Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"שיפסיקו לדחוף את האף שלהם לעניינים של אחרים". משום מה זה מזכיר לי דברים שאמרו מיטב דיקטטורי העולם. יש עוד איזה חמוד אחד שאני בטוח שיסכים עם הדברים האלה שלך. לא סתם חמוד. מחמוד. בעצם, הוא אומר את זה כל הזמן: "עזבו אותי בשקט ותנו לי ליצור פצצת אט... כלומר תוכנית אטום למען שלום עולמי! כן, זה מה שהתכוונתי". :-P

אני בהחלט מלא הערכה לאדם שמוכן לעזוב את חיי הנוחות שלו ולהאבק בעבור מטרה שכלל איננה נוגעת לו.

אבל, חלק מפעילי השלום האלה חושבים שהם חסינים וששום דבר רע לא יאונה להם וזה בזכות דרכון מערבי שייגן עליהם מכל רע.

בהרבה מיקרים זה נכון ונפנוף בדרכון אמריקני או בריטי מספק הגנה לא רעה, אבל לא תמיד.

ריצ'ל קורי נהרגה כי היא חשבה בטעות שהיא מעל הכל, שתוכל לעמוד בדרכו של D9 באיזור לחימה ושהדרכון שלה יגן עליה, כי יש לה חסינות מוחלטת.

היא טעתה ואין לי שום בעיה עם זה שאדיוט משלם בחייו על שטות שעשה (כאלה הם אנשי "הימין", חסרי לב ורגשות).

• תגובות 487
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם ריצ'ל קורי סתם נפגעה - מהאזור בו היא עמדה , נורו יריות ופוצצו מטענים :?: כלפי כוחות צה"ל ( שלנו , שייכים למדינת ישראל )

האם ריצ'ל קורי , נעמדה מול האש שנורתה על חיילי צה"ל ואזרחי ישראל ומנעה בגופה פגיעות באזרחי ישראל .

באותה תקופה , וגם היום , יורים רקטות ופצצות לעבר תושבי מדינת ישראל בדרום .

האם ריצ'ל קורי או חבר מרעיה פעילי השלום - עמדו ולא פעם אחד מול אותם רקטות וניסו למנוע בגופם ירי על מדינת ישראל בשם פעילות השלום והאנושיות ..

האם ריצ'ל קורי וחבריה השתתפו בהפגנה או מסיבת עיתונאים בתמיכה בתושבי ישראל אשר נפגעים מפעילות טרור .

האם ריצ'ל קורי וחבריה הפגינו או דרשו פעם אחת את החזרתו של החייל גלעד שליט - אשר נחטף מאדמת ישראל :idea:

לפעמים אני נהנה מהתמימות והרומנטיקה בפורום :roll:

אנשים בשם הרומנטיקה צובעים מצבים - פעילי שלום , אנרכיסטים חביבים ..

נכנסתה לשטח אש , קח בחשבון שיש גם אפשרות לפגיעה .. אל תעוף גבוהה באשליות , כולנו פגיעים .

גם איקרוס התלהב , הגביה עוף והותך

טרם המראתם הזהיר דדלוס את איקרוס פן יגביה מרום ויתקרב לשמש שכן זו עלולה להמיס את כנפיו, איקרוס שמע את אביו ושניהם המריאו. אולם איקרוס הצעיר והפזיז שהיה כה מרוצה מהבריחה וכה מתלהב מהתעופה, החל להתרומם מעלה ומעלה, שוכח את הוראות אביו. לאט לאט החל חום השמש להמיס את הדונג של כנפיו, ואיקרוס נפל מטה לתוך הים.

כאשר הגיע דדאלוס, מאוחר מדי, אל איקרוס, הנער כבר טבע ומת. דדאלוס באבלו קילל את כישרונותיו שהביאו למותו של ילדו, וקבר אותו על אדמת האי שמרגע זה, לפי המסורת היוונית, נקראה איקרה על שמו של איקרוס.

אז בשם הרומנטיקה החיים נראים אידיאל מופשט , בחיים האמיתיים , יש תאונות טעויות חוסר צומת לב וטיפשות .

ריצ'ל קורי נהרגה וחבל , זה היה מוות מיותר , היא דחפה את עצמה לנקודה ההיא בזמן הלא נכון , על אף כי הוזהרה מראש .

היא לא פעילת שלום , היא אנרכיסטית אשר פעלה נגד ישראל ותמכה בפעילות נגד ישראל - את זה לא לשכוח .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אייל,

בגלל שאני מכיר כמה פעילי שלום (לא מהזן האלים) אני יכול להגיד לך שהם רואים את הסכסוך בצורה אחרת ממך. הם לא מבינים למה מפירים זכויות אדם של הפלסטינאים יום יום. הם קנו את הנרטיב הפלסטיני שאומר שהפלסטינאים נלחמים מלחמת עצמאות וחופש, ולצערנו חלקם ניזונים מהתקשורת העוינת (כי הם לא מאמינים לתקשורת פרו ישראלית) ומאמינים שישראל היא זו שעומדת בדרכו של השלום.

הם גם טוענים שצה"ל צריך להילחם בטרוריסטים ובצבא הפלסטינאי בלי לפגוע באזרחים. וזה בגלל שהם לא רואים את אותו צבא פלסטינאי נלחם מתוך בתי ספר, ומשתמש בילדים כמגן אנושי.

גם כשאני מסביר להם שהסכסוך בינינו לא עוסק בזכויות אדם, ושהוצע להם פעמיים להקים מדינה (ברק ואולמרט) והם סירבו, הם עדיין טוענים שזה לא קשור לעניין הפרת זכויות האדם של הפלסטינאים.

הם באמת מאמינים שאם ישראל תתנהג יפה יותר לפלסטינאים, ותיתן להם ממשל עצמאי אז יהיה פה שלום שקט ושלווה.

לגבי למה הם לא מביעים תמיכה בישראל, הטענה המרכזית בחוגים כאלה היא שישראל יודעת להתמודד עם הדברים בעצמה ולא זקוקה לתמיכה שלהם. בנוסף ישראל לדעתם היא התוקפן שמלבה את האש כל הזמן.

(לאחרונה הם העלו באוב את תקיפת ה-USS Liberty בידי צה"ל).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

גם כשאני מסביר להם שהסכסוך בינינו לא עוסק בזכויות אדם, ושהוצע להם פעמיים להקים מדינה (ברק ואולמרט) והם סירבו, הם עדיין טוענים שזה לא קשור לעניין הפרת זכויות האדם של הפלסטינאים.

ועל החלטה מספר 181 של האו"ם שמעת?

שום דבר לא מספק ולא יספק אותם גם אם תבנה לכל אחד מהם וילה בקיסריה. (בנימה הומוריסטית כמובן)

הם לא יפסיקו בפעולות הטרור והאיבה שלהם עד שידחקו אותך לים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
"שיפסיקו לדחוף את האף שלהם לעניינים של אחרים". משום מה זה מזכיר לי דברים שאמרו מיטב דיקטטורי העולם. יש עוד איזה חמוד אחד שאני בטוח שיסכים עם הדברים האלה שלך. לא סתם חמוד. מחמוד. בעצם, הוא אומר את זה כל הזמן: "עזבו אותי בשקט ותנו לי ליצור פצצת אט... כלומר תוכנית אטום למען שלום עולמי! כן, זה מה שהתכוונתי". :-P

השוואה נחמדה, אהבתי.

אני ימני, ומהסוג שאתה הכי פחות אוהב.

יש לי כמה דעות די נחרצות, ולפי דעתי יש הרבה מאוד אנשים שצריך להרוג.

אין לי שום רגש של צער על מוות של איזה פעיל שחושב שהוא מבין את המצב פה יותר טוב ממי שחי פה ו"מקריב את החיים שלו" בשביל מחבלים.

היא הייתה מספיק טיפשה לעמוד כמו מגן אנושי מול D9, אחרי הזהרות, מה היא ציפתה שיקרה?

אם אתה התעניינת קצת, בטח גם תדע שהיא חשבה שמה שהם עושים למען הערבים בעזה לא מספיק (כל ההתנהלות הפאסיבית שלהם) ואפילו חשבה שצריך לפעול נגד "צה"ל" האיום הזה שסתם הורג ערבים כי זה אחד מתחביבי הציוני בארץ ישראל.

יש הבדל בין להשאר נטרלי ולעזור, לבין לפעול נגד צה"ל.

אז כן, שלא ידחפו את האף שלהם לפה, ואם בכל זאת מחליטים לדחוף, אז שידעו שיש מצב שימותו.

פורסם
צודק

1+ לא לנצח במרס טורקי

+1 לא טורקים את הדלת , ולא לובשים טורקיז

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

חבל על המאמצים.

אין למי "להסביר".

אם כשהשמידו אותנו בשואה זה לא עניין אף אחד, למה עכשיו אנחנו נעניין מישהו?

אנחנו צודקים רק בשני מקרים. או כשאנחנו ממילא חלשים, מסכנים, בלתי מזיקים ואבק אדם ואז זה פשוט אופנתי לרחם על לוזרים.

או כשאנחנו חזקים מכולם (ע"ע ששת הימים).

בכל שאר המקרים אנחנו מטרד לעולם הנאור.

וזו הסיבה גם שהמלחמה הבאה שתפרוץ תהיה גם האחרונה בתולדות העולם

פורסם

פשוט ענק!! 650אלף צופים ב3 ימים זה יפה

המלחמת עולם הבאה "תנקה" את העולם אין ספק, אני רק מקווה שאת האנשים הנכונים

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
נו באמת...

בגלל שעכשיו הממשלה אשר יושבת בשלטון בטורקיה הינה פרו-איסלאמית אז זה הופך את כל טורקיה לשכזו?

בגלל שלפני כמה שנים הייתה בישראל ממשלה שמאלנית/ימנית, זה אומר שכל הישראלים שמאלנים/ימניים?

זכותכם המלאה להחרים מוצרים בטורקיה אך בסופו של יום הדבר רק יפגע וידרדר את הקשרים שלנו עם האוכלוסיה החילונית (הלא קטנה) שכן מקיימת עימנו מסחר פורה ושלמרות מורת הרוח באשר לסוגייה הנוכחית אינם אנטי ישראל. מה גם שמי שהינו אנטי ישראל, לא היה זקוק לפלוטילה-שמוטילה בשביל לא לסחור עימנו.

מי שמכליל עמים שלמים וחושב שכולם חושבים אותו דבר לא מסוגל להבין את התפקיד של הפרט בעניינים האלו.

לא כל מי שבארץ הוא שמאלני או ימני ולא כל טורקי שונא אותנו.

יש אנשים עם דעות שונות, ולצערי, בלי קשר לפלסטינים, הישראלים הרוויחו ביושר את התואר המפוקפק של "התיירים הכי בהמות" בטורקיה.

רגע רגע... שכחתם?

טורקיה, מדינה ידידותית, יחסים דיפלומטיים מלאים, תרגילים צבאיים משותפים ובחודשים האחרונים העומד בראשה

מדבר נחרצות נגד ישראל. אז טוב. זה עובד בשקט ע"י העם. אבל הוא מחמם קשרים עם אחמדינג'ד וכאן גם לעמו אין מ לומר ? הרי זו הצהרת כוונות רצינית.

ועכשיו, ספינה אחת מתוך 6 שהביעה התנגדות אלימה במיוחד שעלתה בחייהם של כמה מהמתפרעים = באשמתם

זוכים ליחס של כבוד ולתואר שאהידים ?!

אז תסלחו לי. העם כולו אשם מצידי.

אם נאלצו להבריח את משפחות הדיפלומטים משם מחשש לשלומם, אז... תחשבו לבד.

לדעתי לפני שמתחילים בחרם על מוצר כזה או אחר כדאי להביא חלופות.

לא חסרים חלופות !

פורסם
זה הזמן שלנו לתרום את התרומה הקטנה שלנו.

לא לנפוש שם, לא לקנות תוצרת טורקיה ושלא יעשו לנו טובות.

עידן

קצר וקולע.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

לא לאכול TURKEY בחג ההודיה :-D

בז"ן כבר הודיעו ביום שישי שהם מתכוונים לנתק את הקשרים עם תורכיה ולחפש שווקים חדשים.

• תוכן חדש...