Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לי יש פולו TSI 1.2 בת 8 חודשים עם 10,000 ק"מ בצבע לבן (ובעיניי זה הצבע הכי יפה לאוטו הזה, כי כך זה מבליט את עיצוב הרכב הכי טוב), כמו כן אני מאמין שצבע לבן יהיה יותר כל למכור בעתיד, וגם יותר קל לשמור על ניקיון.

בעיות שהיו ברכב מאז הקניה:

1 - רעש שהופיע מאזור תא הכפפות, הייתי במרכזי בבני ברק והסתבר שצריך לחזק איזה צינורית ליד המנוע (בעיה ידועה במנועי 1.2 - גם באיביזה וגם בסיאט), הבעיה סודרה ומאז לא שומע שום רעש.

2 - חודשיים אחרי שימוש ברכב התחילה להדלק לי מדי פעם מנורה בלוח שעונים שמצביעה על תקלת באורות/פנסים (למרות שלא היה שום בעיה באף אחד מהפנסים), נסעתי למוסך בו נקנה הרכב (השחר מוטורס בחולון) הוזמן מחשב תאורה מגרמניה, ואחרי שבועיים הורכב ברכב ומאז לא היה שום בעיות.

3 - בחודש האחרון אני מרגיש רעידות בהילוך ראשון, וגם משום מה הרכב התחיל למשוך את ההילוך השני מעבר ל2000 סל"ד (משהו שלא היה לפני), אני מאמין שהבעיה היא במצמדים (שזאת בעיה ידועה - ולכן לכל תיבות ההילוכים DSG7 הוארכה האחריות ל5 שנים), ככה שלי זה לא כל כך מפריע עד כה, ובטיפול הראשון אני אדאג שיוחלפו המצמדים.

לאור כל הבעיות הנ"ל זה נראה מפחיד אבל לפי דעתי בשביל רכב חדשני, עם הרבה טכנולוגיות חדשות, זה לא כזה ביג דיל, ב8 חודשים שיש לי את הרכב, ביליתי בכולל חצי יום במוסך, ולא היה לי שום טענות לאף אחד מהמוסכים (שחר מוטורס/מרכזי בני ברק), תמיד התקבלתי בחיוך, וטופלתי במקצעיות.

עכשיו אני אעבור ליתרונות:

1 - הרכב סופר חסכוני בדלק! שוב זה תלוי עד כמה אתה נהג מנוסה, מתכנן את הנסיעה בלי יותר מדי עקיפות/האצות/בלימות, רוב הנסיעות שלי הן עירוניות מלאות (כל 500 מטר רמזור, ונסיעה ב40 קמ"ש ממוצע), בנסיעות מהסוג הזה אני מגיע ל12-14 ק"מ לליטר, בנסיעות בין ערוניות אני מגיע ללא בעיה ל20 קילומטר לליטר ואף יותר, ובנסיעות משולבות באזור ה17 קילומטר לליטר.

2 - המנוע נשמע מבלבל - 1.2, אבל ברגע שתנהג עליו לא תאמין איזה שד קטן זה, בשימוש בטיפטרוניק (או איך שנקרה המצב הזה שמעבירים הילוכים ידנית), אני מגיע ל0-100 יותר מהיר מהצהרות היצרן (9.7 שניות), כמו כן הכוח תמיד זמין בסל"ד נמוך, ומאוד אהבתי את תיבת ההילוכים DSG7, שמעבירה הילוכים בצורה נוחה ושקטה.

3 - איכות המרכב מצוינת (וישבתי בסקודה ובסיאט מאותו הסגמנט), איכות החומרים ברכב מאוד נעימה למגע, ונראית מאוד עמידה, ההגה, ידית ההילוכים ובלם היד מצופים עור, איכות הישיבה מאוד נוחה (ואני 1.85), יש משענת יד בין הכסאות, תאים מתחת לכיסאות (שנמצאו כמאוד שימושיים)

4 - איכות האבזור טיפה מאכזבת לרכב במחיר הזה (ללא פנסי ערפל, בקרת שיוט, מערכת אנמית, מגנזיום), אבל שוב בקניית הרכב הדברים הנ"ל לא דיברו אליי (פנסי ערפל לא ממש שימושיים בארץ, מגנזים אה.... בעיניי הרכב נראה יפה איך שהוא עכשיו), לגבי המערכת - בתור מערכת שהגיעה כסטוק היא נשמעת די בסדר, אבל במקרה שלי שאני חולה על סאונד, הורכבה מערכת חדשה בClass A, בעלות של כ12,000 ש"ח, למשהו קצת יותר טוב... (אני אציין את איכות העבודה המדהימה שם, למרות המחיר היקר :cry: ), בקרת שיוט הוזמנה מאיביי במחיר מאוד זול.

שוב אני רואה בפורום הזה המון אנשים משמיצים את הרכב ואת המותג, שהוא סובל ממחלות/בעיות/שירות לקוי, אני לא איזה מעריץ מושבע של פולקסווגן, וזה הרכב הראשון שלי מתוצרת פולקסווגן, אני מאוד מרוצה מהרכב ומהשירות שאני מקבל מהיבואן, ולא רואה בבעיות שיש משהו חריג (ועוד שהיבואן עומד מאחורי כל הבעיות), היו אצלי במשפחה רכבים שונים ממותגים שונים (חדשים מניילונים) ולכולם היו אי אלו בעיות. השאלה בסוף היא איך אתה שומר על הרכב ומטפל בו.

אני מאוד ממליץ על הרכב!

מצורפות כמה תמונות.

photo2yt.jpg

photo3aj.jpg

photoyi.jpg

photo1ne.jpg

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום,

לי יש פולו TSI 1.2 בת 8 חודשים עם 10,000 ק"מ בצבע לבן (ובעיניי זה הצבע הכי יפה לאוטו הזה, כי כך זה מבליט את עיצוב הרכב הכי טוב), כמו כן אני מאמין שצבע לבן יהיה יותר כל למכור בעתיד, וגם יותר קל לשמור על ניקיון.

בעיות שהיו ברכב מאז הקניה:

1 - רעש שהופיע מאזור תא הכפפות, הייתי במרכזי בבני ברק והסתבר שצריך לחזק איזה צינורית ליד המנוע (בעיה ידועה במנועי 1.2 - גם באיביזה וגם בסיאט), הבעיה סודרה ומאז לא שומע שום רעש.

2 - חודשיים אחרי שימוש ברכב התחילה להדלק לי מדי פעם מנורה בלוח שעונים שמצביעה על תקלת באורות/פנסים (למרות שלא היה שום בעיה באף אחד מהפנסים), נסעתי למוסך בו נקנה הרכב (השחר מוטורס בחולון) הוזמן מחשב תאורה מגרמניה, ואחרי שבועיים הורכב ברכב ומאז לא היה שום בעיות.

3 - בחודש האחרון אני מרגיש רעידות בהילוך ראשון, וגם משום מה הרכב התחיל למשוך את ההילוך השני מעבר ל2000 סל"ד (משהו שלא היה לפני), אני מאמין שהבעיה היא במצמדים (שזאת בעיה ידועה - ולכן לכל תיבות ההילוכים DSG7 הוארכה האחריות ל5 שנים), ככה שלי זה לא כל כך מפריע עד כה, ובטיפול הראשון אני אדאג שיוחלפו המצמדים.

לאור כל הבעיות הנ"ל זה נראה מפחיד אבל לפי דעתי בשביל רכב חדשני, עם הרבה טכנולוגיות חדשות, זה לא כזה ביג דיל, ב8 חודשים שיש לי את הרכב, ביליתי בכולל חצי יום במוסך, ולא היה לי שום טענות לאף אחד מהמוסכים (שחר מוטורס/מרכזי בני ברק), תמיד התקבלתי בחיוך, וטופלתי במקצעיות.

עכשיו אני אעבור ליתרונות:

1 - הרכב סופר חסכוני בדלק! שוב זה תלוי עד כמה אתה נהג מנוסה, מתכנן את הנסיעה בלי יותר מדי עקיפות/האצות/בלימות, רוב הנסיעות שלי הן עירוניות מלאות (כל 500 מטר רמזור, ונסיעה ב40 קמ"ש ממוצע), בנסיעות מהסוג הזה אני מגיע ל12-14 ק"מ לליטר, בנסיעות בין ערוניות אני מגיע ללא בעיה ל20 קילומטר לליטר ואף יותר, ובנסיעות משולבות באזור ה17 קילומטר לליטר.

2 - המנוע נשמע מבלבל - 1.2, אבל ברגע שתנהג עליו לא תאמין איזה שד קטן זה, בשימוש בטיפטרוניק (או איך שנקרה המצב הזה שמעבירים הילוכים ידנית), אני מגיע ל0-100 יותר מהיר מהצהרות היצרן (9.7 שניות), כמו כן הכוח תמיד זמין בסל"ד נמוך, ומאוד אהבתי את תיבת ההילוכים DSG7, שמעבירה הילוכים בצורה נוחה ושקטה.

3 - איכות המרכב מצוינת (וישבתי בסקודה ובסיאט מאותו הסגמנט), איכות החומרים ברכב מאוד נעימה למגע, ונראית מאוד עמידה, ההגה, ידית ההילוכים ובלם היד מצופים עור, איכות הישיבה מאוד נוחה (ואני 1.85), יש משענת יד בין הכסאות, תאים מתחת לכיסאות (שנמצאו כמאוד שימושיים)

4 - איכות האבזור טיפה מאכזבת לרכב במחיר הזה (ללא פנסי ערפל, בקרת שיוט, מערכת אנמית, מגנזיום), אבל שוב בקניית הרכב הדברים הנ"ל לא דיברו אליי (פנסי ערפל לא ממש שימושיים בארץ, מגנזים אה.... בעיניי הרכב נראה יפה איך שהוא עכשיו), לגבי המערכת - בתור מערכת שהגיעה כסטוק היא נשמעת די בסדר, אבל במקרה שלי שאני חולה על סאונד, הורכבה מערכת חדשה בClass A, בעלות של כ12,000 ש"ח, למשהו קצת יותר טוב... (אני אציין את איכות העבודה המדהימה שם, למרות המחיר היקר :cry: ), בקרת שיוט הוזמנה מאיביי במחיר מאוד זול.

שוב אני רואה בפורום הזה המון אנשים משמיצים את הרכב ואת המותג, שהוא סובל ממחלות/בעיות/שירות לקוי, אני לא איזה מעריץ מושבע של פולקסווגן, וזה הרכב הראשון שלי מתוצרת פולקסווגן, אני מאוד מרוצה מהרכב ומהשירות שאני מקבל מהיבואן, ולא רואה בבעיות שיש משהו חריג (ועוד שהיבואן עומד מאחורי כל הבעיות), היו אצלי במשפחה רכבים שונים ממותגים שונים (חדשים מניילונים) ולכולם היו אי אלו בעיות. השאלה בסוף היא איך אתה שומר על הרכב ומטפל בו.

אני מאוד ממליץ על הרכב!

מצורפות כמה תמונות.

photo2yt.jpg

photo3aj.jpg

photoyi.jpg

photo1ne.jpg

שלום! תגיד לי בבקשה האם הרכבת בקרת שיוט ואיפה, וגם האם זה יכול לבטל את האחריות?

פורסם

http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p1789_c367_Cruise-Control---Retrofit---VW-Polo-6R---with-DIS.html

מפה ניתן להזמין את הקיט, התקנה אתה יכול לעשות בכל מוסך שמתמחה בפולקסווגן...

יש צורך לקודד את המחשב, וכמו כן הדגם הזה מתאים ל1.2 TSI, אני לא יודע איך המחשב דרך ב1.4 אבל אם הוא לא מורחב אז באתר הנ"ל קיט נוסף שמתאים לו.

לגבי אחריות אין לי מושג, לא שאלתי, ולא מתכוון לשאול, וגם אף פעם לא העירו לי עד עכשיו.

פורסם
http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p1789_c367_Cruise-Control---Retrofit---VW-Polo-6R---with-DIS.html

מפה ניתן להזמין את הקיט, התקנה אתה יכול לעשות בכל מוסך שמתמחה בפולקסווגן...

יש צורך לקודד את המחשב, וכמו כן הדגם הזה מתאים ל1.2 TSI, אני לא יודע איך המחשב דרך ב1.4 אבל אם הוא לא מורחב אז באתר הנ"ל קיט נוסף שמתאים לו.

לגבי אחריות אין לי מושג, לא שאלתי, ולא מתכוון לשאול, וגם אף פעם לא העירו לי עד עכשיו.

תודה על התגובה, אתה אומר שביקרת כבר במוסך עם בקרת שיוט מותקנת ואף אחד לא אמר לך מילה?

שוב תודה אני הבאתי את הערכה מפולקסווגן מגרמניה, אז אני רץ ךהתקין.

פורסם

אני לא מבין משהו...

1.יש כאן כמה בעלי רכב חדש וכולם ביקרו בשנה הראשונה שלהם במוסך בגלל תקלות ובעיות שונות וזהות.

2.מחיר הרכב הוא שערורייתי ,בגלל מנוע שונה מעלים את מחיר הרכב בעוד 40 %

3.למרות המחיר הגבוה לא מקבלים מוצר פרמייום (סנרוף,מחשב דרך רציני,מגנזיום יקרים,בקרת שיהות ועוד)

4.נכון הרכב מהיר וחסכוני אבל עדיין קטן ומאוד פשוט.

למה לרכוש רכב כזה?

פורסם
אני לא מבין משהו...

1.יש כאן כמה בעלי רכב חדש וכולם ביקרו בשנה הראשונה שלהם במוסך בגלל תקלות ובעיות שונות וזהות.

גם עם הטויוטה החדשה ביקרתי בשנה הראשונה במוסך, גם עם המיצובישי ביקרתי בשנה הראשונה במוסך, גם עם ההונדה ביקרתי בשנה הראשונה במוסך (אגב כולם היו רכבים חדשים מניילונים) אל תשכח שאתה גולש בפורום רכב ויש הרבה אנשים פדנטים (לפחות אני מעיד על עצמי) לגבי הרכבים שלהם, וישנם הרבה "בעיות" שאנשים אחרים בכלל לא היו מקטלגים כבעיה - לדוגמא הבעיה שאמרתי שהייתי שומע רעש מאזור תא הכפפות - שני אנשים אחרים שאני מכיר ורכשו את הפולו TSI, ישבתי ברכבם וגם אצלהם יש רעש, אבל הם לא שומעים כלום, ולא מפריע להם שום רעש, וגם לא ביקרו בכלל במוסך לעומתי שאני אם הייתי מגלה שהתפר של הידית הילוכים לא זהה, ישר הייתי נוסע למוסך! בנוסף כמו שציינתי הרכב מכיל הרבה טכנולוגיות חדשות (TSI,DSG) , השאלה איך היבואן מגיב לתקלות ולא מתנער מהם (לפחות במקרה שלי)

2.מחיר הרכב הוא שערורייתי ,בגלל מנוע שונה מעלים את מחיר הרכב בעוד 40 %

כל אחד כראות עיניו - בעיינך הוא שערוריתי, בעייני לא, בגלל זה אתה לא חייב לקנות אותו - שוב מבחינתי העדפתי לקנות אותו ולא רכב אחר מאותו הסגמנט ואפילו מאותו קונצרן, כי אחרי בדיקה הוא היה עם המרכב הכי איכותי, מנוע הכי איכותי, איכות חומרים הכי גבוהה מכל מה שבדקתי (כמובן בטווח המחירים שלי, כי יש יותר יקרות ויותר טובות, אין לזה סוף) אז אם לך לא אכפת שכל הדאש מורכב מפלטיק קשיח, מי אני שאשכנע אותך? לי זה דווקא היה מאוד חשוב.

3.למרות המחיר הגבוה לא מקבלים מוצר פרמייום (סנרוף,מחשב דרך רציני,מגנזיום יקרים,בקרת שיהות ועוד)

שוב זה ההתסכלות פה אצל רוב האנשים - פיצ'רים שקונים אותם, וכל אחד יחליט פה מה שהוא יעדיף, בעיניי פנסי ערפל ממש לא שימושיים, מחשב דרך רציני? אולי באוטו הבא ירכיבו לי גם פלייסטשיין בקונסולה? אותי הוא ממש מספק, אני העדפתי מנוע יותר מעניין מאשר סאן רוף. מעניין אותך הדברים האלה? אתה מוזמן ללכת לקנות איביזה 1.4 אטמוספרי במחירים מאוד אטרקטיביים (שיש בה את כל הפיצ'רים האלה), אני מסכים שבהשוואה למה שחברינו באירופה מקבלים יותר איבזור, אבל אני לא גר כרגע באירופה, לא מתכוון לגור שם בזמן הקרוב, אז מה שיש כרגע. ותמיד יש eBay, הכל זמין שם בזיל הזול.

4.נכון הרכב מהיר וחסכוני אבל עדיין קטן ומאוד פשוט.

למה לרכוש רכב כזה?

לסיכום מה שיש לי להגיד - לא חייבים להסכים על הכל, מה שאתה אוהב אני לא אוהב, כל אחד יעשה את החישובים שלו, הבחור שאל אנשים מה הם חושבים על הרכב, ואני בתור בעל הרכב (לא יודע אם אתה כן) אחרי שהסתכלתי על כל החבילה וכל המכלולים מאוד מרוצה ומאוד ממליץ עליו.

פורסם

אתה לא מבין כי לא נהגת על הרכב.

הרכב הוא שד קטן, אין אף סופר מיני שנוסעת ככה. הוא חסכוני, בטיחותי, איכותי ואפילו נראה לא רע בכלל. נותן חבילה מצוינת ביחס למחיר שבהחלט אינו זול אבל אין לי מושג מאיפה הבאת 40%!

בעיני הוא שווה בקלות את הפרמיה של המחיר ואני מציע שתנהג עליו לפני שתשאל שאלות

ממתי סאנרוף, מחשב דרך וג'אנטים הופכים רכב לפרימיום? אם כך, כל יונדאי שנייה היא פרימיום... (וד"א, יש לו מחשב דרך מורחב)

מה שהופך את הפולו לאיכותית יותר הוא איכות החומרים וההרכבה העדיפים בהרבה על כל המתחרות. להוציא את הפיאסטה, לכל הסופר מיני יש דיפון פלסטיק חלול וזול. בפולו יש חומרים רכים, דיפון של בד בדלתות. מי שמבין מה באמת הופך רכב לאיכותי יותר, מחפש את הדברים הללו ולא שליטה מההגה, סנארוף וג'אנטים בהתקנה מקומית...

יש להם דווקא דגם שנקרא פולו יאנג ומגיע עם כל קשקוש שרק תבקש אבל הפלא ופלא, זה דווקא כן בא על חשבון איכות החומר. כנראה שזה מרצה צרכנים כמוך שחושבים שזה מה שעושה את הרכב ל"פרימיום" עאלק.

מעבר לכך, מי שחושב שהמחיר עבור הTSI הוא מוגזם, יכול ללכת על ה1.4 ועדיין ליהנות מרכב עדיף מכל המתחרות במחיר זול יותר.

יש לVW הרבה רכבים שלא מצדיקים את הפרמיה, דווקא בפולו אני חושב שיש להם את המוצר הכי טוב בשוק ובקלות.

פורסם

תיקון קטן לדברים שכתבתי למעלה - וזה מוכיח כמה הרבה אנשים מדברים פה שטויות ואפילו לא בודקים מה אומרים.

מתוך עניין נכנסתי עכשיו לhttp://www.volkswagen.de, וPolo TSI, עם בדיוק אותו האבזור שנמכר פה בארץ (אחד לאחד), עולה 20,000 אירו (אתם מוזמנים להכנס לאתר ולבנות הזמנה, רק אל תשכחו להוסיף את הדברים שמגיעים פה בארץ כמו RCD-210, הגה עור, וכו' כי המחיר ההתחלתי מתחיל עם מכונית ערומה).

ככה שבחישוב לפי שער היורו היום זה יוצא 100,000 שקל, לא כזה הבדל בין הארץ (112,000)- עוד סיבה לא למהר לעבור לאירופה...

פורסם

הדגם הידני עולה 70לK והאוטומטית טורבו עולה 115K אז בבקשה כ40 % יותר ועל מה?

תוספות פרמיום הם לא חובה והכל ניתן להוסיף אבל אם מתמחרים את הרכב במחיר כזה אז הכל צריך להיות כלול.

החברים כאן שפנו בשנה הראשונה שלהם למוסך פנו בגלל תקלות ובעיות זהות ולא כי הם פדנטים או כי הם מאוד רצו.

רכב חדש קונים כדי לקבל שקט ולדעת שמקבלים רכב חדש ותקין ואם בתשנה הראשונה כבר צריך ללכת לסדר דברים אז גם את השקט הנפשי הזה אין.

בדנמרק המיסוי גבוה יותר ועדיין הרכב עולה 15% פחות.

לא מפתיע שהיבואן נותן רק שנתיים אחריות.

פורסם

כדאי לך לבדוק את ה"עובדות" שלך לפני שאתה שולף.

אם קיימת פולו ידנית ב70 אלף, ספר לי איפה וארוץ לקנות שתיים.

פולקסווגן יצאו במבצע קצר טווח על מלאי הידניות שלהם ב80 (על הכביש משהו כמו 83) והמחיר היום חזר להיות בסביבות ה90 (93 על הכביש).

מחיר של אוטומאטית הוא בסביבות ה100 והTSI שהיא רק אוטומאטית, אכן בסביבות ה115.

40%? לא במחשבונים שאני מכיר...

ואגב, הדגם הידני מגיע ברמת גימור טרנדליין שאיכות החומר בו זולה משמעותית.

ואני עדיין ממליץ לך לעשות סיבוב על הרכב ואז לומר אם הוא שווה את הפרמיה או לא.

פורסם

הקטע המצחיק והלא מובן פה בפורום שרוב המייעצים ניזונים משמועות או סיפורים.

אני לא חושב שהייתי מייעץ למישהו על רכב שאין לי/לא נהגתי תקופה מסוימת עליו.

פורסם

חברים ,קצת צרכנות חכמה .

לא לתת יד לחזירות היבואנים .

כל אחד רוצה רכב חדש ,מהיר ,יפה אבל חשוב גם לתת רף מסויים לכמה שאנחנו מוכנים לשלם.

מדובר ביבואן שנותן רק שנתיים אחריות על רכב מיני ומתמחר אותה בצורה שערורייתית בעיניי.

אין ברשותי רכב כזה אבל נהגתי בו כי יש לחבר שלי והרכב זריז ונוח מאוד לנהיגה אבל ישנם רכבים רבים שנותנים את אותם נתונים ומחירם נמוך יותר.

תנו קצת יד נגד החזירות של היבואנים כדי שכולם נרוויח בעתיד

פורסם

הפולו אולי אופציה טובה אבל נראה לי שאני אישית הייתי לוקח איביזה. צבע שחור לא יפה בעיני ופשוט סיוט לנקות את הרכב (אפילו סימני מים מהשטיפה לא יורדים בשלב מסוים - מניסיון)

We are the Human Race

• תוכן חדש...