Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חלק מחברי הפורום בוודאי נתקלו בשבועות האחרונים בשאלות שלי בנוגע לרכש עבור המערכת לאאוטלנדר החדשה שלי.

ההרכבה בוצעה אצל ספונסר הפורום - שי אהובי. עוד על חווית ההתקנה בהמשך.

המערכת לבסוף הורכבה מהרכיבים הבאים, אני רושם בקצרה מסקנות לגבי כל אחד:

hu - פיוניר דאבל דין avh-4200dvd - כולל מתאמי ניווט וbt. מאוד מרוצה מהבחירה, המכשיר מהיר, גם בהפעלה וגם בתפעול, האיכות מצוינת. ההתקנה באמצעות מתאם דאבל דין שנרכש אצל שי אהובי.

קומפוננטים - מורל טמפו - חבל שלא הקשבתי לדרור. הם מצוינים והכל אבל בטונים הגבוהים בעוצמות גבוהות הייתי מעדיף טויטר טיטניום ולא משי שפשוט רוצח. לא נורא - מצאתי פתח לשדרוג עתידי:lol:

מגבר - sonic audio f4 - ארבעה ערוצים 500w אליו חוברו הקומפוננטים וגם סאב בגישור. מספק את כל העוצמה שאני צריך בלי שום עיוות או כניסה לפרוטקשן.

סאב - jbl 1012d בתיבה אטומה - עבר בהרבה את הציפיות שלי. מדויק ובשילוב עם התיבה האטומה נותן פאנץ׳ איכותי ולא סתם מרעיד את הרכב.

מצלמה אחורית - חוברה גם כן לפיוניר ועובדת היטב ביום ובלילה.

הדובדן הכי חשוב בהתקנה - חווית ההתקנה אצל שי אהובי - האירוח והויכוחים בין דרור ושי שווים את הכל, אבל מה שבאמת רציתי לכתוב עליו זה טיב השירות. קיבלתי הדרכה על הפיוניר על אף שלא נרכש אצלם, כל טיפ והמלצה שקיבלתי על הדרך מדרור התגלה כמדויק ואלכס ... אומן!

ההתקנה היתה נקיה לחלוטין וללא שום כבל או חיבור נראה לעין. המגבר הותקן תחת הכסא באופן שלא יפריע או יתפוס מקום.

מה שהפתיע אותי זה איכות הכיוונונים - אחרי שביצע הגדרות ראשוניות עם טרקים שהוא מכיר ושומע ביקש ממני לחבר את הiphone והמשיך לפי הטעם המוזיקלי שלי ושל אשתי. אחרי שמיעה ראשונית לא היה שום דבר שהצריך שינוי. הנחתי שבמהלך הסוף שבוע אתעמק ואמצא את הדורש שיפור. לשמחתי גיליתי שאלכס כיוון את המערכת להפליא וכל סגנון שהנחתתי עליה, מפופ ורוק ועד קלאסית ואופרה - הכל היה פשוט מושלם. הוא הצליח להוציא את המקסימום משילוב הרכיבים שבחרתי.  

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חכמינו אמרו: תתחדש ותהנה :)

זה לא חדש לשמוע על לקוחות מרוצים של החבר'ה מריב"ל.

תעלה תמונות !

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תתחדש ושמחים לדעת על ששי ודרור מספקים הסחורה.

לא הבנתי את הגדרתך ש"הטויטר משי הוא רוצח והיית מעדיף טיטניום" :roll:?

כי המשי הוא עדין מאד בצליל ובפירוט והטיטניום הוא בעצם הרוצח האמיתי. :wink:

ליאור

פורסם

העם דורש, העם מקבל !

לצערי לא באתי מצויד, ולכן התמונות צולמו באייפון שלי, תוך השתדלות לא להפריע לאלכס בעבודתו.

אלכס גם צילם אז אני אנצל את הבמה לבקש מדרור להעלות את הצילומים שלהם.

amp.jpg

hu_out.jpg

sub.jpg

פורסם

ארזה - הכוונה שלי היתה שהמשי אכן מדויק להפליא. ומספיק לי תינוק בבית שמגיע לטונים גבוהים (מעדיף את הטווח הנמוך באופן אישי).

פורסם

תתחדש והתנה ..

במקרה שלך אוט לנדר של מיצובישי אני הייתי עושה מאמץ קטן להשיג (מפרוקיה) את התיבה המקורית לסאב,

ישנו דגם אוט לנדר ברמת אבזור גבוה שמגיע עם מערכת בילד אין של רוקפורד הכוללת גם סאב של רוקפורד בדופן מקורית (שמאל אח') , אני הייתי עושה מאמץ להשיג את הדופן תיבה הזו , בקשר לסאב אותו אולי הייתי מחליף באחר , אבל עניין הפרקטיות בתיבה מובנית בדופן תא המטען שמיים וארץ ברכב כזה .

מצ"ב תמונה כדי שתבין על מה אני מדבר .

2010_mitsubishi_outlander_road_test_review_22-4b7f6e79034ae-1280x1024.jpg

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

במקרה שלך אוט לנדר של מיצובישי אני הייתי עושה מאמץ קטן להשיג (מפרוקיה) את התיבה המקורית לסאב,

ישנו דגם אוט לנדר ברמת אבזור גבוה שמגיע עם מערכת בילד אין של רוקפורד הכוללת גם סאב של רוקפורד בדופן מקורית (שמאל אח') , אני הייתי עושה מאמץ להשיג את הדופן תיבה הזו , בקשר לסאב אותו אולי הייתי מחליף באחר , אבל עניין הפרקטיות בתיבה מובנית בדופן תא המטען שמיים וארץ ברכב כזה .

היי דרור. עקרונית אני מסכים שזה יראה יותר טוב ויפנה מקום. מערכת הסאונד היא אופציה בסך נחמד של 17k. הסאב הכלול בה הוא 10״. לא הלכתי עליה גם מפאת המחיר אך בעיקר בגלל המלצות נגד של כאלו שקנו אותה ולא מרוצים.

אחת הבעיות שציינו בפני היא הרטט שנוצר מהסאב - לא יודע אם זה בשל איכות התיבה, המיקום או בעיה אחרת.בכל מקרה ניתן בקלות לפרק את הסאב במידת הצורך. תא המטען של ההאוטלנדר גדול מספיק שאני הצלחתי להכניס *עם* הסאב עגלת תינוק, קניות של הסופר, ארגז מים מינרלים ושקית עם חלקי המערכת המקורית שהגיעה עם הרכב :wink: והיה עוד מקום בשפע.

פורסם
קומפוננטים - מורל טמפו - חבל שלא הקשבתי לדרור. הם מצוינים והכל אבל בטונים הגבוהים בעוצמות גבוהות הייתי מעדיף טויטר טיטניום ולא משי שפשוט רוצח. לא נורא - מצאתי פתח לשדרוג עתידי:lol:

ברור...

המשי רוצח והטיטניום (=מתכת) הם בהחלט רכים ונעימים לאוזן.

השדרוג שלך צריך להיות שתכוון ת'מערכת (כלומר את המערכת בשפה של ערסים) כמו שצריך או שאולי תשנה את הזוית של הטוויטרים, כי אם הטוויטר של הטמפו רוצח אותך (וזה יחסית טוויטר רגוע) אז משהו לא בסדר.

ובקשר להתקנה - אני קורא כאן המון מחמאות על שי אהובי לאחרונה, ואני גם קורא את התייחסות שלו ושל החבר'ה שמה - אין מה לדבר, מבחינת יחס הם מקבלים אצלי 10+.

הם עונים לכל שאלה, מסבירים בהמון סבלנות, וגם מתייעצים ומקבלים ביקורת ועל זה מגיע להם שאפו.

אבל תתנו קצת תמונות יותר רציניות שנוכל באמת להתרשם מהתקנה.

זה שלא רואים שום חוט זה לא אומר כלום, הרי אתם לא מצפים שיתחילו להעביר כבלים באמצע הרכב הנכון?

גם את ההתקנות הגרועות ביותר אפשר לעשות ככה שלא יראו שום חוט (מניסיון)

* לא שחלילה אני רומז או טוען שההתקנות של אהובי שי הם לא טובות! נהפוך הוא, אני מקווה ורוצה להאמין שהם מצויינות, אבל תנו לנו אופציה להתרשם בצורה רצינית ולא תמונות של סאב יושב בבגאז' או רדיו דיסק על הדשבורד באיכות לא משהו.

• תוכן חדש...