Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האיביזות מגיעות :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התקשרו אליי מסיאט ובישרו לי את הבשורה המשמחת שעוד יומיים האיביזה כאן בנמל אשדוד !

הם יאובזרו כאן בארץ ובעזרת השם כנראה שעד סוף השבוע או בתחילת השבוע הבא היא אצלי !!!

מקווה ששימחתי כאן מספר אנשים שהזמינו גם הם .

תתחדשו !!! :)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תתלהב יותר מידי.

זה שהיא מגיעה לנמל לא אומר שתוך שבוע היא אצלך חביבי.

היא צריכה לעבור רישוי ומשם לבונדד,שילמת כבר את מלוא הסכום על הרכב?

בבונדד מתקינים את אי אילו תוספות שרכשת(במידה ורכשת) ויש עוד תור מלפניך אל תשכח,אתה לא הבנאדם היחידי שקנה רכב מצ'מפיון.

קח בחשבון בערך בין שבועיים לשלוש מהרגע ששילמת את מלוא הסכום(או לחילופין מהרגע שהאוטו שוחרר מהמכס).

תתחדש,בן.

Got To love It

פורסם
אל תתלהב יותר מידי.

זה שהיא מגיעה לנמל לא אומר שתוך שבוע היא אצלך חביבי.

היא צריכה לעבור רישוי ומשם לבונדד,שילמת כבר את מלוא הסכום על הרכב?

בבונדד מתקינים את אי אילו תוספות שרכשת(במידה ורכשת) ויש עוד תור מלפניך אל תשכח,אתה לא הבנאדם היחידי שקנה רכב מצ'מפיון.

קח בחשבון בערך בין שבועיים לשלוש מהרגע ששילמת את מלוא הסכום(או לחילופין מהרגע שהאוטו שוחרר מהמכס).

תתחדש,בן.

שילמתי את מלוא הסכום כבר כן .

וחבר שלי קנה בנגלה של חודש שעבר , האוטו הגיע לנמל וכבר תוך חמישה ימים בערך האוטו היה אצלו .

אני מקווה שככה יהיה גם אצלי .

בכל אופן בהתחלה הם אמרו שעד ה20 לחודש 6 האוטו יהיה פה ועכשיו אני כמעט בטוח שהאוטו יהיה פה עוד לפניי :)

תודה רבה בן .

פורסם

האיביזה שלי הייתה בנמל עוד לפני שרכשתי אותה ולקח להם 12 יום לספק אותה.

קח בחשבון את הרישוי שצריך להעביר בנמל, קח בחשבון שרדיו מילאנו צריכים לעבור על כל המכוניות ולהתקין אי אלו תוספות שאנשים הוסיפו לרכב (המינימום זה קודן ולאחרים בטח יהיו גם חיישני רברס, מצלמה אחורית, רדיו אחר וכו').

הרכב שלי התעכב עוד איזה יומיים כי אלדן היו עסוקים מדי בשביל להביא אותו לסוכנות.

בכל מקרה תתחדש! אוטו מעולה!!

איזה צבע לקחת?

פורסם

יש מצבים שלוקח שבוע לאוטו להגיע ויש מצבים גם של שלושה שבועות,אל תתבאס אם זה לא יקח כשבוע.

מאיזה סוכנות רכשת את האיביזה?

איזה דגם,מנוע?

Got To love It

פורסם

למזלי הרכב שלי כבר בבונדד עם מספר רישוי עליו :).

מקווה שהעניין שיש עכשיו בנמל לא יצור בעיה לרכבים שהגיעו/אוניות שממתינות להכנס לנמל.

בן.

Got To love It

פורסם
האיביזה שלי הייתה בנמל עוד לפני שרכשתי אותה ולקח להם 12 יום לספק אותה.

קח בחשבון את הרישוי שצריך להעביר בנמל, קח בחשבון שרדיו מילאנו צריכים לעבור על כל המכוניות ולהתקין אי אלו תוספות שאנשים הוסיפו לרכב (המינימום זה קודן ולאחרים בטח יהיו גם חיישני רברס, מצלמה אחורית, רדיו אחר וכו').

הרכב שלי התעכב עוד איזה יומיים כי אלדן היו עסוקים מדי בשביל להביא אותו לסוכנות.

בכל מקרה תתחדש! אוטו מעולה!!

איזה צבע לקחת?

נקווה שיקח כמה שפחות זמן ...

ולקחתי אותה בצבע שחור , כשהזמנתי נשארו רק 2 שחורות בנגלה הזאת לפי מה שהסוכנת אמרה :) .

פורסם

מקווה שהעניין שיש עכשיו בנמל לא יצור בעיה לרכבים שהגיעו/אוניות שממתינות להכנס לנמל.

בן.

בן מאיפה אתה יודע שהאוטו שלך בנמל כבר ?

ומישהו כאן אמר שהוא ראה את האיביזות בנמל , יש מצב שזה נכון ?

פורסם

בן.

מעולה, אתה רואה איך עניינים מתקדמים מהר כששומרים על קור רוח ולא סופרים אחורה :)

גם שלי כבר עם מספר רישוי.

מעניין אותי לדעת אם יימסרו לי את הרכב עוד השבוע הזה או בשבוע הבא.

ידוע לכם האם הרכב נמסר ללקוח ברחבת המסירה בבני ברק או בסוכנות ממנה הוזמן הרכב?

פורסם

יוחאי,הוא לא בנמל,הוא בבונדד.

לאחר שהוא משתחרר מהנמל הוא עובר לבונדד ועובר רישוי.

רן,יופי שמח לשמוע שגם לך יש כבר רישוי,אני מאמין שגם לך צריך להתקין מערכת איתור ועוד כל מיני שטויות קטנות.

אני אישית מקווה שזה לא לקוח יותר מידי זמן(בתכלס זה לא אמור לקחת יותר מיום כל הסיפור), השאלה היא כמה רכבים יש "בתור" או מי לקוח יותר מועדף ;).

היתי שמח לקבל את הרכב כבר השבוע(יום חמישי נניח) אך הסבירות שזה יקרה היא נמוכה.

בעקרון אתה אמור לקבל אותה בסוכנות שממנה הזאת אותה(למרות שנראה לי שאם הזמנת בהרצליה אז זה בבני ברק).

אני יודע שבחיפה מקבלים את הרכב איפה שהסוכנות(זה כולל פולקסווגן אוודי וסיאט).

בן.

Got To love It

פורסם

אני גם צריך לקבל אותה במשלוח של יוני ועדיין לא התקשרו אלי....

ממתין בסבלנות ומחכה לטלפון מחר

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אפשר לדעת איך אתם יודעים באיזה שלב של המסירה של הרכב הוא נמצא?

מה זה בונדד? ואיך אתם יודעים אם הוא קיבל מספר?

Polo 2012

פורסם

לדעת כל וכל שלב שבמהלך הרכב לפני המסירה הוא קשה.

הרכב מגיע לנמל,ברגע שהוא משוחרר מהנמל הוא עובר רישוי ונכנס לבונדד(הבונדד הוא המקום שבוא מאחסנים את הרכבים).

היבואן צריך לשלם למכס ואז הרכב "משוחרר" מהבונדד וניתן להתחיל לעבוד עליו.

סך הכל ברגע שאתה יודע מה המספר רישוי שלך נותר רק לבצע את כל ההתקנות המקומיות ולחכות לטלפון שהרכב בסוכנות :).

בן.

Got To love It

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...