Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף yes או hot?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יס פחות זבלים. ויש להם את ערוץ דיסקברי. וסרטים פחות ישנים. ושירות קצת פחות גרוע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני אשית העדפתי את הוט.

יש שם סדרות שאני אוהב- הבורר, עספור וכו' הנוסף לסדרות הרגילות.

המבצעים בסה"כ בסדר.

השירות אומנם לא להיט כמו למשל לקבל חשבונית בדואר שאני רץ אחרי כבר שבועיים, אבל הבנתי שהמצב ביס לא עדיף בהרבה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מבחינת תוכן מקורי - הוט

מבחינת שירות - יס

לדעתי , האינטרנט הוא הכי טוב , יש לו את השירות הכי אדיב ומהיר , כל התוכן שתרצה , ואיכות HD ללא תוספת תשלום

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אני אשית העדפתי את הוט.

יש שם סדרות שאני אוהב- הבורר, עספור וכו' הנוסף לסדרות הרגילות.

פרקים של סדרות יש באינטרנט להורדה וגם לצפיה ישירה לכל דורש

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נו ו...., גם סרטים ניתן להוריד ללא כל בעייה.

מאחר ואני לא ממש בקטע של להוריד , לחבר לראות, לפחות לא בנק' זמן זו, אני כנראה אעדיף לראות בTV ולא לחפש להוריד.

מודה, לא הבנתי את התגובה, מה גם שהיא הייתה סובייקטיבית ביחס אליי.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

שאלת פה את שאלת מליון הדולר!

אני אתן לך חוות דעת אישית מנסיון עם שתי החברות.

הייתי לקוח של הוט במשך שנה וסבלתי מכל רגע! (טריפל סטודנטים: טלפון+אינטרנט+טלוויזיה ב245 ש"ח לחודש)

על פניו זה היה נשמע מאוד מפתה בעיקר לאור העובדה שרק טלוויזיה ביס עולה 240 ש"ח.

במהלך השנה הזאת רק סבלתי.

סבלתי מתקלות חוזרות, (כשיש תקלה ואתה בטריפל אז אתה מנותק מהעולם! לא אינטרנט לא טלוויזיה ולא טלפון! מזל שיש אייפון..)

השירות שלהם מבזה ברמה שקשה לתאר.

ב7 החודשים הראשונים שלי שם חייבו אותי בסכומים לא הגיוניים בעליל (בממוצע 150 ש"ח מעל מה שהייתי צריך לשלם).

זאת אומרת שבכל חודש הייתי צריך לחכות בערך חצי שעה לקבלת נציג שירות ואז עוד 24 שעות לקבל מנהל (כי הנציג לא ידע מה לעשות), רק בשביל שיזכו את החשבון שלי ויחייבו אותי מחדש בחודש הבא ב150 ש"ח יותר.

זה הרגיש לי שבזמן שה"מנהל" מזכה את החשבון , הנציגה שיושבת לידו מחייבת אותו מחדש.

עשרות שיחות במהלך תקופת המנוי רק בשביל לקבל את מה שמגיע לי!

זה לא שווה את המחיר!!

אז נכון, יש שם סדרות טובות שלא משודרות ביס, אבל בת'כלס, אני הייתי צופה רק ב4 ערוצים. כל השאר היה משעמם ומלא שידורים חוזרים.

אני כמעט שנה עם יס, משלם בערך 100 ש"ח יותר לחודש (טלפון של בזק +אינטרנט),אבל יש לי שקט נפשי!

החיובים מדוייקים. ותאמין לי שאני עוקב טוב טוב אחריהם.

עד עכשיו לא (טפו טפו טפו) לא הייתה תקלה אחת. (חוץ ממיר HD שקרס. יום אחרי זה-פחות מ24 שעות לאחר שהתקשרתי- הגיע אלי טכנאי עם ממיר חדש!).

לטעמי התוכן של יס הרבה יותר איכותי!

אני אישית לעולם לא אחזור להיות לקוח של הוט, לא משנה מה יציעו לי! (אחרי שהתנתקתי התקשר נציג שימור לקוחות והציע הצעות מדהימות מבחינת מחירים וחבילות).

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

כפי שכבר הבנת תמיד תקבל תגובות לכאן או לכאן.

דעתי היא שאם אתה צריך משהו ספציפי שיש רק באחת החברות,תתחבר אליה, אם אין,לך למי שנותן את החבילה המשתלמת ביותר.

פורסם

בתור אחד שהיה עם יס כמעט מההתחלה שלהם בארץ, לא סבלתי מבחינת שירות ותקלות במהלך הזמן.

התוכן עם הזמן ירד, פרקים שחוזרים על עצמם במשך שבוע שלם, ערוצים שנעלמו וכ"ו. בגלל זה גם התנתקתי כי מצאתי את עצמי צופה רק בערוץ 10 וערוץ 22 כי שם לא שידרו במהלך שבוע שלם את אותו הפרק. גם הסרטים ביס התחילו להיות ישנים וחוזרים על עצמם (בשבוע אחד ספרתי לפחות 5 פעמים ששידרו את אותו הסרט וזה בושה).

כשביקשתי להתנתק זה לקח כמה חודשים כי הם עושים תרגיל, אתה אומר שאתה רוצה להתנתק, אומרים לך שביום למחרת יחזור אליך נציג ויתאם איתך מועד לבעוד שבועיים. הוא מתקשר צלצול אחד (מחסום) ומנתתק ואז אתה לא יכול לחזור, הם טוענים שהתקשרו אבל לא ענית ולכן חוקית כל עוד אתה לא מתאם יום לניתוק עם טכנאי, אסור להם לנתק אותך וככה החשבון דופק.

היה כמובן גם תשלום קנס של 400 שקלים, אבל למה לחייב רק על 400 אם אפשר על 600 ולתת לי לרדוף אחריהם?

מאז אני לא בהוט ולא ביס, בקושי רואה גם טלויזיה והחיים טובים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני עזבתי את הוט לפני 5 שנים בגלל השירות והשירות של יס יותר טוב.

לפני מספר ימים התקשרו אליי מהוט במטרה לנסות לשכנע אותי לחזור וכמובן שסירבתי בגלל השירות.

אז הגיעהקטע הכי הזוי שהיה לי בשיחות עם אנשי מכירות טלפוניים:

טלפנית: "בקרוב מתפרסם סקר שבדק שירות בחברות הטלויזיה ואנחנו זכינו במקום שלישי".

אני: "אבל יש רק אתכם, את יס ואת רשות השידור הממלכתית".

טלפנית: "באמת? אז אני מבינה שלא תחזור אלינו. שיהיה לך המשך יום טוב".

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יס פחות זבלים. ויש להם את ערוץ דיסקברי. וסרטים פחות ישנים. ושירות קצת פחות גרוע.

+1

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

אני נכוותי בעבר קשות מהוט ולא שוכח ולא סולח (יעבור לי עם הזמן.. בינתיים 3 שנים ועדיין לא..)

גם נעקצתי מיס בעניינים קטנים אך בניגוד לשירות הלקוחות המזעזע בהוט שאתה נזרק בין 50 נציגים בשיחה אחת שם פתרו לי את הבעיות לשביעות רצוני.

התכנים לטעמי עדיפים ביס, איכות התמונה מצויינת (ואין לי ממיר HD) ואני גם עם ADSL בבית ולא בכבלים אז גם ככה לא משנה לי תעדוף המחיר של חבילות הטריפל למיניהם (לא הייתי ולא מתכוון לעבור לאינטרנט בכבלים בתקופה הקרובה)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מי שאומר פה שהשירות של יס והוט זה אותו דבר, לא יודע על מה הוא מדבר.

לא נתקלתי עוד בחברה שנותנת שירות כלכך גרוע ללקוחות שלה כמו הוט.

• תוכן חדש...