Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בשרייד 98 1300

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

יש לי מספר בעיות ברכב שלי, כדי שהמוסכניק לא יזמבר אותי אשמח להכוונה כדי להבין מה באמת יכולה להיות הבעיה.

שאני מדליק את הרכב בבוקר והמנוע קר הרכב בקושי זז עד שהמנוע מתחמם ומגיע לטמפרטורה הנורמאלית שלו, רק אם אני מדביק את הדוושה הוא נותן גז. על ניוטרל הוא כן נותן גז.

הבעיה השנייה היא שאני עומד ברמזור לדוגמא כאשר הרדיאטור פועל הטורים צונחים עד כדי לפעמים שהאוטו נכבה.

אשמח לעזרה חברים ותודה :)

פורסם
היי חברים.

יש לי מספר בעיות ברכב שלי, כדי שהמוסכניק לא יזמבר אותי אשמח להכוונה כדי להבין מה באמת יכולה להיות הבעיה.

שאני מדליק את הרכב בבוקר והמנוע קר הרכב בקושי זז עד שהמנוע מתחמם ומגיע לטמפרטורה הנורמאלית שלו, רק אם אני מדביק את הדוושה הוא נותן גז. על ניוטרל הוא כן נותן גז.

הבעיה השנייה היא שאני עומד ברמזור לדוגמא כאשר הרדיאטור פועל הטורים צונחים עד כדי לפעמים שהאוטו נכבה.

אשמח לעזרה חברים ותודה :)

שלום.

הרבה חברה פו מכונאים.

מהיכן אתה יודע אולי כולנו נזמבר אותך?

אני ממליץ לך ללכת למכונאי שלא יזמבר אותך והוא בטח לא יזמבר אותך.

אתה פשוט מכעיס אותי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הסיבה שאני אומר יזמבר היא שהתחלתי טיפול אצל מוסכניק והבעיה לא נפתרה ושלא יבוא לי פתאום באיזה חיישן דפוק או משהו אחר שאין לי מושג לגביו. שיהיה לי כיוון. תודה .

• תוכן חדש...