Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי חיפושים ואכזבות הגעתי היום לאיזור חיוג 09 שם פגשתי סיטרואן C5 מודל 2003 (עם 111 אלף קילומטרים). הבחור הוא יד שניה, הרכב אצלו שנתיים והוא אומר שהעסק עובד לא רע. לקחתי את הרכב לנסיעה והיה בסדר למעט כמה רעשים בתחילת הנסיעה שאין לי יכולת לפענח בעצמי ולכן, אם וכאשר, אני אקח את הרכב למוסך (לבדיקה לפני רכישה, כמובן).

בכל מקרה, אחרי שהגענו בחזרה לבסיס, הבחור אמר לי שלמרות שאצלו לא היה משהו רציני למעט החלפת דלת נוסע שמאחורי הנהג (להגדרתו - פחחות בלבד, בלי פגיעה בשלדה), ביד הראשונה היתה תאונה קדמית קצת יותר גדולה שבעטיה הוחלפה הכנף הימנית. לבסוף הוא שלף מתא הכפפות את טופס הבדיקה שהוא העביר את האוטו בעת שהוא רכש אותו, לפני שנתיים.

אני כבר אומר - גם אם אלך על זה, כמובן שלא אסתפק בדוח הזה, אבל יכול להיות שבעזרתכם אוכל להגיע למסקנה שאין לי בכלל מה להמשיך ובכך לחסוך את הכסף על הבדיקה שלי. לטענתו חלק נכבד מהדברים תוקנו, אבל הוא כבר אמר לי שמישהו כבר התעניין ברכב, הלך לבדיקה ומאוד חשש מזה שאמור לו שיש בעיה בהספק של המנוע, כך שהסעיף הזה נותר בעינו.

מחיר המחירון של הרכב על פי לוי יצחק הוא 34,000. הבחור הגדיר מחיר התחלתי של 32,000. אשמח לשמוע את דעתכם. האם להתמקח על המחיר או לעזוב את זה כבר בשלב הזה? כל הארה - תתקבל בברכה.

testc5.jpg

פורסם

רכב מוזנח מאוד ובסיטרואן זה רע, אם הגיעו למצב של בולמים נוזלים בסיטרואן זה סימן שהרכב נקרע הבולמים ברכב הזה לא נוזלים כל כך מהר, מצד שני ייתכן שמדובר בצנרת שמתחברת לבולם ולבוחן אין מושג מה הוא רואה.

גם שאר המערכת ההידראולית נראית לא מתוחזקת ונוזלת,כמובן שצריך לבדוק את עניין ההספק הנמוך למנוע.

בקיצור רכב לא מתוחזק במיוחד ואם התקלות לא תוקנו לא הייתי ממליץ לגעת ברכב הזה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

גם ב-15 לא הייתי לוקח. רכב מאוד מוזנח שיעלה לך הרבה כסף בטווח הארוך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני יודע בדיוק אצל מי היית!

אני בדקתי את האוטו שלו גם,יש לי טופס בדיקה יותר מעודכן (שלצערי שילמתי עליו 550 שקל)

רק שכשאני לקחתי אותו לבדיקה הוא רצה עליו 36000.

בסוף הנושא הזה שפתחת פירסמתי את הבדיקה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2533086#post2533086

הנה היא בכל מקרה:

מנוע,מערכת קירור,מערכת דלק,מערכת הצתה:

בלאי פנימי גבוה,הספק מנוע ירוק,צריכת שמן ולחץ עוקה מבלאי פנימי,חוסר שמן במנוע,רעשים במנוע+מגלגלות ואביזרי מנוע,פולי [גלגלת] מנוע זורק, נזילות זמן,תושבות מנוע פגומות,קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים.

מערכת פליטה:מערכת פליטה רועשת.

סרן קדמי ומערכת היגוי:לתקן נזילות שמן ורעש במערכת הידראולית,חופש במערכת היגוי,שחיקת צמיגים,לתקן זוית היגוי.

קפיצים:בולמי זעזועים אחוריים חלשים+נוזלים.

שילדת מרכב:

ליקוים בעלי משמעות גבוהה:תיקוני תאונות בגוף הרכב,תיקונים בדופן שמאל וימין כולל משקופים.

ליקויים בעלי משמעות נמוכה:הוחלפו חלקי מרכב מחוברים בברגים,תיקונים במרכב,תיקוני פח וצבע,הוחלפה שמשה קדמית,פגיעות פח ופגמים בצבע,מעיכות בקורות תחתית,פגושים פגומים.

מערכת בלמים:בלימה לקויה,צלחות שחוקות,בלם יד אינו תקין,לפרק גלגלים לבדיקה.

צמיגים:צמיגים קדמיים פגומים,צמיג רזרבי פגום.

העברת כוח:בלאי יתר - שחיקה פנימית גבוהה בגיר,נקישה והשהיה בשילוב ומעבר הילוכים,החלפת הילוכים לקויה, נזילות שמן במערכת ההנעה.

אני החלטתי לא לקנות.

לשיקולך.

פורסם

יותר מדי ליקויים, ברכב שיותר מדי עדין (ודורש הקפדה בתחזוקה - מע' הידראולית למשל).

גם בהתייחס לדו"ח שלפני שנתיים - תחסוך לך עכשיו את ה-500 לש"ח לבדיקה נוספת, אם לא סודרו כל הליקויים (שים לב גם שיש ליקויים עם משמעויות גבוהות לגבי השלדה).

רכב כזה - חייבים לקנות עם הסטוריית טיפולים מסודרת, שכן הזנחה גוררת כאן במיוחד הוצאות עתידיות רבות.

alfa 156 2.5.

פורסם

סבלנות ותמצא אקזמפלר ברמת תחזוקה טובה יותר, מצטרף להמלצות החברים.

בהצלחה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני מסתכל על הצד החיובי. בגלל ההמלצות שלכם - יכולתי להשאר היום לישון עד מאוחר ולא הייתי צריך לקום מוקדם לרוץ למכון בדיקה!

• תוכן חדש...