Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני מעוניין לקנות מערכת קטנה , ל"מיני מסיבות" ומידי פעם לערבי קריוקי.

חשבתי על מיקסר כזה:

http://www.usb4.net/he/prodView.asp?idproduct=1251

לחבר אותו למחשב , ולקנות רמקול יחיד בינתיים כזה:

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=33&SalesSubCatID=&SalesSubCat3ID=0&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=1000&Info=%F8%EE%F7%E5%EC%E9%ED

השאלות שלי הן :

*האם את המקסר אוכל לחבר ישירות למחשב(כרטיס קול פשוט -תכלת ירוק ורוד) בהנחה שאני מחבר רק שתי רמקולים ?

*האם אוכל (תוך כדי שימוש בVIRTUAL DJ) להנמיך שיר אחד ולהעלות את השני דרך המיקסר?

-יש לי מגברים בבית המיועדים לרכב שאני מפעיל אותם ע"י ספק של מחשב, חשתבי לקנות זוג רמקולים לא מוגברים כדוגמת אלו :

http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=3433710&SalesCatID=33&Code=c963a0778602507a7db2c2cb09ee9c34 או אלו :

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=33&SalesSubCatID=&SalesSubCat3ID=0&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=1000&Info=%F8%EE%F7%E5%EC%E9%ED

כאלו:

בקיצור יש כמה דומגאות , אני אנסה להתקשר ולברר נתונים מדוייקים לגבי כל אחד.

אשמח לשמוע את דעתכם

תודה רבה

פורסם

שלום מוטי.

אני מגיע עמוק מהתחום ההגברה. וכנ"ל למערכות הרכב.

המיקסר שאתה רצית לברר עליו הוא מיקשר מעוד פשוט. ופחות מתאים לDJ. אבל הוא יכול לעשות את העבודה.

וגבי המגברים שלך.

מגבר שלרכב מיועד לעבוד על מערכת חשמל של 12V. (מעשית היא 14V) והוא צורך כמות אמפרים נכבדה. מגבר טוב יכול לצרוך כ 50A ומעלה

והנתונים של המגבר הם בהתנגדות של 4 אום.

רמקולים של DJ. והגברות הם רמקולים של 8 אום.

וזה אומר שאם המגבר שלך הוא 50W RMS ב 4 אום הוא יתן לרמקול 25W RMS ב 8 אום.

ורמקולים של DJ צריכים לפחות 150W RMS ועד 500W בקלות.

ולכן הרעיון שלך לא ממש מוצלח.

במיוחד שאתה צריך ווליוום למסיבה.

ולגבי השאלה שלך עם המיקסר יכול לשלוט על הוליום.

מיקסר יכול לשלוט עלכל כניסה בנפרד.

המחשב שלך יוצא את הסאונד ממקור אחד. ולכן המיקסר לא יכול לבצע את מה שרצית.

לגבי ארועים של קריוקי ומסיבות. לחשוב שרמקול אחד או זוג חלשים יעשו את העבודה. אז לא.

לערבי קריוקי אני מפעיל זוג טופים של 350W

ולמסיבות קטנות זוג טופים של 400W וזוג סאבים של 500W.

והיו לי מקרים של מחסור בווליום.

ובעבודה שלי יש לי מגוון של מערכות שהן מתחילות ב150W RMS למוזיקת רקע ועד כ 20,000W למופעים.

למסיבות יוצאות מערכות של כ 1500-4000W RMS.

לגבי המלצות לציוד וציוד. אתה מוזמן לפנות בפרטי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כאחד שהתעסק מעט בתחום, עזוב את ברינגר, חפש מיקסר של פיוניר. אפילו יד שניה.

לפני שנה מכרתי את הDJM500 שלי, זה מיקסר שממש אין מה להרחיב עליו.

יש מציאות טובות ביד שניה.

לגבי מסיבות קטנות בחוץ.. אתה צריך הגברה נורמלית ורמקולים עוצמתיים, בחוץ צריך יותר כח מלנגן בפנים.

יש חישוב של ואט לשטח שאני לא זוכר בדיוק, אולי החבר'ה היותר רציניים כאן יודעים ויוכלו להמליץ לך על משהו נורמלי.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

היי ארז, אני לא חושב שאני צריך מיקסר כזה מקצועי, ובמידה ואלך על הרמקול הזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704319 שבו יש כניסה למיק וכניסה לכבל מהמחשב ושלושה כיוונים בסיסים, אולי לא אקנה מיקסר בשלב זה.

אני לא מחפש מיקסר על מנת להכין סטים וכו', לפחות לא כרגע ולא עם תקציב כזה, אני מחפש מיקסר שייתן לך אפשרות לחבר שתי רמקולים ושתי מיק' במקביל , וקצת שליטה עליהם על מנת להגיע לכיוון נורמלי לכל הפחות .

חשבתי בנוסף לשים שתי רמקולים של מערכת קטנה שיש לי של AIWA ולחבר אותם על מגבר של 35 RMS שייתנו קצת צליל מאחורה. אך קודם כל נראה מה ההתפתחויות.

למה לרדת מברינגר? בהנחה שאני לא צריך\מתאפשר כפתורי אפקטים , הברינגר יוכל להספיק לי לא ?

התכנון הוא לא להתחיל לתקלט במסיבות חוף\ פארק וכו', אלה ערבי קריוקי קטנים , מיני מסיבות וזהו .

השאלה אם בתקציב של 1300 בערך אפשר להגיע לזה.

תודה רבה

עריכה: מחיפוש מהיר ביד 2, אין שום מיקסר של פיוניר שמתקרב לתקציב שלי . ואולי בגלל דרישותי אוכל להסתפק בברינגר כזה.

פורסם

לגבי השאלות שלך בכוכבית:

את המחשב מחברים למיקסר ולא להפך. מחשב - מיקסר - מגבר - רמקולים.

לגבי שליטה על שתי טראקים ע"י המיקסר ולא ע"י התוכנה אתה צריך להתקין שתי כרטיסי קול ולהגדיר בתוכנה שכל ערוץ ישלח דרך כרטיס אחר, אישית לא אהבתי את הVDJ והעדפתי את הTRAKTOR.

יש הרבה תקליטנים, גם מוכרים יחסית שעושים את כל פעולות המיקסוס בתוכנה היום, אני חושב שהם יותר DJ של ימי הולדת. אין כמו שליטה ידנית.

פורסם

ארז, כרגע אני לא עם יכולות להכין סט\למקסס בין שתי שירים ולהוסיף אפקטים ושייצא שיר טוב.

אז עם כרטיס קול פשוט המגיע מובנה , אוכל לחבר אותו למיקסר ע"י כבל 2RCA לאחד PL?

נ.ב , יש תוכנה שתוכל למקסס לי את השירים לבד? אשמח לקישור

פורסם

לא רשמתי שתקנה מיקסר כמו שהיה לי, יש דגמים פשוטים יותר של פיוניר עם שתי ערוצים במחירים טובים, הברינגר מאוד עדינים ואחוז התקלות בהם גבוה, יש גם זולים של VESTEX ואחרים. דווקא מבחינת אפקטים הברינגר די עמוס בשטויותץ

35 WATT זה לא ירים לך אירוע, בטח לא בחוץ גם אם קטן, ובפנים קטן מאוד וגם אם אתה משתמש בו ל"הגברה" נוספת.

אפשר לקנות מערכת זולה עם רמקולים זולים ומיקסר זול, האיכות תהיה אותו הדבר.

אולי באמת שווה לך להתחיל עם ציוד זול, להשתפשף עליו ובכסף שיגיע בעתיד (באמת שיהיה לך בהצלחה) תשקיע בציוד יותר נורמלי ולא מוגברים 10" של פרוטק, ומי קונה ציוד כזה בזאפ? יש מספיק יבואנים/מפיצים שתקנה ישירות דרכם במחיר טוב יותר.

מכיוון שאתה גר באזור המרכז ודרומה אני לא מכיר, אבל בצפון למשל יש את מגהלייט, שווה להרים טלפון ולברר, פנים מול פנים הכסף מדבר ונשמע טוב יותר.

אפשר כמובן לחבר את הכרטיס קול הבסיסי של המחשב למיקסר וע"י השליטה בתוכנה לעשות מיקס. בעצם אתה תעבוד רק עם ערוץ אחד במיקסר.

רוב התוכנות (ורשמתי לך שם של אחת טובה בהודעה מקודם) יש להם את האוטומיקס, למיקס של 10-30 שניות סבבה (אני נגד), למיקסים ארוכים יותר כמו של מוסיקת האוס (אמיתי) לסוגיו זה לא יעבוד בכלל.

פורסם

כל מיקסר של פיוניר יד שניה שהוא במצב טוב יהיה אמין יותר וטוב יותר מהברינגר שנתת פה, יצא לי לעבוד על הברינגר הזה והוא בסיסי מאוד מאוד. למרות זאת, אני חושב שבמחיר הזה לא תמצא פיוניר יד 2, ובשבילך ולפי מה שרשמת הוא דווקא כן מתאים לך. יש לברינגר עוד מיקסרים (חפש מיקסרים שהשליטת וווליום היא בסליידים ולא בנובים כי זה יותר נוח בהרבה) ואולי כדאי לך לבדוק אותם גם, הם לא טובים ואני לא הייתי קונה בעצמי כזה, אבל בשביל הרמה והמטרה שאתה מחפש זה יכול להתאים. נתנו לך פה תשובות מעולות ואני יכול רק להגיד לך להקשיב למה שכתבו לך.

בקשר לתוכנת דיג'יי, כשהייתי צעיר וממש בהתחלה הייתי משתמש באטומיקס, אם היא עוד קיימת היא מעולה בשבילך, היא בפלטפורמה של הוירטואל דיג'יי אבל היא טובה בהרבה ממנה. גם tracktor היא תוכנה מצוינת, אבל היא מקצועית יותר וקצת יותר מסובכת לשימוש ומכילה יותר פיצ'רים.

בשביל להוציא סאונד לכל ערוץ line בנפרד תצטרך או כרטיס קול 5.1 שתוכל לשייך את הנגן הימיני של התוכנה לרמקולים ה"קדמיים" ואת הנגן השמאלי לרמקולים ה"אחוריים" (אני לפני 8 שנים הייתי משתמש בסאונד בלאסטר לייב) , או פשוט להתקין כרטיס קול נוסף למה שיש לך עכשיו.

אני חושב שזו אחלה דרך להתחיל, גם אני התחלתי ככה ממסיבות קטנות עם המחשב הביתי, שני כרטיסי קול ומיקסר של פוניק. היום אני תקלטתי כבר בכל מקום אפשרי בת"א ובבמות מאוד גדולות בארץ..

בהצלחה ושלח הודעה פרטית אם אתה צריך עוד עזרה בקשר לדגמים מדויקים

נאור, מתפרנס מתקלוט כבר 7 שנים.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

אוקי , תודה רבה על התשובות . אולי נאט עם המיקסר.

לגבי התוכנה במחשב, בתוכנה שארז העלה זה פשוט אופציה שאתה שם שתי שירים אחד בכל צד , ולוחץ אוטומיקס? כאילו זה כפתור בתוכנה ?

אם כן אשמח להסבר על זה .

תודה.

פורסם

מחזק את אלה שמעליי. אל תיגע בברינגהר. זה פשוט זיוף של פיוניר 600 ,ואם אתה כבר נכנס לתחום אז עדיף שתשקיע

חד פעמי בציוד טוב. הסליידים של הברינגהר ידועים לשימצה ונוטים להרעיש אחרי ככמה חודשים של שימוש,כפתורים פתאום נופלים וכו' ...לא ממש כיף כשזה קורה באמצע ארוע.

פורסם

אוקי , אז נחכה עם מיקסר.

יש חלופות חוץ מברינגר במחירים כאלה? אני מחכה לתשובה מחבר פורום שאולי יש לו מיקסר סביר זול . תודה רבה לכולם על העזרה (והתודה לא סוגרת את התר'ד:) מי שיכול להוסיף יותר ממוזמן

פורסם

חברה הרגתם את ברינגר. ולא בצדק.

אני עובד עם ציוד של ברינגר כבר 7 שנים בערך. ובתחום מעל ל 15 שנה.

ועובד עם מיקסרים לDJ ואומנים של חברות כמו MACKIE . ימהה. אלן & היט. מיידאס. ROSS. ברינגר. LAX. פוניק. ווסטאקס. פיוניר. דנון סאונדקראפט. ודיגיטליות.

היה לי ברינגר 700 כ4 שנים. ועשה את העבודה מצויין.

ומיקסרים לאומנים יש לי בעבודה כ 10 יחידות. והם עוברים עבודות מסיביות ומראים אמינות יחסית טובה.

נכון הם פחות אמינים ממידאס.. אבל עולים עשירית. ולמי שישתמש בו לבד וישמור עליו. הוא יחזיק יפה יפה. והרבה זמן.

מנסיון הם מחזיקים בממוצע כשנתיים לפני שהם הולכים לתיקון. והתיקון הנפוץ הוא בעיות בפריאמפים. ולא בסליידים.

בצבא היה לי ברינגר במשך 3 שנים רצוף. אותו מיקסר. אניקבלתי אותו בן שנה בערך. וכאשר המחליף שלי הגיע והמשיך המיקסר היה בן 4 בערך. והוא היה תקין לחלוטין.!! לא היה לי סליידר אחד מרעיש או בעייתי. בגלגל השימוש האישי. וששמרתי על הציוד.

והוא עבד 4 פעמים בשבוע.. (ממש ציוד לא אמין. נכון)

למה להשקיע בפיוניר 600 משומש. כאשר ברינגר 700 או החדש 750. עושה את העבודה לא רע בכלל. ולמוטי לא יהיה הבדל.

הוא לא משתמש הCD כמו פיוניר 1000. או דנונים 3000 או 5000. וכו. שעולים אלפי שקלים. והאיכות ורמת המיקסוס קריטות.

הוא מחפש מערכת בסיסית ללמוד.

לא נראה לי שהוא מחפש פלטה של 6000 או 10,000 שקל.

הוא מחפש "פלטה" של מחשב + פיקוד ומיקסר פשוט.

למה הוא יחפש פיוניר 600. כאשר הוא מחפש מיקסר גם לקריוקי.??

כאשר מיקסר פיוניר 600 משומש עולה כ 3000 שקל. וברינגר 700 משומש עולה פחות מ1000 שקל.

אני ימשיך יותר מאוחר. ארוחת ערב. וחופרים לי באוזן

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...