Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה הוא יחפש פיוניר 600. כאשר הוא מחפש מיקסר גם לקריוקי.??

כאשר מיקסר פיוניר 600 משומש עולה כ 3000 שקל. וברינגר 700 משומש עולה פחות מ1000 שקל.

כי ברינגהר לא מקצועי כמו פיוניר 600 .

מאקי ,אלן&היט וגם RANE יקרים יותר.תלוי איזה סידרה ואיזה דרישות יש לך מהמיקסר...אבל הם מעולים ומקצועיים.

פורסם

יש לי את המיקסר של ברינגר ה 626 , מאוד בסיסי,

אצלי אחד הסליידרים החליט לא לעבוד יותר, מרעיש מידי פעם, ואפילו לא מנגן אלא אם כן אתה לוחץ על הסליידר,

אני מכיר עוד מישהו עם ברינגר שמאוכזב, המיקסר בסיסי אבל לאורך זמן הוא לא כל כך מחזיק, אם אתה רוצה להשקיע תוותר על הברינגר.

סאונדמן צודק שלוקח קצת זמן עד שהוא נשלח לתיקון, ואני מאוד שומר על הציוד.

בהצלחה.

Suzuki Jimny

פורסם

אולי הברינגר 750 החדש יותר אמין מה700, נכתב עליו לפחות ממה שקראתי שיותר עמיד מה700 ובעל פיצ'רים חדשים ומשופרים (אני לא קונה את זה). ה626 לא יעזור לו, הוא מחפש עם שני כניסות מיק.

ציוד שלהם הייתי קונה חדש, עם אחריות. פיוניר וחברות אחרות זה כבר עניין אחר.

אולי תבדוק את הVESTAX, PIONEER 400 משומשים.

soundman, ריין? אלן&הית'? ממש לא נראה לי שידע מה לעשות איתם.

אתה כנראה שמרת על הציוד שלך בכפפות של משי (ככה צריך!!) אבל על הברינגר המשומשים שיצא לי לגעת/לשמוע, הם עשו רעשים (לא כולם), נובים וסליידים דפוקים וממש מרגיש צעצוע.

אולי יש דגמים פשוטים של דנון (גם הישנים) ופיוניר במציאות באתרי חנויות תקלוט ויד שתיים, פוניק אני לא כל כך אוהב, אולי בגלל שעבדתי על הדגמים הישנים מאוד שכללו מיקסר עם דקים של CD מובנים, אלה שלהאיץ ולהאיט שיר נעשה בעזרת כפתורים ולא גלגל :).

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

היה לי פעם מזמן מיקסר GEMINI 626

3 ערוצים שהיה מעולה. אולי יתאים לך....אם תמצא אחד במצב טוב.

פורסם

אני לא המלצתי לו לחפש מיקסר DJ של פיוניר / דנון / אלן&היט / ריין / טכניקס.

חבל לו על הכסף. הם מיקסרים מעולים אמינים ואיכותיים. אבל!! יקרים מעוד. ולפי מה שהוא מתאר אין לו שימוש בהם.

אגב אני משתמש על בסיס כמעט יומי ( בעבודה) במיקסר "אומנים" של ברינגר לצורך תיקלוט (בסיסי) ואין עם זה בעיות.

וערבי קריוקי כנ"ל.

וזה מהסיבה שהוא צריך לפחות 2 כניסות מיק. (אחת מנחה, ואחת זמר.)

ואפקט של דליי ריברב. על המוזיקה והשירה.

ואין את זה לרוב בצורה נוחה במיקסר DJ.

ונגיד והוא קנה מיקסר ברינגר. מתחיל ב 900 שקל בערך (2 / 4 כניסות מיקרופון + 2 4 כניסות ליין)

אחר שנה. יש לו סליידר 1 מקולקל מתוך כ 8 יהיה לו בעיה להמשיך?

לא היו ימשיך עד שהוא יהיה עם כמה תקלות ובמצב שחסרים לו ערוצים. ושלח לתיקון. יעלה לו כמה מאות שקלים תיקון. ועדיין הוא לא הגיע לחצי מיקסר פיוניר.

ויחזיק לו לפחות 3 שנים. בעוד 3 שנים הוא יהיה מספיק מנוסה. וידע מה הוא רוצה.

ואז הוא כבר ישדרג / יפסיק את התחום ואת הציוד

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לגבי הברינגר שנראה בלינק. 500 ש"ח.

הניסיון שלי - יש צדק בדברים שהמיקסר לא הכי איכותי. מניסיון שלי בעבודה (יש לנו כזה מיקסר באחד החדרים) הסליידרים (הראשי, הווליום) נדפק.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לבחור מעליי. בן כמה שנים המיקסר? וכמה אנשים שונים עובדים איתו?

ולE.L אתה צודק.

בוא נמליץ לבחור על מיקסר פיוניר 909 החדש (מעל ל8K לחדש)

וזוג קומפקטים פיוניר 1000MK3 (כ 8K ליחידה לחדש.)

קייס איכותי עוד כ 1500 שקל.

יוצא לנו כ 25 אלף שקל.

ולגבי רמקולים

תקנה לך זוג פרוטק 500A בכ5000 שקל לזוג. (רמקולים איכותיים ביותר. אין עליהם בעולם.) מארטין אודיו/ NEXO / EAW לא מתקרבים אליהם באיכות.

*** למי שלא הבין אני ציני. ***

פותח השרשור מחפש לחבר מגבר של רכב לזוג רמקולים בייתים או מקצועיים. ולעשות מסיבות / ערבי קריוקי. (לא הגיוני בעליל)

הוא מחפש במינמום תקציב. לקבל תוצאה שלא תוציא אותו מפגר. (שלא כמו הרעיון שלו למעלה)

ולכן להמליץ לו על מיקסר של פיוניר שעולה כ 2000-3000 שקל לבד.

כאשר הוא רוצה להשקיע על רמקולים כ 1000 שקל. זה לא רציני.

צריך לקרוא בין השורות. ולהתאים לבן אדם את הדבר המתאים.

עם הוא היה אומר תשמעו אני מחפש פלטה. ויש לי כ 5K. הייתי אומר לו תחסוך עוד טיפה. ותחפש פלטה של פיוניר מלאה.

אבל זה לא המצב כאן.

אגב גם בגישה של לקנות משהוא טוב פעם אחת. ולא לשדרג. (לשדרג עולה יותר)

אבל מה לעשות שזוג PS15 של NEXO עולים כ 20,000 שקל ולא כולל מגבר כוח של כ800W RMS ב 8 אום. של חברה טובה. (עוד כ 15K)

אז לא קונים. קונים פרוטק 500A בינתיים. ב 5000 שקל. או מחפשים רמקולים אחרים.

אני לא מכיר בעלי מרצדס שהרכב הראשון שלהם היה מרצדס חדשה. גם הם התחילו עם רכבים אחרים.

וכנ"ל תקליטנים. חברים שלי. שהתחילו עם פלטות משומשות וקטנות והיום יש להם פלטות של 20K ומעלה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הבחירה כולה של פותח השירשור.

הוא יכול לקנות מיקסר יד שניה באיכות ירודה ולדעת שיש סיכוי לא קטן שהוא יאלץ לתקן אותו או שתהיה לו פדיחה באמצע ארוע,

או שהוא יכול להשקיע עוד קצת ולקבל משהו טוב (כן,פיוניר 600 זה סוס עבודה,כנ"ל לגבי פיוניר 100 ,לא צריך יותר מזה).

פורסם

המיקסר בן 3-4 שנים. עבדו איתו כמה אנשים, באותו המקום. לא הזיזו אותו או משהו.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...