Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרתי מראש התמונות שלי לא משהו... אלכס צילם במהלך ההתקנה את הכל, אז אני מניח שדרור יעלה בקרוב את הצילומים מאחר ויש ביקוש.

לגבי הטוויטר - אין שום בעיה בכיוונונים, הוא מקבל בדיוק את התדרים שצריך, הבעיה היא בי כמו שאשתי תמיד אומרת :-P

קשה לי להסביר את התחושות שלי לגבי זה. אשתי בכל אופן מרוצה מאוד מהם, והיא המוסיקלית שביננו.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

+1 נקאמיצ'י,

אם טויטר משי רוצח אותך, טויטר טיטניום יערוף לך את הראש. תעבור על ההתקנה של הטויטר רוב הסיכויים שהזוית של הטויטר

לא נבחרה בחוכמה יתרה. קשה להאמין, לפי התאור שלך שאין בעיה. לא מדובר על טווח התדרים, זה ממילא נקבע במקרה שלך על ידי

הקרוס אלא על אופן, או יותר מדויק זוית ומיקום ההתקנה שלו.

אלי

פורסם

אלכס - זה החוט רמקולים שעובר דרך הגומיה של הקורה? יש מצב לתמונה ברורה יותר של העברת החוטים לדלת?

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

עבודה נקייה ויפה מאוד, קבל ח"ח אלכס אני נהנה לראות את העבודה שלך.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

עבודה יפה ונקיה אלכס,

תמשיך ככה.

ברור שטויטר משי נחשב לרגוע בקצה העליון שלו (פחות חד, פחות "נושך"),

אבל לעיתים אנשים מתארים "צרימות" דווקא כצלילים שמגיעים דווקא מהקצה התחתון שלו.

אותו קומפוננט ברכב, יישמע אחרת לכל אחד מהאנשים,

לכן מה שמשנה זו התוצאה הסופית, הנהג מרוצה?

אשתי בכל אופן מרוצה מאוד מהם, והיא המוסיקלית שביננו.

לדעתי, זה מה שחשוב בסוף.

(ומשהו שונה שמיועד לארזה: לא לפספס את הנקודה החשובה בציטוט :wink:).

-

פורסם

גם לי צרמו הברגים הקודחים במכסה הפלסטיק בתא המנוע.

לגבי הרמקולים, מדובר בסט מצויין ומאוזן בבסיסו, כך שאם הוא צורם כנראה שמשהו שם ממש לא מכוון (ואני הייתי מתמקד במידבאסים אנמיים). טוויטר מטיטניום או טוויטרים מחומרים קשיחים לרוב הרבה יותר צורמים מטבעם אך מעניקים בהירות וחדות שטוויטר "משי" לא יכול לספק.

בשורה התחתונה - האישה מרוצה וזה מה שחשוב 8)

איתמר.

(להבא נא לתת לשרשור כותרת תקנית, הפעם הוא נערך)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא אמרתי לך להזמין את המערכת קומפלט ,

אמרתי לחפש בפרוקיה רק את החלק של הסאב כדי שיראה יותר אסטטי .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

אהובי שי,

אין ספק שכמות ההתקונות שאתם מבצעים כנראה ומאפשרת לכם לפרסם הרבה עבודות - הדבר הטוב הוא (היא) הרוח הטובה בה נעשים הדברים.

התקנה יפה מאוד ונקיה מאוד ולקוח (או שזו לקוחה בעצם) מאוד מרוצה.

הדברים שחרו לי -

מסכים עם קודמיי - קדיחה של בורג קודח לתוך מכסה פלסטיק, לא נשמע כמו מקום אידאלי לבית פיוז.

הדבר השני - כבל המתח לא מועבר בתוך שרשיר מגן.

הדבר השלישי - טוויטר של טמפולס צורם...

הבעיה בסט הזה היא הקרוס הפסיבי שלו, הקרוס חותך בין הטוויטר למידבאס בבור תדרים אדיר שנועד לבטל בעצם תחומי תדרים שיצרמו כתוצאה מחיתוך חופף בסלופ נמוך (הוסבר והודגם ע"י סטס).

ובנוסף לכך קבל של BENNIC שלא ממש מיטיב עם הטוויטר.

הטוויטר והמידבאס של הסט הזה הם נמר בעור של כבש ובעזרת הגברה אקטיבית או קרוס פסיבי יותר טוב אפשר להוציא מהם תוצאה הרבה יותר טובה, הדוקה, נקיה ומדוייקת.

במצב הטבעי או יותר נכון אורגני של הסט הזה, או שהמידבאס יעבוד כמו שצריך והטוויטר ירצח, או שהמידבאס יהיה אנמי והטוויטר נעים ורך

תוצאת הביניים הכי טובה של הסט הזה היא מידבאס סביר וטוויטר צעקני משהו שניתן להרגיע בעזרת בחירת זווית נוחה יותר רק על חשבון של קצת פירוט.

אבל גם אז - הסט נותן תוצאה יפה מאוד למחירו, חבל רק שאפשר היה לעשות כל כך הרבה יותר בקצת יותר השקעה כי באמת זה סט מעולה שאפשר לעשות איתו כל כך הרבה יותר.

תמשיכו כך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצטער לא מתרשם,

מלבד הקידוח בפלסטיק והצרימה של הטויטר שמצביעה על בעיה בכיוונים לא רואים כלום בתמונות.

איך אפשר לקבוע שההתקנה נקיה ויפה מHU מפורק זרוק על הדש, תמונה בזוית של כיסא מפורק למחצה (התמונה

נראית יותר כתמונה של פיקסו מאשר התקנה כל שהיא), מגבר זרוק מתחת לכיסא, אפילו לא נראה עם הוא מקובע או לא

וגם לא את איכות החיבור של הכבלים למגבר (ולא חיבור RCA אינו אינדיקציה לכלום, קוף עם פרקינסון מסוגל לחבר RCA

:lol: ). וכן הלאה וכן הלאה.

מהתמונות הנ"ל לא ניתן להסיק כלום, למעשה הרבה התקנות "שכונתיות" של חברי פורום בעצמם נראות יותר טוב.

זאת אני אומר לפחות ממה שרואים בצילומים.

(למען השם אפילו ההגבהות של המיד באסים לא סימטריות)

קחו את זה בתור ביקורת בונה דרור ואלכס. אם אתם רוצים להעלות תמונות של התקנות לפחות שהצילומים יהיו איכותיים ויראו

את ההתקנה כמו שצריך ללא צילומי מאקרו שמוציאים הכל מהקשרו.

זאת דעתי בכל מקרה

אלי

נ.ב. מה קשורים האחוריים של המיצובישי להתקנה מלבד אולי הRCA שנלכד בדלת?

פורסם

בוקר טוב לחברי הפורום

הרשו לי להתחיל בתודה לכל החברים המגיבים לטוב ולרע

לעיניין

אדי אני חייב שלא להסכים איתך ועם איתמר לגבי איכויות הרמקול המדובר (אני לא אומר בשום פנים ואופן שהוא לא טוב, אני רק מנסה להגיד שהגלוריפיקציה שאתם עושים לסט היא מוגזמת בדרגות על) סך הכל סט טוב רגיל וסביר

ברור לכולם שאני בהחלט ממליץ על מוצר אחר (ולא אפרט מהו כאן ועכשיו) שלא צריך את כל ההתאמצות הזו כדי להגיע לצלילים בהירים ואיכותיים יותר לדעתי האישית.

אלי ידידי מספר הבהרות אליך (כי נראה לי שקצת התבלבלת בפיענוח הת"רד ומטרתו)

1. לא אני פתחתי את הת"רד אלא בעל הרכב (ללא שום קשר אני מודה לו על כך וכשראיתי את הת"רד לראשונה הייתי מאושר ומלא עונג) רב תודות דן נעים לראות ולשמוע את פירגונך מבחינתי זה התשלום בנוסף לתשלום, הווה אומר זכינו פעמיים!

2. מה התכוונת באומרך "HU מפורק וזרוק" מפורק אני יכול להבין (מין הסתם :lol:) אבל אשמח אם תסביר למה התכוונת בהגדירך את ה-HU כזרוק ?? (והאמינו לי הסמנטיקה חשובה מאוד)

3. אותה שאלה בהחלט לגבי המגבר "הזרוק" אנא ממך הסבר את בחירת המילים

4. אם היית מוריד את מסיכת העצבים מפניך אולי היית רואה שבאחוריים של המיצובישי שתולה מצלמת רוורס וזו מטרת התמונה.

5. למיטב זכרוני לא היית פה למדוד את סימטריות ההגבהות ולפי זווית צילום אי אפשר לדעת אם ההגבהות סימטריות או לא

6.הצרימה של הטוויטר מצביעה על צרימה בטוויטר (ז"א אני מתחייב קבל עם ועדה שהחלפת סט קדמי בסט אחר מומלץ באותו מחיר תבטל את הצרימה ותוביל לצליל בהיר ונקי יותר) איך אתה קובע שזה כיוונים ? להזכירך ישנם המון אלמנטים בדרך שכל אחד מהם מתנהג אחרת (HU, מגבר,אקוסטיקה של הרכב, כבלים, סגנון מוסיקה, קרוס אובר, הטוויטר עצמו, וכן גם המתקין) מה ההחלטיות הזו ומאיפה היא נובעת ??

7. אנחנו לא בחרנו להעלות את ההתקנה "השכונתית" לאוויר (שוב אשמח להבהרה בנוגע לבחירת המילים ?) אלא בעל הרכב ידידי דן (כמו שכבר ציינתי) לכן התמונות שצולמו צולמו למטרותינו בלבד. כשהיה ביקוש בת"רד לתמונות החלטנו להעלות אותם לטובת אנשי הפורום. אין לי שום רצון להעלות תמונות של התקנת מותגים מתחרים שלי, אבל עדיין הייתי אובייקטיבי מספיק כדי להעלות תמונות מכיוון שחברים ביקשו בת"רד. אז נכון אולי פיקאסו היה מצלם טוב יותר ונכון שאני עדיין לא פוטו פרא"ג (הזכור לטוב) אבל רבאק כנס לפרופורציות.

לסיום אומר שאני מצטער על זה שאני מגיב לך, אין לי דרך לעצור את זה, ה"שכונתיות" זורמת לי בורידים

וזה רק בגלל הערתך האחרונה.

ואני מודיע לך שאין שום דבר בונה בביקורת שלך והיא מגמתית לחלוטין והיא לא במקומה (אתה יודע מה אולי מבחינתך היא כן במקום) והסיבות לכך מנויות מעל

מעבר לזה ייפסקו אנשי הפורום

יום טוב

דרור

• תוכן חדש...