Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו מגדלים בגינה שלנו ענבים אבל הבעייה שבכל שנה הצרעות מגיעות ומשמידות את הענבים

ובנוסף מטילות עלינו אימה מכיוון שהן מגיעות ב"חמולות" (לא דיי בכך שפעם נעקצתי ע"י צרעה והתנפחה לי היד כמו כדור בייסבול מכיוון שאני מאוד אלרגי)

בשנה שעברה שמרו רשת אבל משום מה העלים התייבשו והכל נהרס (האם זו הסיבה?).

מה ניתן לעשות?

בתודה,

איתמר ג'ורג'.

פורסם

לדעתי אתה יכול להכניס את האשכולות לתוך שקיות ניילון ולסגור עם אזיקון. אפשר לחורר את השקית בעזרת קיסם, שהענבים יוכלו "לנשום" כדי לא להירקב שם בפנים.

בגלל שמדובר בגינה שלך ולא בכרם שלם, אז זאת לא אמורה להיות עבודה קשה מדי.

Stay Dirty

פורסם

חפש "עש האשכולות" בפורום ייעוץ בקנית רכב, או "Lobesia botrana Dens and Schiff" בפורום טכני.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הכי פשוט, שקיות נייר, כמו של פלאפל אבל גדולות.

עטוף את האשכול ותהדק עם שדכן. אל תשכח להשאיר מקום לאשכול לגדול.

אל תעטוף בשקיות ניילון! הן לא נושמות והענבים לא ישרדו.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

כאשר סבי ז"ל היה בחיים היינו עוטפים את אשכולות הענבים בניירות עיתון מהצדדים ומשאירים פתוח מלמטה כדי שתהיה להם אפשרות לנשום.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תומר, נסה להכין מין "חצאית" לגזע של העץ,מאיזה חתיכת פלסטיק דק (מפל?) משהו בסגנון של הקונוסים ששמים לחתול על הצוואר כדי שלא ילקק את עצמו.

4qqryznzmttz.jpg

Stay Dirty

• תוכן חדש...