Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה. כמעט נסעתי היום לנמל אשדוד בשביל לנסות לחפש פולקסווגנים. חשבתי בטעות שזה כמו מגרשי הסובארו באילת :lol:

עכשיו שמתי לב שאתה בעצם היחיד שכתב שהוא היה בבונדד.

בצ'מפיון חושבים כניראה שאני אדם מוזר שמשום מה רוצה לראות במציאות ולא רק בתמונה באינטרנט אוטו זהה לזה שהוא הולך לקבל.

שמתי מקדמה כדי להיכנס לתור, למרות ששחורה תגיע רק בסוף אוגוסט. הייתי צריך לבחור צבע כלשהו, אז בחרתי אדום.

התקשרו אלי לפני כמה ימים ואמרו שיש לבנה מוכנה למסירה - אבל מכונית הליסינג שלי לבנה, אני צריך צבע אחר.

הייתה אפורה באוטודיל, גם למסירה מיידית - אבל הצבע הזה לטעמי לא עושה איתה חסד.

רק השחורה המיוחלת לא מגיעה :-(

איתן אמרו לך שיש לבנה DSG בארץ מוכנה למסירה ? כי אני הזמנת לפני קצת יותר מחודש והתאריך כרגע הוא 27 ליוני

פורסם

הם אומרים הרבה דברים. לא תמיד זה נכון.

כנראה שזה רכב שלמישהו שלא שילם עדיין והם מבררים אם יש מישהו שירצה אותו.

לרוב זה מהסוג של המכוניות שלא מגיעות בלי לדעת מי הבעלים שלהם :) 

Got To love It

פורסם

מוזר שיש ידנית,שאני הזמנתי לפי מה שהבנתי תפסתי את הלבנה האחרונה(הידנית).

יש מצב שלא ידעו שהיא תפוסה? :) מחר צריך לטלפן לסוכן ולראות שלא עשו איזה "טעות" ונותנים את הרכב למישהו אחר ;).

Got To love It

פורסם

אל תדאג, לא נוגע לך בלבנה.

אם יש מישהו שהזמין שחורה ידנית שכבר הגיעה לארץ - אני מוכן להביא לו את אחותי ללילה תמורת ביטול ההזמנה :lol:

אגב, רק בטופס ההזמנה ראיתי שהשירוקו מיוצרת בפורטוגל ולא בגרמניה. מקווה שזה לא מזמין צרות.

פורסם

אל דאגה, בקרת האיכות היא של פולקסוגן.

אני לא דואג שתגנוב(למרות שהלבן מחמיא לה יותר מכל צבע וכדי לך לשקול לקחת את הלבנה) כי הודעתי לסוכן שאם תוך 3 שבועות האוטו לא אצלי אני אגלה איפה הוא גר :lol: .

אני מקווה שעד אמצע שבוע הבא האוטו כבר יהיה אצלי (כואב לכיס כל יום 180 ש"ח להשכרת רכב).

שוב,כדי לך לשקול לבן (אלא אם כן ממש לא אהבת).

בן.

Got To love It

פורסם

לגבי ארץ הייצור של השירוקו - אין לך מה לדאוג. מדובר בכלכלה גלובאלית , בפרט בשוק האירופי.

האם ידעת , למשל , באילו ארצות אחרות חוץ מגרמניה, קונצרן VAG מייצר רכבים ולאו דווקא מהדגמים העממיים שלו ?

לידיעתך - בסלובקיה מיוצרים כל דגמי AUDI Q7 ו- AUDI Q5 .

ובארץ הגולאש הונגריה מיוצרים כל דגמי אודי TT ו- A3 קבריולה.

דגמים זולים ופשוטים יותר של VAG כן מיוצרים בגרמניה (בד"כ ע"י פועלים תורכיים...)

פורסם
בנוסף, תיבת ההילוכים DSG מיוצרת בסין.

רק לאחרונה העבירו אותה.

אם תקנה אוטו היום, הוא יגיע עם תיבה המיוצרת בגרמניה(או בארץ שיוצרה לפני סין)

פורסם

ראיתי אחת בצבע כחול כהה ממש יפה, כדאי לך לשקול גם את הצבע הזה.

לגבי האדום, אני לא יכול להגיד עליו הרבה דברים רעים אחרי שה-I10 של חברה שלי אדומה (התעקשה על הצבע הזה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לידיעתך - בסלובקיה מיוצרים כל דגמי AUDI Q7 ו- AUDI Q5 .

ובארץ הגולאש הונגריה מיוצרים כל דגמי אודי TT ו- A3 קבריולה.

בנוסף, תיבת ההילוכים DSG מיוצרת בסין.

תודה, עכשיו השכלתי.

מעניין שאנשים מתגברים על דעות מוקדמות ורוכשים רכבים גם בסכומים של חצי מיליון ש"ח, שיוצרו במזרח אירופה.

כניראה שהתגברו על טראומת הדאצ'יה הרומנית.

אני רק מקווה שהפועלים הפורטוגזים שהרכיבו לי את השירוקו לא מושפעים יותר מידי מגל המחאה שפוקד את ארצות ה PIGS (פורטוגל, אירלנד, יוון וספרד) עקב המשבר הכלכלי.

לגבי האדום, אני לא יכול להגיד עליו הרבה דברים רעים אחרי שה-I10 של חברה שלי אדומה (התעקשה על הצבע הזה).

עם שם משתמש כמו שלך, היא לא יכלה לבחור צבע אחר :lol:

• תוכן חדש...