Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים .

לפני כחודש ראיתי מודעה למכירה של המגבר הזה: Rockford Fosgate Punch160x4

PDF לנתונים וכו' -MAN0989B_Punch160x4-240x4_M.pdf

פניתי למוכר ונקלתי באדם נחמד,שענה לשאלותי בנוגע למצבו ופירט בפני גם את החסרונות (שעד עכשיו הבחנתי בקוסמטיים בלבד,וזה החסרון היחידי אני חושב).

הבחור בחיפה וביקשתי מליאור (ארזה) אם יוכל בזמנו הפנוי לקבוע להיפגש איתו , לבדוק את המגבר ולקנותו .

-פה זה המקום להודות לך ליאור היקר -תודה רבה

ליאור נפגש איתו בדק וקנה את המגבר. במפגש דרום בשישי האחרון קיבלתי אותו .מאושר. בכל זאת המגבר הראשון שאני קונה .

חיברתי אותו בבית(לבנתיים), על ספק של מחשב, והוא ממש גרם לי לחייך, אני בטוח שכל חובבי האודיו מכירים את זה.

אני ממש מאמים שהוא נותן הרבה מעל המוצהר,ולפני ששמעתי אותו רציתי לשדך לו טוויטרים , היום זה ממש לא בטוח :).

לפי שמיעה ראשונית ,הוא חזק מהJBL אבל אני עוד לא בטוח סופית.

תודה רבה ליאור .

מוטי.

CIMG1057.jpg

CIMG1058.jpg

CIMG1059.jpg

CIMG1060.jpg

CIMG1061.jpg

CIMG1062.jpg

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש,אני גם רציתי לרכוש אותו אבל מה לעשות שאתה רוצה להשתדרג והמזומנים לא בדיוק נזילים אלך בכיס ויש לך הרבה דברים על הראש

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

מוטי-תודה על המחמאות. :oops:

מגבר קטן ,חמוד וממזר.

לא מייצרים כאלה יותר ובנקל גם יכול להפוך לפריט לאספנים.

מקווה שישרת אותך לשביעות רצונך המלאה.

תתחדש!

ליאור

פורסם

אח הממזרים הקטנים האלה של רוקפורד כשהם ייצרו בארה"ב בשנות התשעים :-D

כמו לראות גבעת חלפון.

ורק שתדע מוטי - גם מגברים ישנים של JBL שומרים על אופי דומה למוצרים של רוקפורד - הישנים דווקא טובים יותר בעוד שבחדשים בשתי החברות אתה צריך רק להסתכל על הסדרות הגבוהות וכל השאר לא מעניין.

רק שבJBL הסדרות הגבוהות היום הן בכלל של חברת CROWN... (נכתב על זה רבות)

מוטי - בפעם הבאה שאתה תחווה כזה אושר מרכישה של מוצר בתחום האודיו לרכב תהיה כשאתה תקנה את מותג העל הראשון שלך.

יעבור עוד הרבה זמן עד אז אבל האושר של הקניה הראשונה בימי התום יחזור על עצמו רק בפעם הראשונה שאתה תרכוש מוצר בקצה העליון שאתה מכוון אליו.

תתחדש ותהנה - המגבר הזה הוא באמת ממזר קטן וחביב ואני בטוח שאתה לעולם לא תשכח אותו.

ואם אתה רוצה עצה של בעל נסיון - לעולם אל תמכור אותו הלאה, תשמור אותו לעצמך, קרוב ללב (נכון, אפילו שזה סתם חפץ, לדברים האלה יש משמעות עבורינו - מתסבר).

ולגבי זה שליאור עזר לך כאן ברכישה מקצה לקצה של הארץ - סוג כזה של שיתוף פעולה הולך ונראה יותר ויותר בפורום וזה מדהים וכיף כשדברים כאלו קורים.

איזו אווירה יש לת'רד הזה.

תתחדש! אני משאיר לאלכס את ההמשך של המשפט :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי :) חיכיתי לתגובה שלך

שמעתי על הcrown של JBL.

אדי , לא חושב למכור אותו , כרגע אין סיבה, ולו אחת באופק.

ללא השיתוף פעולה ביני ובין ליאור , המגבר הזה לא היה נמצא אצלי כלל, בזכותו .

המגבר היה "חבוי" במודעה והוקפץ פעם אחר פעם במשך שלושה שבועות , לא הבנתי איך לא חטפו אותו .

מצאתי עוד מגבר נחמד , אבל הוא כבר עולה 400 שח וכרגע אין את זה.(מיועד לדברים אחרים ).

(יש עוד אחד ב900 ,אבל מגבר בליגה אחרת לגמרי, משנות התשעים של רוקפורד ולא שומש אפילו פעם אחת .!)

אני רוצה לחבר אותו לקיקר C12 של חבר, בגישור לראות מה קורה.

יש מקום בדרום שאפשר למדוד RMS "אמיתי" לקבל תעודת לידה כביכול ? יכול להיות שיש אחת ברשת?

לילה טוב

פורסם

ליאור, מההכרות הקצרה שהייתה לי איתך ישר הבנתי שאתה בנאדם פשוט זהב, ות'רד הזה מוכיח זאת פעם נוספת. :wink:

מוטי, תתחדש ותהנה !!

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

יש מקום בדרום שאפשר למדוד RMS "אמיתי" לקבל תעודת לידה כביכול ? יכול להיות שיש אחת ברשת?

לילה טוב

ב-4 אום בתנאים מחמירים המגבר מוצהר 20 ואט (לערוץ), במתח 14.4 ניתן לצפות ל-40.

מגבר לא חזק במיוחד אבל בהחלט איכותי,

אל תמכור :-).

-

פורסם

פירוט שלו:

20323584.jpg

לא מאמין שלקח כל כך הרבה זמן, אבל.. תתחדש ותהנה ממנו!!

הוא לא רק MADE IN USA, הוא גם יבוא אישי משם.

שמח שהגיע למישהו שידע להעריך ולשמור עליו.

בהחלט מההכרות הקצרה שלי עם ליאור הוא נראה בחור על הכיפאק.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אין כמו ליאור, הוא מסוג האנשים של פעם, ממש דינוזאור בתהוות :-D.

יאללה גיסנו יום שישי מפגש ואני מקווה לראות אותך אקטיבי(גם ברכב).

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...