Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

און ,

הדבר הכי חשוב שלא הזכרת זה שלאהבה אין מחיר . .

אתה יודע מה?

אני שמח שלא הזכרת את זה , כי מי שמשוגע - לא חושב .

תודה לך על שירשור מדהים ולדעת בכוח האמונה והנחישות שחלומות כן מתגשמים!

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם
האם יש מצב שאת הרכב ראיתי לפני שנתיים במוסך ברשפון? ראית שילדה ומנוע משופצים להפליא בלי הבודי של הרכב?:shock:

אתה לגמרי צודק. ותן לי לנחש, לפי הסמלון שלך, שבאת לראות את ה-XJ שחנתה שם בשעתו. זו עם המנוע V12... אגב, השלב והמועד אותו אתה מתאר - זה היה לפני כשנה וחצי.

און ,

הדבר הכי חשוב שלא הזכרת זה שלאהבה אין מחיר . .

אתה יודע מה?

אני שמח שלא הזכרת את זה , כי מי שמשוגע - לא חושב .

תודה לך על שירשור מדהים ולדעת בכוח האמונה והנחישות שחלומות כן מתגשמים!

מי שמשוגע, לא יודע שהוא משוגע!

בכל מקרה - המון תודות.

און

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

בתור מי שמלווה את השרשור הזה מיומו הראשון, עוקב באופן יומיומי אחריו ואחרי אחיו (הלוטוס) ונהנה מכל רגע - אני מברך אותך על סיכום הביניים הזה. עשית דבר נדיר, לא הרבה נתקלים באנשים כמוך בתקופתנו - תקופת האינסטנט, בה "מסדרים משהו עם המברגה" והפרטץ' הוא שיטה. השיפוץ שלך, ובכלל - אופן המחשבה שלך - ראוי לכל שבח.

באמת כבר לא חשוב מתי תהיה ההשקה.

דבר אחד בטוח - אני לא מתכוון להחמיץ אותה - אם כמובן היא תהיה ארוע פתוח לכולם.

כל הכבוד און יעקובסון.

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם
מדהים איך הרכב הגיע אליך ואיפה הוא היום!

בתור מי שמלווה את השרשור הזה מיומו הראשון, עוקב באופן יומיומי אחריו ואחרי אחיו (הלוטוס) ונהנה מכל רגע - אני מברך אותך על סיכום הביניים הזה.

באמת כבר לא חשוב מתי תהיה ההשקה.

דבר אחד בטוח - אני לא מתכוון להחמיץ אותה - אם כמובן היא תהיה ארוע פתוח לכולם.

כל הכבוד און יעקובסון.

רוב תודות. כיף לשמוע!

כאמור, לא יודע מתי זה יהיה, אבל כאשר נעשה השקה, היא תהיה פתוחה לקהל ולחברי הפורום בפרט.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

מאחר שאני עובד על שיפוץ המכונית מלפנים לאחור, יוצא כך שהדלת האחורית הולכת להיות האחרונה בתור. בעצם, כמעט האחרונה: הפגוש נמצא מאחוריה וגם עליו צריך לעבוד... היא, הדלת, כאמור וכמוזכר, מברזל ולא מפיבר (כך במקור). דלת מקורית לא הייתה לי, כי הטנדר היה עם ארגז סגור. כך גם בתורמת החלקים. למעשה, בכל שיטוטי לא מצאתי דלת כזו במצב סביר, ששווה לאמץ אותה. מאחר שדלת זו עשויה מפרופיל ברזל מלבני פשוט עם ליבת ברזל דקה באמצע (אותי קיבלתי מדני) - היא פשוטה מאוד לייצור מחדש.

אז בבוא היום נזמין פרופיל ברזל במידות הנכונות, נחתוך, נרתך ונתאים את הדלת למקומה. לא סיפור. אלא שכאן הסיפור מסתבך... בטנדרים הפתוחים היו מעין אוזניים, בחלק העליון של הדלת. ידיות שסייעו לטיפוס מעלה, או הקלו על סגירת הדלת - לא משנה. לא ממש צריכים אותם ואפשר להסתדר בלעדיהן, אבל אני רוצה אותן! אז גם אותן אפשר לייצר די בקלות, אבל באחד הימים תפסו עיני מיצובישי L200 (מגנום), אשר בגרסתו הפתוחה מצויד בידיות כאלו, שעשויות להתאים לי. במאגר, לא מצאתי כאלו. אם אני לא טועה, בשעתו היו כאן בוני ארגזים, שהיו מחליפים את הדלת האחורית הקטנה בדלת גדולה, אולי להם נשארו כאלו?

אז מי מכיר או יודע, או יכול לרמוז, או לנחש - איפה אפשר למצוא ידיות כאלו?

תודה מראש על הסיוע!

הנה כמה תמונות - להמחשה. זו שבמיצובישי - האחרונה בתור.

26032011660.jpg

26032011661.jpg

26032011662.jpg

IMG_7994.jpg

attach_walla_co_il.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

היי און

תנסה לחפש דרך אגד או דן.

לרוב האוטובוסים הישנים היו 2 ידיות כאלה מיציקה על מכסה המנוע ,מה שכן היא קצרה יותר ודומה ממש לידית במיצובישי.

פורסם
היי און

תנסה לחפש דרך אגד או דן.

לרוב האוטובוסים הישנים היו 2 ידיות כאלה מיציקה על מכסה המנוע ,מה שכן היא קצרה יותר ודומה ממש לידית במיצובישי.

יש כאן בפורום כמה מכונאים של אגד או דן, לא? עקרונית (צריך לראות במה מדובר), אני מעדיף ברזל מכופף ולא יציקה, אבל שוב - אין כמו מראה עינים.

תודה.

ברחוב בר כוכבא בחולון יש מתקין ארגזים

לדעתי שווה לנסות

תודה על הטיפ והליד. נראה לי שאקפוץ לאזור ואבדוק.

כמו כן, אם מישהו שומע או יודע על ידיות כאלו או דומות - אשמח לדעת.

תודה.

attach_walla_co_il.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם
היי און

תנסה לחפש דרך אגד או דן.

הידיות של האוטובוסים היו קטנות ודקות יותר

מה הבעיה ליצר ידיות כאלה במידה המקורית ?

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

ידיות לא בעיה לייצר גש לינאי כיפופים ברחוב בר יוחאי בתל אביב,רחוב ניצב לשדרות הר ציון עם דוגמא או שירטוט,.ראובן המנהל ואחיו חובבי רכבי אספנות.אני מכופף צינורות ופרופילים רק אצלו ,שירות מהיר,יחס אדיב,קפה טעים ומחירים סבירים.

בברכה אריק

פורסם
הידיות של האוטובוסים היו קטנות ודקות יותר

מה הבעיה ליצר ידיות כאלה במידה המקורית ?

ידיות לא בעיה לייצר גש לינאי כיפופים ברחוב בר יוחאי בתל אביב,רחוב ניצב לשדרות הר ציון עם דוגמא או שירטוט,.ראובן המנהל ואחיו חובבי רכבי אספנות.אני מכופף צינורות ופרופילים רק אצלו ,שירות מהיר,יחס אדיב,קפה טעים ומחירים סבירים.

בברכה אריק

בסופו של דבר - זה מה שאעשה. יתכן שיש לי אפשרות להשיג בהשאלה איזו דלת אחורית עם הידיות הללו, בתור דוגמא, אז זה לבטח יקל על התהליך.

שוב תודה.

חבר צוות פיברקלאב.

• תוכן חדש...