Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי חבר טוב שרוצה לרכוש פורש קאררה 00-01 והזדמנו לו 2 אופציות לא רעות בכלל.

מה הוא צריך לבדוק ברכב לפניי הקנייה. האם הרכב אמין ? חלקים,טיפולים וביטוח לרכב הזה ? (ואני מבקש מידע אמין, לא השארות).

בכל אופן מחירון הרכב עומד על 210K ולכן יש עבורו פיתוי. אשמח לקבל חוות דעת עבורו בנושא.

תודה.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

נו באמת.. אני רגיל להגיד פורש ואם איני טועה גם כך אומרים באירופה.

אבל לא משנה נראה לי שכולם הבינו :) , בכל זאת מישהו ?

פורסם

אני מאמין שמי שקונה רכב כזה, גם מיד שניה, צריך להיות אדם בעל הכנסה מאוד גבוהה.

אני לא יודע להגיד לך מחירים מדוייקים (בשביל זה תתקשר למוסך שלהם + סוכן ביטוח) אבל משיחה עם כמה בעלי 911, הייתי בהלם.

מחירי תחזוקה וחלפים בשמיים, ביטוח לא ריאלי בעליל, וכו' וכו'... :?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

רועי ציינתי שהרכב לא בשבילי , ציינתי שזה עבור חבר. בכל אופן חבר טוב של אבי אצלנו מהמושב בעל 911T ממודל 2009 וגם הוא קורא לה פורש. אין לי מושג למה אבל למדתי ממנו אז תסלח לי.

GTI.

במקרה בעלי ה 911 שאיתם שוחחתה הם מהשנתונים הללו ?

מה שהכי מצחיק שאומרים שהרכב הזה מאד אמין אז מה כבר יכול להיות ברכב שעבר 80K ממבוגר (אחת מהאופציות שהחבר מצא).

הבנתי שהרבה חשמל ביחס לרכבים החדשים של היצרנית, אין.

פורסם
לא, באירופה (ובכל מקום שיודעים להגות שמות נכון) אומרים פורשה - על שם פרדיננד פורשה הגרמני.

כמי שנולד וגדל באירופה, אני יכול לאשר שפותח השרשור צדק - אכן מבטאים פורש (ולא פורשה כנהוג בארץ; כמו שלא מבטאים שם 'אונדה', קאיה, פולסווגן, טיוטה ועוד שלל הגיות שגויות הנהוגות בארצינו הקדושה).

לעצם השאלה, מומלץ לתור אחר מידע באתרים אירופאיים, היכן שמכוניות כאלה נפוצות (ואגב, זולות הרבה יותר. לדוגמא - פורשה 911 מבציר 2000, 80K ק"מ במצב חדש, מוצעת למכירה באתר מכירות הולנדי עבור 16K אירו, כ-75K ש"ח). בארץ, מה לעשות, ניתן לספור על יד אחת (טוב נו, שתי ידיים) את מספר הרכבים שנמכרו בשנתונים הללו!

בהצלחה!

פורסם

כן, 00-04 בערך.

לא הייתי מסתמך על אמינות הרכב, בכל זאת בן 10, אם אין לי גב כלכלי רציני.

בחו"ל המצב הרבה יותר טוב, שם אתה לא צריך להיות מליונר כדי להחזיק פורשה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אגב, הבוקר עמד לידי ברמזור רפי גינת ב 911 טורבו, כניראה מודל 2007 (לפי הסיומת 60). היד עם הסיגריה על החלון קצת הרסה את הלוק...

פורסם

דווקא לגבי אמינות הייתה כתבה בטופ גיר שזה רכב אמין,

אני זוכר את הכתבה שג'רמי קלרקסון עשה וגירד עם הרכב קיר לבנים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

נכון שבאירופה אומרים פורשה (עם פתח ולא סגול) אבל כל אחד יכול להגות איך שבא לו.

צוקרמן, אני מניח שאתה, כמו כולנו, אומר שברולט ולא שברולה כמו שאומרים בארה"ב, סיאט ולא סאט (עם סגול)

ויש עוד דוגמאות.

אחרי הכל, זה לא פורום השפה העברית...

פורסם

עלויות האחזקה של רכב כזה היסטריות, גם אם אתה לא מבטח אותו במקיף (עשרות אלפי שקלים).

טיפולים פשוטים עולים אלפי שקלים, החלפת בלמים עולה 5000 ומעלה בקלות. רכיבים עשויים להתקלקל שעלותם במוסכים היסטרית, וצריך הרבה ניסיון ועקשנות בשביל למצוא תחליפיים בזול (נניח איביי). צריכת הדלק היא 1:5 במקרה הטוב. צפה לעלויות אחזקה של 5000 שקלים ומעלה כל חודש לפני ירידת ערך - במקרה הזול ביותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...