Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפורד הנ"ל מודל 2003,בעברה הרחוק הייתה בחברת השכרה.

עושה רושם די מזעזע, לא? :lol:

עמכם הסליחה על איכות התמונה,צלם כבר לא יצא ממני.

20052010097.jpg

V5

פורסם

מה שמדאיג לדעתי יותר, זו הזנחה - חסר שמן מנוע + נזילת שמן גיר חזקה, נזילה ממדחס מזגן, הגה עם סטיה ורעידות בבלימה

(דברים שאני חושב שכל בר דעת היה מסדר/מתקן ברכב שלו).

יותר מדי רג'קטים לטעמי.

פוקוסים לא חסר. אני הייתי ממשיך לרכב הבא.

ד"א - לא ציינת כמה ק"מ עבר, ולא מאיזו יד.

alfa 156 2.5.

פורסם

להוציא את זה שהרכב היה בהשכרה (שזה לא כ"כ טוב בפני עצמו) - הק"מ "אינו נורא",

אבל - לא תחזקו את הרכב הזה כ"כ טוב, וזה יותר מפריע לי.

alfa 156 2.5.

פורסם

זה לא נראה כמו רכב עם 115 אלף קמ.

עד לפני חודשיים, הייתה בבעלותי פוקוס 04 עם 115 אלף קמ, הרכב נרכש מאלדן ישירות בשנת 2005 עם כ60 אלף קמ, תוחזק לפי הספרים במוסכים מורשים ואו מתחת לבית ע"י (יש לי לא מעט נסיון) אבל תמיד בחלקים מקוריים כולל שמן מוטוראפט ופילטר פומוקו מקורי !

הרכב הוחזר לאלדן בעסקת טריידאין לטובות פוקוס 08 עם 30 אלף קמ צורה אחרונה, ביום שהרכב עזב אותנו, הוא היה כחדש מבחינה מכנית, ללא שום נזילות, ללא שריפת שמן בין טיפולים, רק עם צמיגים יבשים וטסט קצר מאוד.

לדעתי האישית בלבד, תמשיך לרכב הבא :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
עבור הלאה. הרכב עושה רושם מוזנח מאוד מבחינה מכנית.

מסכים לחלוטין.

אגב, יצא לי לנהוג בפוקוס 2003 ידנית לאחרונה, מכונית מקסימה עם ביצועים טובים בהרבה מהאוטומאטית ועם בונוס קטן - משנת 2003 הפוקוס הידנית נמכרה בישראל ברמת האבזור הגבוהה (GHIA). מכובד מאוד!

בהצלחה!

• תוכן חדש...