Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כרגיל , אתה מגשים חלומות , רכב יפה ושווה .

אחרי הריפוד החדש - בבקשה לתלות שלט קטן " הישיבה בסלון בלבוש הולם :lol: "

תתחדש - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

יפה מאוד.

שום ליפ לבן. זה לא יתן "קצת" ניגודיות, זה יתן הכי ניגודיות שאפשר, לבן ושחור, וסתם יהרוס. בנוסף, שצובעים (או מדביקים) את הרכב לשחור מאט, יוצאים בהצהרה מסוימת של "האביר השחור" "סליפר בשחור" "הפג'ו מטקסי 2" וכדומה. ליפ לבן יראה מגוחך.

לדעתי, או שתשאיר ככה או שבאמת תצבע את הג'אנטים למאט. אבל גם ככה יפה מאוד!

פורסם

הרכב נראה מצויין, אני חייב לציין שגם לטעמי כדאי לצבוע את הג'אנט בצבע מאט,ועל הדרך (למרות שכבר ציינת שזה בדרך)- חובה להוסיף ספייסרים (לא סובל רכבים שהג'אנט שלהם נראה כאילו שקוע בבית הגלגל, זה צריך להיות בקו הכנף).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לנצ'יההוליסט - כשמו כן הוא !

כל הכבוד יפתח - יישר כוח !

נראית מדהימה ומהממת.

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

תודה לכולם, כיף לשמוע את המחמאות! באמת שהלכתי רחוק בהשקעה הכספית והרבה צחקו על ההשקעה הכספית שעשיתי.

אבל ככה דימיינתי את האוטו שלי... והחלטתי להגשים אותו!

לגבי הג'אנטים, לא ממש רואים בתמונה אבל הם צבועים בשחור מטאלי עם לכה מט, בגדול הם בצבע מט ולמרות שקניתי ליפ בצבע אדום וגם בצבע אפור, לדעתי זה סתם מצעצע את הרכב.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אם כל הכבוד לאהבות שלך, אתה יכול רגע להעלות תמונה של הפרארי שעומדת לידך ? ;)

ההשקעה מרשימה, התמונות לדעתי לא עושות טוב לצבע הזה, אני בטוח שבמציאות הרכב נראה אפילו טוב יותר

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...