונה.

שאתה מסיים עם השטיפה של האוטו אתה משתמש בספריי לניקוי חלונות, מתיז בלי קמצנות על כל החלון, ואז אתה מנגב עם סמרטוט נקי וחדש מ-2 צדי החלון ויהיה נקי בלי סימנים.

פורסם

לי אין פטנט ואין נעלים.

כשאני מגיע לתחנת דלק לוקח את המגב לניקוי חלונות ומנגב,

נקי ועושה את העבודה יופי [עד שמילון חרג'וקים נמרחים לי על השימשה שוב].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

נוזל כחול ועיתון, זה כל מה שאתה צריך, לא מיקרופייבר ולא מוצרים מ EBAY, אל תוציא סתם כסף.

1. שוטפים את הרכב כרגיל

2. סופגים את עודפי המים מזגוגיות הרכב עם ג'ילדה

3. משפריצים קצת נוזל כחול על הזגוגית, לא הרבה, אם תשפריץ הרבה תעבוד יותר קשה לנדף את החומר. בוא נגיד שעל שמשה קדמית צריך בערך 6 התזות על כל השמשה. על שמשה קטנה 2 התזות.

4. עוברים עם העיתון בתנועות מעגליות עד שהחומר מתנדף ואין סימני מים.

זהו, יותר פשוט מזה אין..

פורסם

מייקרופייבר יותר פשוט מהעיתון, זה רב פעמי :) ולא מייצר זבל.

נוזל חלונות של סנו או משהו כזה, אחרי זה מייקרופייבר ( לי יש אחד שמיועד רק לפיניש של החלונות)

עלויות - נוזל ניקוי חלונות 15 ש"J לליטר, שקית מילוי של ליטר עולה 10 ש"ח, מייקרופייבר קטן - 12 ש"ח.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...