Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

מעוניין ברכב שני למשפחה שישמש רק אותי.

הנוחות חשובה לי (לא נוח לי במגאן שלי :-(), מאחר ואני נוסע כ 60 ק"מ ביום (ראש העין - חולון).

מדובר על ה 306 משנתונים 00-02, ידנית.

בעבר דובר על בלוק אלומיניום וברזל ברכבי פיזו שונים.

איזה דגם מומלץ האם ה 1400 או ה 1600 ?

תודה מראש, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

ברשותנו במשפחה יש 306xt 2001 אוטומט 1600 , רכב מהנה מאוד, אבל די צפוף ונמוך לדעתי, לא חזק במיוחד אבל לא חלש גם, סה''כ מרוצים ממנו פרט לגיר הדי מציק, אין לרכב בעיות מיוחדות , די אמין ופרט לטיפולים שגרתיים לא נתקלתי בשום דבר, אני ימליץ לך לחפש את אותו דגם הנ''ל, עם האבזור הכי גבוה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

היי.

תודה על התגובה המהירה.

שכחתי לציין שהרכב יהיה לשימוש שלי בעיקר, ולא כמוביל משפחתי יום יומי.

לגבי הגיר, מכיר את הסוגיה - בגלל זה אני מעוניין בדגם הידני.

אשמח לקבל עוד תגובות,

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

שלום BIGMAK. במקרה, גם אני רכשתי לפני שבועיים פז'ו 306 1.6 ל' ידנית מודל 2001 כרכב שני שמשמש רק אותי...

אין ספק שדגם ה- 1.6 ל' שבשנתון זה הגיע עם מנוע משופר בעל 100 כ"ס (ולא 90 כ"ס) מומלץ ועדיף בהרבה על ה- 1.4 ל'. צריך קצת סבלנות בחיפוש מכיוון שהידנית די נדירה בקרב עמנו העצלן שדורש שיחליפו עבורו את ההילוכים...

הייתי אמנם צריך לבצע יישור קו די רציני שכלל קלאץ', גיר, רפידות וצלחות בלם וטיפול, אבל מחיר הרכישה שסגרתי על הרכב היה נמוך בהתאם - 14.5 א' ש"ח בלבד.

בכל אופן, ל- 306 איכויות ניהוג וכיף שלא רואים היום אצל הרכבים הכבדים והמנותקים של ימינו...

בהצלחה בחיפוש.

פורסם

ממליץ גם על דגם 1.8 ידני.

נמצא ברשותי דגם כזה משנת 98 כבר 12 שנה ( 16V ובעל 112 כ"ס לערך כחדש).

מראה אמינות טובה מאוד (כמעט אפס תקלות עם 170K קילומטר), חסכוני בדלק וזריז יחסית.

פורסם

אחרי שנה וחצי (ו 30K ק"מ) המלצתי היא דווקא על 1.4 ידנית (שלי 99) חסכונית יחסית 1/15.5 בממוצע וסוחבת לא רע

חסרונות אחזקה לא זולה (הוחלפו כבר בולמים, בלמים כולל משאבות, צמיגים, תושבות, ציריות וכו')

• תוכן חדש...